» »

Box Office - zaslužek filmov

Box Office - zaslužek filmov

Temo vidijo: vsi
««
137 / 138
»»

oo7 ::

X-men reboot bi lahko glede na govorice začeli snemati letos oktobra.

V izdelavi tudi film Godzilla x Kong 3.

Hennry Cavill glede na govorice v pogovorih, da zaigra zlikovca v Star Wars.

Ta vikend 21 januar - 2 februar najbolj uspešni filmi v BO ZDA/KAnada

Dog Man $36.0M
Companion $9.5M
Mufasa: The Lion King $6.1M
One of Them Days $6.0M
Flight Risk $5.6M

Film They live bodo spet prodajali na VHS v omejeni zalogi :)

https://vice-press.com/en-si/blogs/news...

John Carpenter's They Live will be released on VHS by Vice Press Home Video at 6pm GMT on Thursday the 6th of February at Vice-Press.com and ships from the United Kingdom.

Jaz imam še vedno doma rekorder. Samo bi moral kupiti kakšen dodaten pirključek, ker scart ne gre v novejšo TV.

21 marca izide zelo kontrovezni film Snow white.

Proračun filma okoli 250 mio $.

Vsak trailer za film Snow white pa ruši rekorde ampak ne v ogledih ampak v thumbs down.

delavec44 ::

oo7 je izjavil:

21 marca izide zelo kontrovezni film Snow white.

Proračun filma okoli 250 mio $.

Vsak trailer za film Snow white pa ruši rekorde ampak ne v ogledih ampak v thumbs down.

Tudi če ne.

BT52 ::

@delavec44 kaj če ne?

BT52 je izjavil:

@delavec44 kaj če ne?

Verjetno je mislil, da tudi če ne izide :)

Ja, to. Po moje bi več dobili nazaj, če bi dali film v odpis in davčno olajšavo.

sunk cost fallacy. če ne že drugega dajo v olajšavo... EDIT; haha prehitel me je

Gold

Zgodovina sprememb…

Scorpy84 ::

oo7 je izjavil:

Film They live bodo spet prodajali na VHS v omejeni zalogi :)

https://vice-press.com/en-si/blogs/news...

John Carpenter's They Live will be released on VHS by Vice Press Home Video at 6pm GMT on Thursday the 6th of February at Vice-Press.com and ships from the United Kingdom.

Jaz imam še vedno doma rekorder. Samo bi moral kupiti kakšen dodaten pirključek, ker scart ne gre v novejšo TV.

Ali pa uporabiš uhf/vhf, moj sony tv iz leta 2023 podpira analogni signal.

endelin ::

250mio samo za produkcijo za snow white :D
To bo epski flop

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

endelin je izjavil:

250mio samo za produkcijo za snow white :D
To bo epski flop

Po moje si napisal premalo.

Ja glede, da so delali ogromni reshoot in reCGI. Oof. Pa veno kako neučinkovito veliki studiji delujejo. Pol milijarde vrgli čez okno.

BaTeMaN ::

mamice bodo hčerke peljale gledat sneguljo ne skrbite.... še vedno so rekli, da slabega marketinga ni....
less then zero

'Snow White' Box Office May Determine Future of Disney's 'Girl Boss' Films

https://bleedingfool.com/news/snow-whit...

V izdelavi dva filma narejena po igrah - Sleeping dogs in Just Cause.

Spielbergov naslednji projekt naj bi izšel maja 2026 in je bil opisan kot "alien" film kateri ga bo vrnil k njegovim izvorom v filmski industriji.

Znanih je že nekaj igralcev - Wyatt Russell, Josh O'Connor, Colman Domingo, Emily Blunt, Colin Firth...

Naslov filma še ni znan.

Prometheus 2:D

D3m ::

Jaws in space!
|HP EliteBook|R5 6650U|

Evo ga Hennry Cavill na avdiciji pred 20 leti za vlogo James Bonda.

Vlogo je potem dobil Daniel Craig.

Zgodnje projekcije pravijo, da naj bi film Snow white v 3 dneh (prvi vikend) na domačem trgu se pravi severni ameriki v BO prinesel $63M-$70M

Film izide 21 marca.

hmm ne vem, je en zgori omenil, da bodo šle mamice z hčerkami gledat... "Casual" mamice. Ma ne vem, če je to res. Dandanes obisk kina ni več razširjen. Dandanes imamo stremerje in "casual" ljudje gledajo doma. Tisti, ki pa gledajo kino dandanes pa mislim, da dobro poznajo utrip, ter hype okoli filmov. Tale slab hype, ter ob trenutni polititični sferi z tem Trumpom. Ne verjamem, da bodo dosegli te številke. Jaz mislim, da bo 200m, max. Mislim, da trenutni zeigest ne bo dopuščal več. To ni "Barbie effekt", kjer je marketing naredil mojstrovino, kjer bodo v šolah še leta študiral tale fenomen.

Današnja generacija potrebuje svoj Terminator 2 :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

endelin je izjavil:

Današnja generacija potrebuje svoj Terminator 2 :)

Barbie 2 Or KEN 2 heh

BT52 je izjavil:

hmm ne vem, je en zgori omenil, da bodo šle mamice z hčerkami gledat... "Casual" mamice. Ma ne vem, če je to res. Dandanes obisk kina ni več razširjen. Dandanes imamo stremerje in "casual" ljudje gledajo doma. Tisti, ki pa gledajo kino dandanes pa mislim, da dobro poznajo utrip, ter hype okoli filmov. Tale slab hype, ter ob trenutni polititični sferi z tem Trumpom. Ne verjamem, da bodo dosegli te številke. Jaz mislim, da bo 200m, max. Mislim, da trenutni zeigest ne bo dopuščal več. To ni "Barbie effekt", kjer je marketing naredil mojstrovino, kjer bodo v šolah še leta študiral tale fenomen.

Odvisno kakp velik je še vedno tisti najbolj zvest del gledalcev kateri gredo gledat čisto vsak Disnijev film.

Box office $20.8 million

Sem šel na slepo gledat ta film. Dolgčas od filma samo, da na koncu izvem, da se film ne konča in bodo menda nadaljevali s TV serijo.

Še en film katerega sem šel gledal popolnoma na slepo. Bedarija od filma.
Kot kaže bo bolje, da spet prej pogledam trailer in se potem odločim ali bom gledal film ali ne...

Je kdo gledal Conclave ?

Budget $20 mio
Box office $91.8 mio

Dober film z odlično igralsko zasedbo edino konec je debilen.

Han ::

Konec ni prav nič debilen, je pa pričakovan. Eden boljših filmov lanskega leta.

Han je izjavil:

Zakaj pričakovan ?

Ta vikend 7-9 februar najbolj uspešni filmi v BO ZDA/KAnada

Dog Man $13.7M
Heart Eyes $8.5M
Love Hurts $5.8M
Mufasa: The Lion King $3.9M
Companion $3.0M

oo7 je izjavil:

Han je izjavil:

Zakaj pričakovan ?

Ne spojlat.

Franšiza Žaga naj bi bila v težavah. Tobin Bell naj ne bi bil več zmožen voditi franšize Saw.
Tobin Bell je igral vlogo Jigsaw in je bil pred kratkim star 82 let. Igralec menda naj ne bi bil več kos fizičnim izivom na snemanju in naj bi imel že veliko težav pri snemanju zadnjega filma.
Saw XI film naj bi izšel 27 septembra 2024 a so ga prestavili na 26 september 2025.

Budget $40 mio
Box office $53.9 mio

Film menda že dober teden na VOD. Je že kdo gledal ?
Na travniku ga še nisem opazil ?

Mel Gibson je bil prva izbira za vlogo Maximusa v filmu Gladiator.

Mel Gibson : You go back and you think, "Well, I wish I'd done that." Ridley [Scott] came to me with Gladiator and I didn't do that either. But I was doing The Patriot, so I couldn't do The Gladiator, so Russell got it, and he did a great job. It's kind of interesting, the things you missed.

oo7 je izjavil:

Budget $40 mio
Box office $53.9 mio

Slabo si gledal. Gledal pred 2 tedni, nič posebnega. Zanimivo je, da je notri tudi hrvaški/srbski jezik.

Scorpy84 ::

delavec44 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Budget $40 mio
Box office $53.9 mio

Slabo si gledal. Gledal pred 2 tedni, nič posebnega. Zanimivo je, da je notri tudi hrvaški/srbski jezik.

Ce dobis source od appla pa dobis se slovenski.

Scorpy84 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Budget $40 mio
Box office $53.9 mio

Ce dobis source od appla pa dobis se slovenski.

Ne vem če se razumemo, ampak jaz nisem govoril o podnapisih. V filmu govorijo hrvaško.

delavec44 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Budget $40 mio
Box office $53.9 mio

Ja sem včeraj potem našel na travniku. Ne vem kako mi je uspelo spregledat sploh zdaj, ko ni nič pametnega.

Captain America 4 prvi opisi so mešani. Na RT trenutno samo 48%.
Zgodnja projekcija pravi 190 mio $ v otrovirvenem vikendu po celem svetu. V nedeljo zvečer bo vse znano.

Constantine 2 film kot kaže samo še vprašanje časa - "I will say we are closer than ever to being able to do a sequel, which is a great thing. And Akiva, Keanu and I are super, super excited about it."

Prvi film je izšel leta 2005.

Letos začnejo snemati tudi nov Hungers games film kateri izide 20 novembra 2026.

Will Smith pa bo posnel nadaljevanje film Hitch iz leta 2005.

Budget $70 mio
Box office $371.6 mio

Gregor P ::

A to bo drama, kjer bo izvajal družinsko nasilje?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

D3m ::

Verjetno bo igral še Chris Rock. :D
|HP EliteBook|R5 6650U|

Jaz še prvega Hitch filma nisem gledal :)

brett ::

Že kdo pogledal?

https://m.imdb.com/title/tt13654226/

Meni ni bil niti švoh. Dobra protagonista, zanimiva (mestoma itak predvidljivo) premisa, čeprav ni izvirna. Predvsem so mi bile všeč scenografije - koncept, izgled, stvori, vzdušje. Ker si tako nekako predstavljam Doom-a 1.

Ocena ravno zardi slednjega 7,5/10!

brett je izjavil:

Že kdo pogledal?

https://m.imdb.com/title/tt13654226/

Meni ni bil niti švoh. Dobra protagonista, zanimiva (mestoma itak predvidljivo) premisa, čeprav ni izvirna. Predvsem so mi bile všeč scenografije - koncept, izgled, stvori, vzdušje. Ker si tako nekako predstavljam Doom-a 1.

Ocena ravno zardi slednjega 7,5/10!

Film sem pogledal pred 5 minutami si me ravno prehitel :)

Men je bil kar zanimiv. Film ima vsega po malo akcijo, romantiko, fantazijo, sci-fi, horor, misterij...
Edino s stvori so kar orng zafantazirali drugače pa nimam pripomb.

Grem zdaj pogledat še Flight risk.

Je že kdo pogledal ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

oo7 je izjavil:

Grem zdaj pogledat še Flight risk.

Je že kdo pogledal ?

Ja, predvidljiv triler. Že tako kratek film, bi trajal ravno pol ure, če bi bilo kaj logike.
««
137 / 138
»»