Forum » Elektrotehnika in elektronika » Koračni motor in Ardunio
Koračni motor in Ardunio
mzakelj ::
Ker ne vem točno kam napisati pišem kar tukaj.
Zanima me če je kak mojster da bi spisal program na arduniotu da bi kontroliral koračni motor preko lcd panela s naslednjimi funkcijami : premik koračnega motorja za x mm. tukaj bi morala biti notri postavka da se spreminja lahko E step motorja, ker se bo testiralo z različnimi prenosi. Zanima me če kdo to zna in za kakšno okvirno ceno.
Zanima me če je kak mojster da bi spisal program na arduniotu da bi kontroliral koračni motor preko lcd panela s naslednjimi funkcijami : premik koračnega motorja za x mm. tukaj bi morala biti notri postavka da se spreminja lahko E step motorja, ker se bo testiralo z različnimi prenosi. Zanima me če kdo to zna in za kakšno okvirno ceno.
- predlagalo izbris: Truga ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Arduino - krmiljenje stepper motorjevOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3720 (2899) | steling |
» | Koračni motor od diskaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4166 (2190) | Kamran |
» | cncOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3699 (3247) | brez-imenko |
» | Krmilje za koračne motorje.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5911 (5669) | mjakop |
» | Katero elektronko naj uporabimOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2251 (1762) | neoto |