Forum » Sedem umetnosti » Box Office - zaslužek filmov
Box Office - zaslužek filmov
Temo vidijo: vsi
BigWhale ::
Predsednik11 je izjavil:
Film Runner od Gal Gadot je kr nekej ne priporočam.
Sej lahk bi kr tkole napisal:
Film od Gal Gadot je kr nekej, ne priporočam.
:D
karafeka ::
Sem presenečen, da ga nisi zarad vejice, kar blokiral...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()
Zakaj potem mene blokirate v temi house of the dragon? Pa po ne vem koliko prošnjah in opravičilih, mi sploh razloga za to ne objasnite.
Posledice za kakšen vzrok? Pa pravite, da niste naciji. Pa se po kolenih mečem, da me odblokirate.
oo7 ::
Brad Pitt in režiser Edward Berger sta uradno združila moči za snemanje dolgo pričakovanega nadaljevanja zombi uspešnice World War Z pod okriljem studia Paramount Pictures
Po več kot desetletju neuspešnih poskusov in projekta, ki je obtičal v razvojnem peklu, je studio Paramount uspešno sklenil dogovor. Brad Pitt se bo vrnil v glavni vlogi kot Gerry Lane, hkrati pa bo film tudi produciral preko svoje hiše Plan B Entertainment.
Malo samorefleksije ljudi na vrhu bi koristilo tako v politki, v firmah kot na forumih....
Ta vikend 18-20 september najbolj uspešni filmi v BO ZDA/Kanada
Resident Evil $60.0M
Practical Magic 2 $12.2M
Spider-Man: Brand New Day $6.5M
The Odyssey $4.9M
Coyote vs. Acme $4.5M
Resident Evil $60.0M
Practical Magic 2 $12.2M
Spider-Man: Brand New Day $6.5M
The Odyssey $4.9M
Coyote vs. Acme $4.5M
mAXTER ::
Po moje še ne tako hitro, sem zadnjič gledal nek prispevek iz Imax kina v Budimpešti in so baje pri predvajanju Odiseje še kar 3/4 polne dvorane. Sicer ne razumem zakaj, ker men film ni bil slab, ampak gledal ga pa enkrat še nebi...

Pithlit ::
Po moje še ne tako hitro, sem zadnjič gledal nek prispevek iz Imax kina v Budimpešti in so baje pri predvajanju Odiseje še kar 3/4 polne dvorane. Sicer ne razumem zakaj, ker men film ni bil slab, ampak gledal ga pa enkrat še nebi...
Ma Odiseja je bl tekač na dolge proge, Spider-man pa šprinter.
Life is as complicated as we make it...
Gregor P ::
Tako je, jaz si bom to Odisejo morda ogledal čez 5, 10 let, ko bo malo "dozorela" skozi čas
(v IMAX kinu pa si jo pri nas itak nisem mogel, tako da ...)
(v IMAX kinu pa si jo pri nas itak nisem mogel, tako da ...)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
opeter ::
Komaj sem uspel pogledati film Supergirl na HBO. Tak se vleče kot žvečilna. Gledal sem štiri dni, ker sem vsakokrat zaspal. Še najboljši lik mi je bil/a tista punca z mečem. Vse ostalo pa veliko zehanje.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Gregor P ::
Komaj sem uspel pogledati film Supergirl na HBO. Tak se vleče kot žvečilna. Gledal sem štiri dni, ker sem vsakokrat zaspal. Še najboljši lik mi je bil/a tista punca z mečem. Vse ostalo pa veliko zehanje.
Nisem še gledal Supergirl ravno zaradi strahu, da se bo vleklo
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
Men se je odisej bolj vlekel, pa še vedel si kaj se bo zgodilo.
Supergirl mi je bil tak lušten poletni film. Zadremam pa skoraj pri vsakem filmu, če sem zmatran.
Supergirl mi je bil tak lušten poletni film. Zadremam pa skoraj pri vsakem filmu, če sem zmatran.
Scorpy84 ::
Meni je bil supergirl lušten za pogledati, sicer vse skupaj videno in predvidljivo, malo čudna zgodba, ampak glede kakšne filme danes posnamejo je bil več kot ok za pogledati.
pegasus ::
Dajte raje kak dober anime pogledat, namesto da zabijate čas s tem ... na temo magical girls jih je ogromno ;)
Medijska družba Paramount se je poravnala z 12 zveznimi državnimi tožilci in s sindikatom WGA, s čimer je odstranila zadnje pravne ovire za zaključitev 111 milijard dolarjev vredne združitve z družbo Warner Bros. Discovery.
Posel bo pod eno streho združil dva velika filmska studia, pretočne platforme in televizijske mreže ter ustvaril enega največjih medijskih imperijev v zgodovini.
Ganon ::
Če ne bo, bo res čudno, ker je namignila tudi Bragason (Zelda). Da vidimo, kakšno vzdušje bodo pričarali.
opeter ::
Medijska družba Paramount se je poravnala z 12 zveznimi državnimi tožilci in s sindikatom WGA, s čimer je odstranila zadnje pravne ovire za zaključitev 111 milijard dolarjev vredne združitve z družbo Warner Bros. Discovery.
Posel bo pod eno streho združil dva velika filmska studia, pretočne platforme in televizijske mreže ter ustvaril enega največjih medijskih imperijev v zgodovini.
Dejansko bodo z druženjem dosegli nivo Disneyja, oziroma jim postali enakopravni nasprotnik, kar se velikosti in ponudbe tiče.
Je pa tako, da so jim bombo nastavljali ravno iz nasprotnega tabora:
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
Same dobre stvari se znajo zgoditi za odjemalce. :> Se mal, pa bodo tudi oni zaceli ponujat reklame na streaming platformi, tko kot Disney+. :D
Predsednik11 ::
Dejansko bodo z druženjem dosegli nivo Disneyja, oziroma jim postali enakopravni nasprotnik, kar se velikosti in ponudbe tiče.
Je pa tako, da so jim bombo nastavljali ravno iz nasprotnega tabora:
Ta bebo Rufallo je tako nepomemben, da se lahko samo psotavi na glavo.