» »

USB ključ in avtoradio

USB ključ in avtoradio

Suzana3 ::

Pozdravljeni,
na USB ključ sem naložila pesmi, ki sem jih kopirala z računalnika. Sedaj pa mi vsakokrat, ko vžgem avto mi začne vedno 1. pesem, ki je na ključu predvajati. Kako se da nastaviti, da predvaja tisto pesem, pri kateri je bil avto ugasnjen. Drugi ključ, na katerega so bile pesmi naložene na isti način, deluje brezhibno. Kaj je narobe? Upam, da se da razumeti kaj želim.
Hvala za pomoč.
  • spremenila: Suzana3 ()

Han ::

Kar lahko pogojno vpliva na to so model, kapaciteta in format zapisa.

Katera sta ta dva ključa, kolikšna je kapaciteta spomina, kako sta formatirana (FAT32, exFAT, NTFS)... ?

starfotr ::

Preberi navodila radia in nastavi radio na želeno nastavitev.

Upam, da imaš majhen USB ključ, ker drugače se hitro zgodi, da se ga zadane z roko ali kakim predmetom in se poškoduje vtičnicav radiu.

SpaceCaw ::

Avtoradijo je običajno priklopljen na rdečo + žico, katera vklopi in izklopi radio, črno - žico katera je masa in pa tretjo modro žico, katera daje radiju konstantno napajanje in mu s tem omogoči spomin. Priporočam, da preveriš pravilnost vezave.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SpaceCaw ()

IL_DIAVOLO ::

Kaj ni logicno, da je usb defekten?

Suzana3 ::

Ključ je Transcend, 4GB in FAT32, drugi (dober) pa je 2GB in samo FAT.

Han ::

Potlej preformatiraj 4GB Transcend na starejši FAT.

matobeli ::

Eni avtoradiji pač nimajo tega da si zapomnejo kje so ostali na usb ključku. Če je to kakšen nižje cenovec sploh ni nič čudnega.

Karen ::

matobeli je izjavil:

Eni avtoradiji pač nimajo tega da si zapomnejo kje so ostali na usb ključku. Če je to kakšen nižje cenovec sploh ni nič čudnega.

Problem ki ga ima ona je, da si na prejšnjem ključku zapomni, na tem pa ne.
Kot je eden prej že napisal, poskusi formatirat na FAT, največja verjetnost da mora fat32 vsakič znova prebrat ko dobi kontakt (kakšna fora da je sicer fat32 za nazaj združljiv, ampak vprašanje kako je standard implementiran v radio...).

_marc_ ::

Tudi sam sem sem imel enak problem in edina rešitev je menjava ključka, pa še to bo loterija. Najboljše bo, če si ključ sposodiš in v primeru, da dela, si kupiš enak ključ, ali pa tistemu, ki ti ga je posodil kupiš drugega.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

USB ključ 128Gb 3.0 dela smo na PCju.

Oddelek: Pomoč in nasveti
172336 (1975) Yohan del Sud
»

USB ključ 2GB, čim manjši - kje kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
315930 (5038) Tac20
»