Forum » Pomoč in nasveti » Vprašanje glede uporabe računalniškega programa glede .AVI datoteke (skrajšanje posnetka oziroma brisanje določenih delov posnetka)
Vprašanje glede uporabe računalniškega programa glede .AVI datoteke (skrajšanje posnetka oziroma brisanje določenih delov posnetka)
Lightning ::
Pozdravljeni.
Najprej se opravičujem, ker sem dal novo temo, vendar ob prebiranju foruma nisem našel kaj podobnega, s čim bi si lahko pomagal.
Namreč audio video posnetek sem naredil z mobilnim telefonom in je končnica datoteke .AVI.
Prosil bi, kakšen program za računalnik naj uporabim, da bom lahko določeno dolžino tega posnetka odstranil ter da bo viden in uporaben samo tisti del posnetka, katerega hočem, da ostane, torej da obdelam posnetek?
Hvala in upam na vašo pomoč
Najprej se opravičujem, ker sem dal novo temo, vendar ob prebiranju foruma nisem našel kaj podobnega, s čim bi si lahko pomagal.
Namreč audio video posnetek sem naredil z mobilnim telefonom in je končnica datoteke .AVI.
Prosil bi, kakšen program za računalnik naj uporabim, da bom lahko določeno dolžino tega posnetka odstranil ter da bo viden in uporaben samo tisti del posnetka, katerega hočem, da ostane, torej da obdelam posnetek?
Hvala in upam na vašo pomoč
- spremenilo: Lightning ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD Posnetki štekajo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9586 (3512) | showsover |
» | Fotoaparat - datum posnetkaOddelek: Zvok in slika | 1082 (855) | Okapi |
» | slovenski vozniki - posnetki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16837 (14563) | Mesar |
» | rtv - download posnetkovOddelek: Zvok in slika | 13864 (7121) | Valvoline |
» | razres posnetkaOddelek: Programska oprema | 917 (878) | Jan987 |