» »

iščem tv spored za nazaj , za 3 maj za 1 oz 2 program tv slo

iščem tv spored za nazaj , za 3 maj za 1 oz 2 program tv slo

Tim10 ::

Zdravo, iščem tv spored za nazaj , za 3 maj za 1 oz 2 program tv slo , bi morda kdo vedel kje ga najti? Hvala vnaprej

toro69 ::

Poizkušaj google.com, qwant.com, bing.com ...

buttcrack ::

o marička sveta.... po pravici povej kolk napora si vložil v iskanje??????

https://4d.rtvslo.si/spored-4d/2019-05-...

by sponzor lenobe

to sem vtipkal, pa mi zal ne da za 3 maj

toro69 ::

Hvala Butchsedaj mi je pokazalo za nazaj. Tole sem iskal:
BOLJŠI ČASI- HIGH HOPES
Ganljiva drama o usodi starostnikov in razrednem konfliktu mojstra angleške socialne komedije Mikea Leighja. Zgodba govori o prepletenih življenjih članov londonske družine, ki so vsi del istega delavskega razreda, vendar imajo zelo različne ambicije, vrednote in poglede na svet. Shirley in Cyril sta mladi zaljubljeni par, ki živi v skromnem delavskem stanovanju v Londonu. Shirley spodbuja Cyrila, naj pazi na svojo starejšo mater, ki jo mučijo starostne težave. A Cyril svoje mame ne prenese že od otroških let, ko je zanj slabo skrbela, in jo za nekaj časa prepusti milosti neznancev. Mati se med drugim sooči z arogantnimi sosedi, ki živijo udobno meščansko življenje in želijo starko prinesti naokrog: kupiti njeno hišo za majhen denar ter tako razširiti svoje posestvo. Niti drugim članom družine ni prizaneseno, Cyrilova arogantna sestra je poročena s samostojnim podjetnikom, ki ženi ni zvest, kar pokaže med družinskim kosilom, ko poskuša v posteljo zvabiti Shirley.

Izvirni naslov: HIGH HOPES / Britanski film, 1988 / Režija: Mike Leigh / Scenarij: Mike Leigh / Igrajo: Phil Davis, Ruth Sheen, Edna Doré

Nisem videl da je desno koledarček za nastavitev datuma

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tim10 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenos vsebine z novega arhiva RTVSLO (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Omrežja in internet
402109793 (2412) 8Bit
»

Dokumentarci vredni ogleda (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
13730930 (987) Ganon
»

Hrvaška kot Izrael (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
13626265 (22719) oxyuranus
»

projekt Venera

Oddelek: Loža
101415 (943) Excalibrus

Več podobnih tem