Forum » Strojna oprema » Ram v prenosniku
Ram v prenosniku
care20 ::
Zdravo
Imam prenosnik,v katerem je skupno 12gb ddr4 rama...od tega je 8 gb integrirano na maticno plosco,potem pa imam se 1x 4gb ddr4...zdaj me zanima,a je bolje da imam samo 8gb ali pac 12gb...mogoce da kupim 8gb ddr4 in 4gb odstranim tko da bo 16gb skupno?
Imam prenosnik,v katerem je skupno 12gb ddr4 rama...od tega je 8 gb integrirano na maticno plosco,potem pa imam se 1x 4gb ddr4...zdaj me zanima,a je bolje da imam samo 8gb ali pac 12gb...mogoce da kupim 8gb ddr4 in 4gb odstranim tko da bo 16gb skupno?
- spremenilo: care20 ()
care20 ::
Riff ::
ne nima veze če sta rama različne kapacitete bolj je pommebna količina več ga je boljše, če je 12gb dost potem pusti tako kot je
DeeCoy ::
IcyFox ::
Bi si kar to temo izposodil. Imam prenosnik HP Probook 4730s, ki ima vgrajen že eno ploščico 4GB DDR3 1333MHz. Če želim poleg vgraditi še eno, ali mora biti enak model ali je dovolj samo da je ista velikost in frekvenca?
važna je frekvenca delovanja 1333 lahko je višja sm da dela tud na 1333, če ti prenosik podpira več kot 8gb rama lahko daš zravn še 8gb rama
IcyFox ::
pri mojih islušnjah sm lahko dal skup različne firme pa je delalo bp, ram pa lahko podpira višjo frekvenco sm bo delal pri 1333
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Riff ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri RAM-iOddelek: Strojna oprema | 4361 (1620) | Han |
» | Kakšne imate Izkušnje z 4 in 8 GB rama? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10008 (7687) | alexz |
» | Ram 4 vrsticeOddelek: Pomoč in nasveti | 2032 (1725) | Aneja |
» | Nadgradnja RAMa?Oddelek: Kaj kupiti | 7015 (6662) | Load3r |