» »

Kaj je vzrok za tako rast in tak trenuten nivo cen nepremičnin v Sloveniji?

Kaj je vzrok za tako rast in tak trenuten nivo cen nepremičnin v Sloveniji?

Temo vidijo: vsi
««
420 / 747
»»

matic492 ::

kgtjera je izjavil:

Lahko, če si mojster v IT-ju lahko delaš kjerkoli, sprašujem se namreč kaj naši IT-jevci sploh še počnejo v Sloveniji. Sicer pa bi bilo zanimivo slišat, mojster za kaj moraš biti, da imaš minimalno 3k neto?

Po stari zakonodaji za normirance ni nikjer na svetu (za cifre < 150k na leto brez da mutiš kakšne stroške) davčno bolj ugodno, kot pri nas.

Zdaj z komunisti na oblasi to že začeli zategovat, bomo vidli kako bo.

3k neto je pa lahko vsak mid level web developer. PHP/JS/C# whatever.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

zuki ::

matic492 je izjavil:

Po stari zakonodaji za normirance ni nikjer na svetu (za cifre < 150k na leto brez da mutiš kakšne stroške) davčno bolj ugodno, kot pri nas.

Upam, da to anomalijo zaradi katere drugi plačujemo namesto normirancev, ki se freeloadajo na naših davkih, čimprej ukinemo.
Antifa

Noben ne plačuje nič namesto normirancev :)

Bomo pač šli k drugem bolj ugodnem ponudniku.

matic492 je izjavil:

Noben ne plačuje nič namesto normirancev :)

Bomo pač šli k drugem bolj ugodnem ponudniku.

Pojdite, lopovov bo vsak vesel.
Antifa

Koliko sem ti ukradel letos?

Faušija pač, klasičen slovenc :D

Zgodovina sprememb…

matic492 je izjavil:

Ti in tebi podobni, 3.5 miljarde evrov skupaj s preostalimi. Se več kot celoten letni proračun za izobraževanje in socialno varnost.

Namesto vas, pa so to morali pokriti ostali državljani. Ki ste jim direktno ukradli ta denar preko dodatnih davkov, ki so jih morali oni plačati namesto vas.

Če koga zanima zakaj so plače tako obdavčene - zaradi takih maticb492 in podobnih.

matic492 je izjavil:

Ne, imam možgane, ki jih ti očitno nimaš, če ti niti toliko ni jasno, da bi razumel, kako deluje država in davki. Sicer zaslužim več kot 3k neto ampak pošteno, z vsemi davki plačanimi.

Ker nekateri nismo pizde, da bi se okoriščali z denarjem ljudi, ki ga imajo že tako pol manj od nas.
Antifa

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zuki ()

MadMen ::

matic492 je izjavil:

A vsebuje tvoje delo elemente rednega delovnega razmerja? Če da, potem si "ukradel" kar nekaj davka in prispekov.

.
Antifa

Zgodovina sprememb…

Kar neke cifre si potegnil iz riti lol, na koncu pa najdeš podatek, da normiranci (procentualno) več davka plačujejo kot navadni SP, ker ne moreš mutit z stroški. Either way mi je pa vseeno za tvoje moraliziranje, sm pač ponosna pizda po tvoje.

Anyway, off topic, tako da ne bom nič več napisal.

Zgodovina sprememb…

matic492 je izjavil:

Kar neke cifre si potegnil iz riti lol, na koncu pa najdeš podatek, da normirance več davka plačujejo kot navadni SP, ker ne moreš mutit z stroški. Either way mi je pa vseeno za tvoje moraliziranje, sm pač ponosna pizda po tvoje.

Pojdi lepo na strani EU komisije in si poišči.

matic492 je izjavil:

Anyway, off topic, tako da ne bom nič več napisal.

Ne rabiš, ker me tvoj odgovor ne zanima (zame si tako ali tako pokvarjenec, lopov, ki krade od drugih), pišem zaradi drugih, prej, ko se bo večina v državi začela zavedati, da utajevalci davkov kradejo denar njim direktno iz žepov, prej jih bomo začeli pomakati v katran, gnojnico in perje in postali normalna država, kjer ne bomo imeli probleme sestaviti proračun brez zadolževanja.

Koliko neprofitnih stanovanj, se da zgraditi za 3.5miljarde letno?

Pa ne, da v tej temi rešujemo težavo, ki jo delajo maticb492 in podobni? Mogoče bi jih pa raje začeli linčati, namesto, da nabijamo dodatne davke?
Antifa

Zgodovina sprememb…

zuki je izjavil:

Pa ne, da v tej temi rešujemo težavo, ki jo delajo maticb492 in podobni? Mogoče bi jih pa raje začeli linčati, namesto, da nabijamo dodatne davke?

Mhm, ko boš zaključil z linčanjem vseh normirancev, nadaljuj še pri mehanikih/pleskarjih in podobnih mojstrih, ki plačajo še manj davka, ker delajo brez računov.

matic492 je izjavil:

zuki je izjavil:

Mhm, ko boš zaključil z linčanjem vseh normirancev, nadaljuj še pri mehanikih/pleskarjih in podobnih mojstrih, ki plačajo še manj davka, ker delajo brez računov.

Ne delam nobene razlike. S tem, da so normiranci legalna kraja sodržavljanov, tako, da prej kot država uredi to svinjarijo, bolje za vse (razen lopove).
Antifa

Zgodovina sprememb…

zuki je izjavil:

Ne delam nobene razlike. S tem, da so normiranci legalna kraja sodržavljanov, tako, da prej kot uredijo to svinjarijo, bolje za vse.

Si že slišal za javna naročila? Zdravstvo? Elektro trg v zahodnem svetu, ki je praktično od Tatcherjeve naprej en velik scam? Fractional reserve banking?

Tistih 10% razlike, ki prišparaš na normirancu je še najmanjši problem, ker je omejen navzgor in za male ljudi.

Zgodovina sprememb…

matic492 je izjavil:

zuki je izjavil:

Ne delam nobene razlike. S tem, da so normiranci legalna kraja sodržavljanov, tako, da prej kot uredijo to svinjarijo, bolje za vse.

Si že slišal za javna naročila? Zdravstvo? Elektro trg v zahodnem svetu, ki je praktično od Tatcherjeve naprej en velik scam? Fractional reserve banking?

Tistih 10% razlike, ki prišparaš na normirancu je še najmanjši problem, ker je omejen navzgor in za male ljudi.

Ni izgovor, da kradeš sodržavljanom.
Antifa

Zgodovina sprememb…

To si napisal ti po svojih principih. Jaz ne kradem nobenemu.

po tej logiki kradejo vsi, ki kadijo cigarete meni denar. Ker bom jaz plačeval za njihovo zdravljenje.

matic492 je izjavil:

To si napisal ti po svojih principih. Jaz ne kradem nobenemu.

po tej logiki kradejo vsi, ki kadijo cigarete meni denar. Ker bom jaz plačeval za njihovo zdravljenje.

Samo, da ti ne boš. Ampak bomo mi vsi drugi, ki pošteno plačujemo davke.

To, če tebi nekateri kradejo, ni noben izgovor, da ti kradeš drugim.

Pojdi s kolegi nekajkrat na pivo in ne plačaj svojega dela. Bomo videli, koliko časa boste še kolegi. Če ti pa kdo zapizdi, pa se sklicuj na Thatcherjevo in Reagana.
Antifa

Zgodovina sprememb…

velikBrokoli ::

zuki je izjavil:

matic492 je izjavil:

Upam, da to anomalijo zaradi katere drugi plačujemo namesto normirancev, ki se freeloadajo na naših davkih, čimprej ukinemo.

Mi poveš, kaj točno ti meni plačuješ? Ravnokar sem nakazal za 2k prispevkov in 1.2k dohodnine, koliko si pa ti ta mesec v proračun prispeval? :))

velikBrokoli je izjavil:

zuki je izjavil:

matic492 je izjavil:

Mi poveš, kaj točno ti meni plačuješ? Ravnokar sem nakazal za 2k prispevkov in 1.2k dohodnine, koliko si pa ti ta mesec v proračun prispeval? :))

Mislim, da boš na podane podatke sposoben zračunati.
Antifa

LeQuack ::

A ne bo kdo raje komentiral cen nepremičnin, kot pa da se o IT-jevcih in normirancih debatira?
Quack !

LeQuack je izjavil:

A ne bo kdo raje komentiral cen nepremičnin, kot pa da se o IT-jevcih in normirancih debatira?

Povezana debata. Neprofitnih stanovanj ni, ker se ne pobere dovolj davkov, ne pobere pa se jih zato, ker jih nekateri utajijo preveč.
Antifa

zuki je izjavil:

Pojdi s kolegi nekajkrat na pivo in ne plačaj svojega dela. Bomo videli, koliko časa boste še kolegi. Če ti pa kdo zapizdi, pa se sklicuj na Thatcherjevo in Reagana.

Ne pijem piva, ker nočem da drugi plačujejo za moje zdravljenje :))

matic492 je izjavil:

zuki je izjavil:

Ne pijem piva, ker nočem da drugi plačujejo za moje zdravljenje :))

Saj ne bojo, zaradi takih kot si ti, si boš na koncu sam plačeval zdravljenje.
Antifa

zuki je izjavil:

No, sej v bistvu to hočem. Zato si pa tudi vplačujem minimalne prispevke.

matic492 je izjavil:

zuki je izjavil:

Tukaj bom pa moral žal odnehati, pa naj udeleženci te teme sami presodijo, kdaj bojo dovolj zreli, da vzamejo katran in perje v roke.

Saj bo počasi dozorelo, ko sem pred več kot 20 leti začel opozarjati na tem forumu, da so utaje kraja vsem ostalim, je bilo veliko sociopatov pametnih kot si ti.

Zdaj pa že počasi opažam, da takšnemu pezdetu tudi kdo drug v glavo vrže krajo. Traja ampak se bo počasi miselnost spremenila, da bojo ljudje začeli take kot si ti, gledati z gnusom v očeh.
Antifa

Zgodovina sprememb…

A če ima kdo drugačno mnenje, kot ti, moraš kar odnehat in hujskat k nasilju? (seveda karikiram v ekstreme, tako kot ti)

In kaj pol, če napišem, da bi morali pustit pokojninskem sistemu da se sesuje in bi vsi (tudi redno zaposleni) plačevali manj. Ali pa da bi morali iti na privatna zavarovanja za zdravstvo?

Last I checked je to svoboda govora in lahko izrazim svoje mnenje - politično ali kakršnokoli drugačno.

zuki je izjavil:

matic492 je izjavil:

zuki je izjavil:

Tukaj bom pa moral žal odnehati, pa naj udeleženci te teme sami presodijo, kdaj bojo dovolj zreli, da vzamejo katran in perje v roke.

Saj bo počasi dozorelo, ko sem pred več kot 20 leti začel opozarjati na tem forumu, da so utaje kraja vsem ostalim, je bilo veliko sociopatov pametnih kot si ti.

Zdaj pa že počasi opažam, da takšnemu pezdetu tudi kdo drug v glavo vrže krajo. Traja ampak se bo počasi miselnost spremenila, da bojo ljudje začeli take kot si ti, gledati z gnusom v očeh.

Aja, kaj če gremo na drugo stran, počasi se bo miselnost spremenila, da bojo ljudje začeli take kot si ti, socialste, gledati z gnusom v očeh? In bomo vas polili z katranom in perjem?

Zgodovina sprememb…

zuki je izjavil:

velikBrokoli je izjavil:

zuki je izjavil:

matic492 je izjavil:

Jebat ga, nehaj se freeloadat ob mojih prispevkih v državno blagajno in malce več zasluži.

matic492 je izjavil:

A če ima kdo drugačno mnenje, kot ti, moraš kar odnehat in hujskat k nasilju? (seveda karikiramv ekstreme, tako kot ti)

In kaj pol, če napišem, da bi morali pustit pokojninskem sistemu da se sesuje in bi vsi (tudi redno zaposleni) plačevali manj. Ali pa da bi morali iti na privatna zavarovanja za zdravstvo?

Last I checked je to svoboda govora in lahko izrazim svoje mnenje - politično ali kakršnokoli drugačno.

Seveda, ampak ti kradeš, to je nekaj drugega kot svoboda govora.
Antifa

Zgodovina sprememb…

Vsak, ki v Sloveniji zasluži več od mene, je lopov. To je ta slovenska povpovprečna mentaliteta ;((

velikBrokoli je izjavil:

zuki je izjavil:

velikBrokoli je izjavil:

zuki je izjavil:

matic492 je izjavil:

Jebat ga, nehaj se freeloadat ob mojih prispevkih v državno blagajno in malce več zasluži.

Ne draga princeska, nisi v ZDA. Ne gre to takole, dokler sem ti plačeval šolstvo in pogoje za služenje z vsemi ostalimi državljani. Se bo spet izkazalo, da bi vas bilo treba na prisilno izobraževanje, kje sploh živite in v kakšnem sistemu? Fachidioti.

Zanimivo, da se najbolj nerazgeldani vedno radi pohvalijo, kako jim nič ni jasno.
Antifa

Zgodovina sprememb…

Si se končno evolval v ultimate "Antifa" troll-a :)

Bomo zaključli ker ni več civiliziran pogovor. Če pa nisi troll in imaš res takšno mišljenje se mi pa smiliš.

Zgodovina sprememb…

velikBrokoli je izjavil:

Vsak, ki v Sloveniji zasluži več od mene, je lopov. To je ta slovenska povpovprečna mentaliteta ;((

Ne vsak, ki več zasluži. Vsak, ki zasluži pa ne plača davkov v skupni proračun.
Antifa

zuki je izjavil:

velikBrokoli je izjavil:

Saj sem ti ravno zgoraj napisal, da sem za prejšnji mesec nakazal jurja dohodnine in 2 jurja prispevkov. Koliko si pa ti?

velikBrokoli je izjavil:

zuki je izjavil:

velikBrokoli je izjavil:

Saj sem ti ravno zgoraj napisal, da sem za prejšnji mesec nakazal jurja dohodnine in 2 jurja prispevkov. Koliko si pa ti?

Prej je bilo 1.5 jurja. Pa ne, da je poleg hvaljenja, kako je nerazgledan in da ne ve v kakšnem sistemu živi, še patološki lažnjivec? :))

Sicer si zgrešil bistvo, tole ni tekmovanje, kdo več zasluži, penis si pojdi merit v kakšno avtomobilsko temo ali tisto s športnimi urami.
Antifa

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: ALT ()

Malidelničar ::

Evo sem rekel, (mladi) ljudje zaradi nepremičnin v Sloveniji izgubijo živce in začnejo grozit z nasiljem.
Exhibit A, je zgoraj ...
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

zuki je izjavil:

velikBrokoli je izjavil:

zuki je izjavil:

velikBrokoli je izjavil:

Prej je bilo 1.5 jurja. Pa ne, da je poleg hvaljenja, kako je nerazgledan in da ne ve v kakšnem sistemu živi, še patološki lažnjivec? :))

Sicer si zgrešil bistvo, tole ni tekmovanje, kdo več zasluži, penis si pojdi merit v kakšno avtomobilsko temo ali tisto s športnimi urami.

No, saj sem rekel, ko povprečen Slovenec ugotovi, da nekdo zasluži več od njega, se argument spremeni v "ti si lopov/lažnivec" :))

Malidelničar je izjavil:

Evo sem rekel, (mladi) ljudje zaradi nepremičnin v Sloveniji izgubijo živce in začnejo grozit z nasiljem.
Exhibit A, je zgoraj ...

Ne? Zavedajo se, da jim lopovi z utajo davkov kradejo denar iz žepa in uničujejo državo, gre pa za poetic justice.

velikBrokoli je izjavil:

No, saj sem rekel, ko povprečen Slovenec ugotovi, da nekdo zasluži več od njega, se argument spremeni v "ti si lopov/lažnivec" :))

Ne bo držalo, ker si prispevkov že na začetku plačeval preveč, pa še, ko si se prestavil na "jurja", si jih plačeval preveč. Pač malo čudno izpade, če so številke ves čas napačne in se spreminjajo. ;)

Vemo pa vsi, da forumski fašisti radi lažejo.
Antifa

Zgodovina sprememb…

jernejl ::

Mato989 je izjavil:

Obdavčevanje je debilizem...
Ja, nehajmo pobirat davke in financirat vojsko in policijo ter zemljiško knjigo, pa naj pač potem vsak, ki bo dovolj močan in mu bo neka nepremičnina všeč, to pač okupira.
Pa bo tudi manj folka vlagalo v cigle.

luli je izjavil:

Jaz mam za takšne, kot je Jernej boljšo rešitev.
Takim, ki jamrajo o nedosegljivosti nepremičnine (Jernej) je potrebno pogledati prihodke zadnjih 25 let. V kolikor v Sloveniji obstaja oseba, ki je v času imela manjše prihodke in je kljub temu uspela kupiti stanovanje, se Jerneju odvzame opravilna sposobnost. To pomeni, da se mu zaplenijo vsi dohodki, ki se potem centralno upravljajo s strani države.
Vsak, ki ima delujočo vsaj eno možgansko celico, razume, da moji dohodki z visokimi cenami in nedosegljivostjo nepremičnin v sloveniji nimajo kaj veliko skupnega. Ti ne sodiš med te, ki bi to razumeli.
Prava rešitev bi zato bila naslednja.
Takim, ki jamrajo o obdavčitvi nepremičnin (luli) je potrebno pogledati, ali je kdo na svetu v zadnjih 25-ih letih kje plačal več davkov na nepremičnine in preživel, in če je, se luliju odvzame opravilna sposobnost. To pomeni, da se mu zapleni vse premoženje, ki se potem centralno upravlja s strani države.

To bi lahko bila univerzalna rešitev za marsikatero težavo.

Utk je izjavil:

Mene boli k**** za cene v Ljubljani, ampak naši doktorji komunizma bi radi zarad cen v Ljubljani obdavčili ne vem kaj vse po celi Sloveniji. Če imajo tam prazna stanovanja in parcele, naj to rešujejo lokalno kakor hočejo.
Komunisti ste obrnili ploščo in če ste včasih lagali, da so prazne nepremičnine itak samo v Osilnici, v Ljubljani pa ne, zdaj pravite, da so samo v Ljubljani in naj se obdavči samo tam. Seveda je to debilizem, ampak česa drugega od tebe nismo mogli pričakovati. Prazno se najde povsod, tako v mestih kot na periferiji, in če se obdavčuje prazno, naj se obdavči povsod, ne pa tam, kjer bo Utk-jeva komunistična komisija presodila, da je to potrebno. Če nekje ni povpraševanja, bo tudi cena blizu nič, posledično pa tudi davek. Utk in ostali neumneži tega seveda ne bodo sposobni razumeti. Komunisti pač ne razumejo trga, povpraševanja, ponudbe in tega, kako se iz tega oblikuje cena.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jernejl ()

jernejl je izjavil:

Komunisti ste obrnili ploščo...

Res je, obrnil si ploščo in nakladaš naprej. SDSovski fašist.

Mi je pa všeč, da vsaj razumeš kaj so davki. Ali razumeš tudi posledice utaje davkov pa še nisem prepričan.
Antifa

Zgodovina sprememb…

urli ::

zuki je izjavil:

matic492 je izjavil:

Tudi jaz.

kgtjera ::

Par težkih kalibrov v tej temi!

Kako se pa freeloadajo na vaših davkih, če smem vprašat? :D

PrihajaNodi ::

LeQuack je izjavil:

Kaj mislite da je v Kanadi, Nemciji, Zda situacija drugacna?

Ce zelite cenovno dostopno stanovanje, hiso poglejte v Trbovlju, Hrastniku, Zagorju
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

kgtjera je izjavil:

Par težkih kalibrov v tej temi!

Kako se pa freeloadajo na vaših davkih, če smem vprašat? :D

Ko boš razumel, kaj so davki, boš vedel tudi odgovor. (trol)

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj mislite da je v Kanadi, Nemciji, Zda situacija drugacna?

Drugačna je samo v toliko, da davke poberejo. Ali pa stlačijo utajevalce v supermax, kjer jim postrgajo z nabrušeno žličko anusne mišice, da je občutek bolj avtentičen.

Žal slovenceljska mentaliteta še ni dozorela, da bi razni mentalni reveži dojeli, da plačujejo višje davke, da pokrijejo manjko zaradi utajevalcev.

Ko bo večina to dojela, se razne pizde ne bojo več upale javno bahati, kako utajujejo davke, ker se bojo bali kakšne molotovke na BMW/Teslo, ali pa, da bojo zabingljali v kakšnem drevoredu.

Dokler pa so ljudje ovce in jim to ne potegne, naj jih pa strižejo.
Antifa

Zgodovina sprememb…

Zacnimo pri Jankovicu in ostalih politikih. Ce pa tam zacnemo je pa taksna razlika da bolje da aneksiramo slovenijo hrvaski ali avstriji
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Zacnimo pri Jankovicu in ostalih politikih. Ce pa tam zacnemo je pa taksna razlika da bolje da aneksiramo slovenijo hrvaski ali avstriji

Ne. Tako ne bomo še naslednjih 50 let nikamor prišli.

Začnimo pri slehernem Janezu, ki je bazen kadra, ki nekoč zrastejo v take kot je Jankovič, te ljudje bojo slej-ko-prej pomrli, trenutno pa si bojo samo zamenjali oblast - se boš znebil Jankoviča in boš fasal Logarja, ki bo deloval v interesu kmetov, ne ljubljančanov in spet bomo na slabšem. To ne bo nikoli delovalo.

Jankoviču ne moreš nič, razen tega summa summarum dela dobro za Ljubljano. Sploh ni debate ali je prasec ali ne, problem je v tem, da so vse alternative veliko slabše.

Treba je zjebat razne vaške avtomehanike in ostale, ki se kitijo z utajo davkov, za katere ve cela vas in namesto, da bi veljali za maksimalne prasce, jih častijo po božje, hkrati pa jim iz lastnih žepov plačujejo socialni vrtec.

Ko bomo to rešili, bojo nastali pogoji, da enkrat dobimo politike, ki dejansko hočejo nekaj dobrega narediti. Do takrat samo tekmujejo, kdo je večji goljuf, vsi volilci pa se moramo zadovoljiti, da volimo manjše zlo.
Antifa

Zgodovina sprememb…

Nehaj tacat temo. Tudi ce se zgodi kot ti pravis bodo sli davki nazaj k jankovicu da si bo zgradil novo hiso in kupil novo parcelo. Kdo pa kontrolira novo pobrane davke od poplav, nepremicnin. To gre vse nazaj v javni sektor. Posredno predlagas isto kot jaz, da se ukine drzavo, zadnji pa naj ugasne luc. Ceprav, to ne bo resilo prpblema mladih z nakupom nepremicnin bi se pa zmanjsalo stevilo ljudi javnega sektorja in zaprtje neuporabnih fakultet kjer mladi izgubljajo leta zivljenja.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Nehaj tacat temo. Tudi ce se zgodi kot ti pravis bodo sli davki nazaj k jankovicu da si bo zgradil novo hiso in kupil novo parcelo. Kdo pa kontrolira novo pobrane davke od poplav, nepremicnin. To gre vse nazaj v javni sektor. Posredno predlagas isto kot jaz, da se ukine drzavo, zadnji pa naj ugasne luc. Ceprav, to ne bo resilo prpblema mladih z nakupom nepremicnin bi se pa zmanjsalo stevilo ljudi javnega sektorja in zaprtje neuporabnih fakultet kjer mladi izgubljajo leta zivljenja.

Ne Romunski cigan, niti pod razno.

Država je ekstremno učinkovita ureditev, dokler se državljani zavedajo kaj so oni, kaj je država in komu koristi in kdo se je boji.

Dokler pa zabiti kreteni zavajajo celotno javnost (ki je še bolj zabita od njih), kako je vredu utajevati davke, kako GZS in podjetniki kažejo na javni sektor zaradi visokih davkov, kljub temu, da sami utajajo davke in bremenijo s proračunskim primankljajem vse ostale, kjer namesto, da bi dvignili plače LAŽEJO, kako je to problem zaradi države, dokler boste verjeli podjetnikom, da sindikati samo gledajo v zrak in nič ne naredijo (pizda ste zabiti kot noč)...

... in ne nazadnje, dokler jim sociopatski idioti, kot si ti verjamejo, kljub temu, da gledajo, kako se njihovim šefom povečuje zasebna lastnina, sami pa žrete travo...

do takrat boste OVCE jedle govno. In zaslužite si, ste preneumni, da bi kaj spremenili.

In veš kaj je fora, vas opazujem, vam svetujem, hkrati pa imam polno rit. Zaradi mene tudi, če crknete, jaz ne bom zaradi tega nič na slabšem. Boste pa sami veliko na slabšem, ker ne poslušate.

Tako, da eat shit Nodi. 8-)
Antifa

Zgodovina sprememb…

Kripto mesi ::

Za te kozlarije si si moral nov račun odprti?

Kripto mesi je izjavil:

Klasika, ko se počutite ogroženega, napadate avtorja. Nič novega, poglej zblojeni fašist, 20 let vam že jebem mater, verjami, da ne boš nič novega povedal.

Bolj je zanimivo, da ste nekateri, po 20 letih, še vedno enaki idioti. Pač desnica je bila očitno vedno največji poden slovenceljstva. Pardon, podslovenceljstva. Največji poden, ki se trudi s svojo pokvarjenosto prigrebsti do vsega do česar s sposobnostjo niso upravičeni.
Antifa

Zgodovina sprememb…

Kripto mesi je izjavil:

A ga neb mogl ze benat? Ker to ne spada vec v to temo…sicer redkokdaj predlagam ban sam tole je pa za dozivljenski ban
Bog si ga vedi zakaj modi spijo. Drugace je bla ok tema
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Kripto mesi je izjavil:

A ga neb mogl ze benat? Ker to ne spada vec v to temo…sicer redkokdaj predlagam ban sam tole je pa za dozivljenski ban

Zanimivo, romunski cigo tudi nima več """argumentov"""... :))

Smrt fašizmu - svoboda narodu. ;)

Pa ne zamerit Kuglvinklu, ni on kriv, da ste zabiti nesposobni idioti, ki so nesposobni argumentirati svoje sranje, do te mere, da rabite mamico, da vam pomaga.

Se pa strinjam z njim, da ni na mestu, da se neupravičeno sponzorira dehteče kupe desničarskih smeti, ki so žaljitev za intelekt.
Antifa

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: ciril ()
««
420 / 747
»»