Forum » Mobilne tehnologije » Xiaomi Mi 9 pri Slovenskih operaterjih?
Xiaomi Mi 9 pri Slovenskih operaterjih?
Riyaling ::
Kot pravi naslov, me zanima če ima kak slovenski operater ta novi Xiaomi Mi 9 za naročniško razmerje na obroke, sem pogledala po operaterjih ma nisem nic nasla. Ce pa jih ni me pa zanima kdaj bojo imeli če kdo ve.
Hvala in lep pozdrav
Hvala in lep pozdrav
sm4rt4ss ::
Mnja. Isto, kot novi Sony telefoni (Xperia 10 & 10 Plus), še vedno nič, pa so že cca. mesec dni na voljo.
bambam20 ::
mzakelj ::
Ker jih ne ponudijo v paketih. Isto je bilo s huaveji. Ko so pa prišli v prodajo pa se prodajajo kot zrele hruške.
Bye ::
Sony ne vlaga v marketing kot Samsung ali Huawei; temu primeren je odziv na trgu. Pa tudi njihovi inženirji še vedno spijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bye ()
Ales ::
A bejš, Sonyevi inženirji spijo?
Sicer pa v Kočevskem rogu tako ali tako ne rabiš mobilnega telefona, razen če boš z njim strašil medvede in čemaž trgal...
Sicer pa v Kočevskem rogu tako ali tako ne rabiš mobilnega telefona, razen če boš z njim strašil medvede in čemaž trgal...
Bye ::
A bejš, Sonyevi inženirji spijo?
Nisi nepismen, si pa polpismen. Uspelo ti je prebrati še kakšno drugo temo, si pa bolj švoh na vsebinskem razumevanju. Zgleda pa, da rad smetiš s trolanjem in off-topicom.
blackbfm ::
Sony ne vlaga v marketing kot Samsung ali Huawei; temu primeren je odziv na trgu. Pa tudi njihovi inženirji še vedno spijo.
Za iphone je bil tu folk nahajpan (vkljucno z mano) predno so sploh bile kaksne reklame, predno se je sploh zacela uradna prodaja
Realno sony ne more nic inovativnega ponudit, razen kamere. Pa tudi nevem zakaj so njihovi telefoni ze vsa leta v obliki cegla, že ne sliki izpade neprijazen in imaš feeling da te kar žuli..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Riyaling ::
Ima kak operater tu opcijo da uzames en XY telefon ki ga nimajo v trgovinah in ga vezejo na paket?
Vem da ko sem bila v UK se je to dalo pri O2.
Vem da ko sem bila v UK se je to dalo pri O2.
Ales ::
Kolikor vem ne, ker pri nas cene paketov pri operaterjih ne zajemajo stroška nakupa telefona, ta se v vsakem primeru obračunava posebej.
Pač namesto da plačaš telefon operaterju, ga plačaš drugje.
Pač namesto da plačaš telefon operaterju, ga plačaš drugje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony telefoni (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15025 (9192) | zuz3k |
» | Samsung S8+ ali Note8?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3459 (2448) | klinker |
» | CES 2015: Dobrega tisočaka za novega walkmana (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 21965 (17857) | Jst |
» | Mocno odsvetujem nakup xperie z1Oddelek: Mobilne tehnologije | 7404 (5719) | Pro_moted |
» | Kateri telefon naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 4764 (3231) | kerco46 |