» »

Xiaomi Mi 9 pri Slovenskih operaterjih?

Xiaomi Mi 9 pri Slovenskih operaterjih?

Riyaling ::

Kot pravi naslov, me zanima če ima kak slovenski operater ta novi Xiaomi Mi 9 za naročniško razmerje na obroke, sem pogledala po operaterjih ma nisem nic nasla. Ce pa jih ni me pa zanima kdaj bojo imeli če kdo ve.
Hvala in lep pozdrav

bambam20 ::

Ne bodo imeli, ker ni zanimanja.

sm4rt4ss ::

Mnja. Isto, kot novi Sony telefoni (Xperia 10 & 10 Plus), še vedno nič, pa so že cca. mesec dni na voljo.

bambam20 ::

sm4rt4ss je izjavil:

Mnja. Isto, kot novi Sony telefoni (Xperia 10 & 10 Plus), še vedno nič, pa so že cca. mesec dni na voljo.

Za te telefone je tako nizko povpraševanje, da se jim ne izplača.

mzakelj ::

Ker jih ne ponudijo v paketih. Isto je bilo s huaveji. Ko so pa prišli v prodajo pa se prodajajo kot zrele hruške.

Bye ::

Sony ne vlaga v marketing kot Samsung ali Huawei; temu primeren je odziv na trgu. Pa tudi njihovi inženirji še vedno spijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bye ()

Ales ::

A bejš, Sonyevi inženirji spijo?

Sicer pa v Kočevskem rogu tako ali tako ne rabiš mobilnega telefona, razen če boš z njim strašil medvede in čemaž trgal... >:D

louser ::

Telemach bo verjetno imel. Pokliči v Celje.

Bye ::

Ales je izjavil:

A bejš, Sonyevi inženirji spijo?

Sicer pa v Kočevskem rogu tako ali tako ne rabiš mobilnega telefona, razen če boš z njim strašil medvede in čemaž trgal... >:D

Nisi nepismen, si pa polpismen. Uspelo ti je prebrati še kakšno drugo temo, si pa bolj švoh na vsebinskem razumevanju. Zgleda pa, da rad smetiš s trolanjem in off-topicom.

blackbfm ::

Bye je izjavil:

Sony ne vlaga v marketing kot Samsung ali Huawei; temu primeren je odziv na trgu. Pa tudi njihovi inženirji še vedno spijo.

Za iphone je bil tu folk nahajpan (vkljucno z mano) predno so sploh bile kaksne reklame, predno se je sploh zacela uradna prodaja:))

Realno sony ne more nic inovativnega ponudit, razen kamere. Pa tudi nevem zakaj so njihovi telefoni ze vsa leta v obliki cegla, že ne sliki izpade neprijazen in imaš feeling da te kar žuli..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blackbfm ()

red_baron ::

T-2 je imel Mi8

Riyaling ::

Ima kak operater tu opcijo da uzames en XY telefon ki ga nimajo v trgovinah in ga vezejo na paket?
Vem da ko sem bila v UK se je to dalo pri O2.

Ales ::

Kolikor vem ne, ker pri nas cene paketov pri operaterjih ne zajemajo stroška nakupa telefona, ta se v vsakem primeru obračunava posebej.

Pač namesto da plačaš telefon operaterju, ga plačaš drugje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sony telefoni (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
9015026 (9193) zuz3k
»

Samsung S8+ ali Note8?

363459 (2448) klinker
»

CES 2015: Dobrega tisočaka za novega walkmana (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zvočne kartice
6921965 (17857) Jst
»

Mocno odsvetujem nakup xperie z1

367404 (5719) Pro_moted
»

Kateri telefon naj kupim?

Oddelek: Kaj kupiti
184764 (3231) kerco46

Več podobnih tem