Forum » Programska oprema » Upravljanje povpraševanj, ponudb, CMS?
Upravljanje povpraševanj, ponudb, CMS?
max00slo ::
Zdravo
Namesto da grem sam delat kakšno bazo pa programirat interface za pregled kontaktov me zanima, ker sem nov v temu, če obstaja kakšna programska oprema, ki mi bi omogočala pregled nad kontakti, poslanimi maili oz. načinom kontakta, ... za majhno podjetje.
Recimo pomembni podatki:
datum vpisa "kontakta", država, podjetje, naslov, kontaktna oseba, mail, tel, način kontakta (klic, obisk, mail), namen (ponudba, povpraševanje, ...), komentar, datum ponovnega kontakta, opomnik , ...
Oziroma kaj v takšnem smislu. Primer: tega dne se je kontaktiralo to podjetje osebno, kateri se je predstavil produkt. Dogovorjeni za ponovni obisk čez 3 dni. -> Vnos datum, osebno, komentar, ...
V osnovi niti ne vem kaj potrebujem - le nekaj da je boljši urejen pregled na že kontaktiranimi podjetji in odgovori oz. komentarji...
Namesto da grem sam delat kakšno bazo pa programirat interface za pregled kontaktov me zanima, ker sem nov v temu, če obstaja kakšna programska oprema, ki mi bi omogočala pregled nad kontakti, poslanimi maili oz. načinom kontakta, ... za majhno podjetje.
Recimo pomembni podatki:
datum vpisa "kontakta", država, podjetje, naslov, kontaktna oseba, mail, tel, način kontakta (klic, obisk, mail), namen (ponudba, povpraševanje, ...), komentar, datum ponovnega kontakta, opomnik , ...
Oziroma kaj v takšnem smislu. Primer: tega dne se je kontaktiralo to podjetje osebno, kateri se je predstavil produkt. Dogovorjeni za ponovni obisk čez 3 dni. -> Vnos datum, osebno, komentar, ...
V osnovi niti ne vem kaj potrebujem - le nekaj da je boljši urejen pregled na že kontaktiranimi podjetji in odgovori oz. komentarji...
Si non confectus, non reficiat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GDPR, se ze veselite? :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 94510 (66617) | Mikrohard |
» | Sankcije zaposlitvene agencije ker nisem šel na delo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15003 (12010) | Mare2 |
» | Priporočilo zaposlenemuOddelek: Loža | 16822 (15612) | Invictus |
» | prosim za komentar o novi spletni strani TURISTIČNE KMETIJEOddelek: Izdelava spletišč | 1897 (1503) | LeLa |
» | si.Mail 1.0 RC1 - revolucija na področju urejanja elektronskih sporočilOddelek: Programska oprema | 1994 (1700) | krho |