Forum » Loža » POČITNICE...še ene ki se prehitro končujejo..
POČITNICE...še ene ki se prehitro končujejo..
mare_ ::
Uh, dones mi je pa večkrat prišel na misel stavek 'sej ni pene', glede na to, kako so nas s tistim šprical
Ampak tale gimnazija je pa pravi labirint. Če bom jutr najdu taprave učilnice, sem pa car
Ampak tale gimnazija je pa pravi labirint. Če bom jutr najdu taprave učilnice, sem pa car
@ljash ::
uf, jst se bom še na viču zgubu. pa kr ena fora - preobut se greš v najvišji štuk (4., se mi zdi - podstreha!) pol pa vse do gor že natacaš pa to... Sam, ni to moj problem.
a mate vi tud take klase - pr ns je 9 fantov in 24 punc!! (hura, sej na OŠ nas je blo pa 15 fantov pa 5 punc, pa še te so ble lezbe ...).
sicer pa - bomo vidl kak bo!
a mate vi tud take klase - pr ns je 9 fantov in 24 punc!! (hura, sej na OŠ nas je blo pa 15 fantov pa 5 punc, pa še te so ble lezbe ...).
sicer pa - bomo vidl kak bo!
St@jler ::
Jao pr ns je celo sranje...so nm zamenal profkse za fizo pa mato..pa to u 4.letniku
Barabe!
Pa še en čudn folk smo dobil....krneki!
Barabe!
Pa še en čudn folk smo dobil....krneki!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
flipflop ::
St@jler: isto pri nas. $ sošolci so šli vn,12 jih je prišlo noter. Pa še za eno gospo za katero je bilo rečeno,da gre v zasluženi pokoj sem videl danes na šoli. Pa nč ni zgledal da gre kam drugam kot učit
P.S. Kako šolo mate to,da se je treba sezuvat?!
P.S. Kako šolo mate to,da se je treba sezuvat?!
zlabo ::
Gappee, maš srečo, jz sm fasu vidmarco (ja sm že slišu kašn sloves ma). Kje si kej biu, te nism nč vidu
gappee ::
Ojej, zvečer zmoli 3 Očenaše, pa vsejen ti bo trda predla!
Itak, da te nism nč vidu,k si meu sprejem ob 10.00, jst pa ob 8.00.
Če se ti da, mi v zasebna napiš, kere prfokse mate, tle si tega ne morva prvošt, da ti mal povem, kako se morš prpravt.
Ajde!
Itak, da te nism nč vidu,k si meu sprejem ob 10.00, jst pa ob 8.00.
Če se ti da, mi v zasebna napiš, kere prfokse mate, tle si tega ne morva prvošt, da ti mal povem, kako se morš prpravt.
Ajde!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj naj naredim, kaj je bolje (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 9629 (7655) | DOOM_er |
⊘ | Vegova tehnična gimnazija (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 20300 (18560) | STASI |
» | Kako ste preživeli prvo konferenco (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 4442 (3658) | flipflop |
» | solaOddelek: Šola | 1771 (1341) | Feanor |
» | Krščeni (ne samo za kristjane :)) ?!.Oddelek: Loža | 1696 (1255) | Dr_M |