» »

Kakšna klofačina?

Kakšna klofačina?

R@C@ ::

A obstaja trnutno kakšna huda špila v slogu Virtua fighter, al pa v slogu starga street fighterja?

Jest bi mal tepu!

ChiefThunder ::

Za pc mogoče ONI; ni glih sam fajtačina, sam poudarek je na fajtu. Drugač pa na kakšnih konzolah...

Dalmatinc ::

kupi ps2 and tekken turnament>:D

Freak ::

tekken mam na ps pa je zakon! priporočam!

R@C@ ::

Ja zdej sem si PC kupu za pol mljona, da bom lohka klofačino špilu si bom pa še PS2, pol si bom pa še eno jahto na kerozin omislu, pa vprašu če mi dajo 10% off za Trip na Luno!!!

No zdej k sem vas skurcu, mi pa povejte kakšen špil je Black&White?

:D

Matek ::

Black & White sploh ni špil, ampak je komad od Michaela Jacksona.8-)
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

3LeR. ::

ja zdeva bo cool

moj frend je reku de jo dobi ta teden

drgac pa igrajte serious sama ki je D best

Morpheus ::

Black & white je cudna zadeva ja. Zdej al bo folku usec al pa ne. Jst mislm, da bo mal ljudekom ful ql, spet druga polovica pa nebo hotla igrt tega spila ce bi jim placu za trip na luno. No to je vsaj moje ponizno mnenje.:D
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

Pa by the way, resni samo sploh ni nc tazga. Mislm poeg grafike pa pafr dobrih posastkov nima nbene vsebine. Kapisirate?

frudi ::

correct me if i'm wrong, ampak poanta serious sama ni glih v vsebini in globini ampak v brezumnem nažiganju vsega kar leze in gre :D. za moje pojme kr prijetna poživitev žanra, čeprav sam prisegam na 3d streljačine v stilu deus ex, half life, system shock...

še malo on-topic, kdor išče kloftačino, je Oni kr dobra zadeva. pravzaprav špil kr seka :)

pa še malo off-topic, ko že govorite o b&w, če ma kdo iso in je pripravljen menjat... mail me...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Sej vem da je o tem poanta, jst sam recem da men to ni tok ql. Mi je bols DeusE. Kar se pa tice B&W, je pa ful hud spil, sam zdej jst bi na tvojem mestu najprej probu demo, da vids ce ti je sploh usec k je res neki posebnga:D

Quake ::

ONI je precej dobra igra

ONI je super igra, je pa tut na zalost skor edina uzitna pretepaska igra zadnjih let na PC-ju. Ce hocs dobro pretepacino kup ONI.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naj Igra !!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
10010666 (6907) Poldi112
»

Par dobrih iger...

252269 (1878) OldSkul
»

Kaksna nova good igra?

181481 (1270) TomazXXX
»

Kšn dobr špil..

381747 (1439) SpiDEr8
»

Najbolj priljubljena [ NEW] igra ? (strani: 1 2 )

574581 (3772) McWolf

Več podobnih tem