Forum » Programska oprema » kako konvertat??
kako konvertat??
sidd ::
tak kak piše v naslovu...kak je možno kovertat:
iz .pic formata v dwg format?oba formata sta za risarske programe(prvi za caddy, drugi za autocad).to pa nujno nucam, ker mam dosti slik/načrtov za skonvertat, pa se že zdaj zeloo dolgo po netu mučim, pa se mi ne sanja .
help?
lp
sidd
iz .pic formata v dwg format?oba formata sta za risarske programe(prvi za caddy, drugi za autocad).to pa nujno nucam, ker mam dosti slik/načrtov za skonvertat, pa se že zdaj zeloo dolgo po netu mučim, pa se mi ne sanja .
help?
lp
sidd
no idea for signature
signed
I
signed
I
sidd ::
Aha, se mi je že posvetlo.......če še bo kdo rabil, je tule rešitev!
najprej iz .pic formata konvertaš v dxf .Tale format "bereta" (bolje rečeno podpirata) oba programa. nato pa lahko v auto cad 6 to lepo odpreš in hraneš kot dwg format.no, tak je to
lp
sidd
najprej iz .pic formata konvertaš v dxf .Tale format "bereta" (bolje rečeno podpirata) oba programa. nato pa lahko v auto cad 6 to lepo odpreš in hraneš kot dwg format.no, tak je to
lp
sidd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel DraftSight CAD program za LinuxOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8009 (6609) | gruntfürmich |
» | alternativa autocadu-legalna verzijaOddelek: Programska oprema | 1830 (1697) | opeter |
» | .tif to .dwgOddelek: Programska oprema | 1300 (1203) | kozmos |
» | Konvertiranje AutoCad datotekOddelek: Programska oprema | 1608 (1567) | bosmla |
» | blokOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1620 (1241) | TESKAn |