Forum » Omrežja in internet » Snemanje oddaj iz arhiva
Snemanje oddaj iz arhiva
madmitch ::
No ja, tole je verjetno že bilo a jaz zopet nič ne najdem.
Torej, kako bi lahko pretočil na disk televizijsko oddajo iz arhiva televizije. Načeloma mi dovoli le ogled v RealPlayerju, jaz pa bi jo potreboval tudi na računalniku, ki ni priključen na net.
Torej, kako bi lahko pretočil na disk televizijsko oddajo iz arhiva televizije. Načeloma mi dovoli le ogled v RealPlayerju, jaz pa bi jo potreboval tudi na računalniku, ki ni priključen na net.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Tody ::
načeloma probaj desni klik in save as ali pa izvohat kje se datoteka skriva in jo potem presnet na svoj računalnik.
pivmik ::
Načeloma za gledanje preko neta je uprabljan RTSP realmedia transfer protocol tako da downloadanje za navadnimi programi(ki itak razumejo samo HTTP in FTP) je nemogoče.
Rešitev: StreamBox VCR
že osemljonkrat povedano!!!
Rešitev: StreamBox VCR
že osemljonkrat povedano!!!
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo matične ploščeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4119 (2380) | AtaStrumf |
» | Vpis v domenoOddelek: Pomoč in nasveti | 1467 (1132) | 111111111111 |
» | povezava delovnih mest med sabo(različni kraji)Oddelek: Omrežja in internet | 3736 (3129) | čuhalev |
» | Uveljavljanje garancije za matično ploščoOddelek: Strojna oprema | 897 (755) | AlienRR |
» | Acerjev šef vidno nenavdušen nad Microsoftovim pohodom v hardware (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 34748 (31161) | Icematxyz |