Forum » Pomoč in nasveti » Outlook express ne odpira pripetih datotek
Outlook express ne odpira pripetih datotek
robi ::
Živjo!
Imam en lep problem. Ko dobim v outlooku sporočilo z pripeto datoteko .doc, mi je noče odpreti. Napiše mi "OE je onemogočil dostop do teh nevarnih prilog v e-pošti". Me zanima, če ima kdo rešitev za tole. Hvala že vnaprej.
LP, Robi
Imam en lep problem. Ko dobim v outlooku sporočilo z pripeto datoteko .doc, mi je noče odpreti. Napiše mi "OE je onemogočil dostop do teh nevarnih prilog v e-pošti". Me zanima, če ima kdo rešitev za tole. Hvala že vnaprej.
LP, Robi
Dusko ::
V Outlook Express izberi meni orodja potem izberi možnosti. V novem oknu, ki se ti odpre izberi zavitek varnost in odstrani kljukico pred "Ne dovoli shranjevanja ali odpiranja prilog ,ki bi lahko vsebovale virus" in problem bo rešen. Drugače pa use search smo to že obdelali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Spajanje dokumentov za pošiljanje po emailu kot prilogaOddelek: Pomoč in nasveti | 2439 (2310) | Ziga Dolhar |
» | Ali lahko obržiš siolov email če greš na drugega ponudnika?Oddelek: Programska oprema | 1645 (1408) | KTr1sk |
» | Outlook XP blokira odpiranje priponkOddelek: Programska oprema | 1593 (1513) | sk8er |
» | Outlook Express-priponke (attachments)Oddelek: Programska oprema | 1723 (1594) | Baja |
» | Outlook Express mi prepreci odpiranje prilog.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1428 (1297) | boštjan |