» »

Za Crypto Trolle in CoinMarketCap Refresh-arje

Za Crypto Trolle in CoinMarketCap Refresh-arje

Aquafriend ::

Naj vam povem. To ni nobeno spekuliranje. Zgubljat cel dan za trolanje in refreshanje coinmarketcap strani. Kaj imas od tega? Ves cas, ki ga zapravite za to bi lahko izkoristili za raziskovanje. Ampak ne za raziskovanje uradnih novic. Potrebujete nekaj, kar vecina se ne ve. Recimo na slotechu je 21. februarja izsla novica - Samsung pokazal nove Galaxyje 10
https://slo-tech.com/novice/t739997/0

Novica, ki ni povedala zame najbolj zanimivo, bistvo, ki je lahko za druzbo na sploh life changing. Ker niti komentarji niso napisali nic pametnega sem moral pokomentirat svoje razocaranje, se posebi, ker so komentirali tudi kripto dnevni refresharji, namest da zmigajo svojo rit in kaj koristnega najdejo.

Aquafriend je izjavil:

Najbolj pomembno novico ste izpustili? Galaxy S10 zame najbolj pomembna novica je nov feature - vgrajen kripto/blockchain support, shranjevanje kripto private key. To je lahko revolucionarno v smislu zacetka masovne podpore za nov cashless svet, ki ga zelijo vpeljat za nov svetovni red. Tudi Jp Morgan Coin ni nakljucje.


Tole je samo delcek odkritega! Ce bi se kdo izmed vas vsaj malo pozanimal in pobrskal po kripto straneh bi lahko odkrili, da se na samsung s10 vidi enjin coin, ki je v zadnjem tednu eksplodiral. V temi spekuliranje kriptovalut najdes bore malo koristnega. Dost je takih, ki samo cakajo, da jim milijoni padejo z neba, ne ukrenejo pa nic. Oziroma mislijo, da jim bo ze nekak uspelo, ce bodo kupovali nek x coin in bo potem zrasel za x1000. Zraven ze vec kot 1 leto vsak dan refreshajo coinmarketcap ce so ze slucajno postali milijonarji. Dejte zmigat in svoj cas porabite za bolj koristno raziskovanje. Ce bi na dan porabili vsaj 5 ur za raziskovanje bi vam dost koristilo za spekuliranje. Tudi tema o spekuliranju bi bila bolj bogata. Tako pa imamo samo par rednih, ki se trudijo pa mogoce se kdo, ki mimogrede vcasih kaj slisi ali najde. Jaz sem svoje cajte tudi po 10 ur na dan namenjal za kripto, ne samo grafe ampak tudi ozadje, govorice in vse kar bi lahko vplivalo na ceno.

kakob ::

Pa ti si briljanten kripto tajkun.


Verjetno prav zato računaš pet funbux za vstop v skrivno skupino metalno omejenih.
Never take a financial advice from someone who works for a living.

Aquafriend ::

Oj kakob. Lepo, da si prisel nazaj. Sem te pogresal. Pa ze nekaj casa nic ne pisem v tisti temi o spekuliranju. Upam, da si vsaj malo zadovoljen.

   -S\/\/-   ::

Sicer ne razumem najbolje tvojega pisanja o raziskovanju, refreshanju in podobno. Mi pa na pamet pade en izraz (pa ne zate): KRIPTOMAN - oseba, ki se ukvarja, verjame, ...

thetech ::

Sploh mi ni jasno kaj želiš povedati?!?!!

Aquafriend ::

To je bolj za kripto uporabnike misljeno. Mislim, da razumejo kaj zelim povedat. Skratka naj namest zgubljanja casa za brezvezne stvari raje namenjajo cas za raziskovanje kriptovalut, govoric, karkoli kar bi jim lahko koristilo pri spekuliranju.

Zgodovina sprememb…

Baja ::

'ebat ga aqua, če pa nodiju tezos raste. al pada zdaj. saj ne vem.

naj trolajo. nizje cene.

Vazelin ::

Ah nehajta bit neki slabe volje, aqua in kakob, in pridita v main temo:)
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Aquafriend ::

neverlucky je izjavil:



Zgoraj na grafu imamo statistiko za Vazelina, koliko komentarjev je določen mesec oddal ob posamezni uri. Komentarji so šteti kumulativno in niso skalirani na št. komentarjev na dan.
Iz grafa je jasno vidno, kdaj je bil vrh kriptovalut. Januar 2018 je tudi eden redkih mesecev, ko je Vazelin pisal komentarje tudi med 3-4 uro zjutraj. Mogoče je bil takrat tudi tisti slavni tkekey ICO opening.

Iz grafa je lepo opaziti trend, kdaj Vazelin največ uporablja Slotech. Vstane tam okoli osme ure (oziroma takrat pride na delo) in piše do 12ih. Potem pa ima malo pavze, za kakšne druge opravke in nato ponovno slotech popoldne.

Mislim, da je mesecev malo preveč, tako da bom zmanjšal števil mesecev, da bo malo bolj pregledno. Tele barve so si nekatere zelo podobne. Bom tole zmanjšal še malo.



Vau, v 17to, mi je uspelo na slotech dat sliko s predogledom ...


Mato989 je izjavil:

Da se ti je dalo neverlucky... Se za mene naredi...

Drugace pa netflix je od 2009 v 10 letih naredil 6500 postov rasti na delnico..


neverlucky je izjavil:

Ja zdaj ko je skripta napisana ni problem :) dobiš :)

Imaš ločeno glede na leta, ker je še veliko bolj nepregledno drugače, kot pri Vazelinu.

2016:


2017


2018



Mogoče bi naredil še porazdelitev glede na leto, ali pa kar celotno tudi. V planu za naprej imam obdelati še Nodija in tudi število njegovih komentarjev in porazdelitev, ko je notri omenjen Tezos :)


Evo o tem govorim. Bog ne dej, da bi kdo vlozil toliko truda v raziskovanje kripto kovancev v temi o spekuliranju kriptovalut, ker bi te marsikdo napizdil. Tako pa, ce si offtopic, to pa ja. To je zazeljeno! Ce bo kdo prevec pametoval o spekuliranju kriptovalut ga bomo napizdili in po moznosti nagnali ven. Vse drugo, razno trolanje, "zabava" in kratkocasenje je dobrodoslo.

Zakaj si ne vzames toliko casa in truda tudi za shitcoine. Malo predlagaj kaj bi se splacalo kupit, prodat, kaksne zanimive govorice, dejstva, karkoli.

Najprej sem sicer bil pozitivno presenecen, ko sem zagledal neke grafe. Sem mislil, da so grafi kriptovalut. Ja, pa kaj se.
fak

Zgodovina sprememb…

hamez66 ::

Mene ni motilo špekuliranje, ampak hvaljenje z napovedmi, ki jih nisi dal, si jih dal, ampak so bile skupaj z napačnimi napovedmi, ali pa s podobnimi posti, kot je tale. Nikjer nisi rekel, naj kupimo ENJ, napisal si samo, da je samsung uvedel blockchain v novi Galaxy s10. Ampak to smo lahko prebrali tudi drugje, ne samo na slo techu in ne samo od t ebe. Se pravi spet ni bilo nobene koristi od tebe, pa spet se postavljaš, kot da si ne vem kaj napovedal.

In ja, vem, da bo tole spet pretežko zate za razumet in da boš spet imel neke neumne izgovore. Če maš dober predlog, ga pač daj. Za nazaj pa tudi jaz lahko pišem, kaj vse sem nekje rekel in napisal in kaj vse se je uresničilo. Med mnogimi napovedmi bo tudi nekaj takih, ki bodo zagotovo pravilne.

Pač nehaj se hvalit in nabijat in očitat in ne vem kaj. Če špekuliraš, potem napoveduj, če boš prav napovedal, te bomo pa pohvalili. Do zdaj je pa ponavadi tako, da slabo napoveduješ, potem se pa hvališ z napovedmi, ki jih nisi dal ali so bile pa slučajno pravilne.

Aquafriend ::

Ja res. Nisem povedal. Zelim povedat samo to, da spekulantje premalo raziskujete in vas skusam spodbudit k raziskovanju. Preden zvejo mase, ker takrat je ponavad ze pozno. Ker vidim, da nekateri uporabniki imajo ogromno casa in bi ta cas lahko izkoristili za spekulacije. Tako pa ga trosijo samo za zabavo. Ce bo kdo kaj koristnega najdu ga bom sam pohvalil. Tudi sam naj se hvali, nimam nic proti temu. Samo da se prispeva v skupno dobro. Treba je take uporabnike motivirat ne pa rezat tiste, ki strlijo iz povprecja. Nagrajevat pa samo tiste, ki te nasmejijo za 5 minut. Denarnica pa zalostna.

Zgodovina sprememb…

neverlucky ::

Če bi Aqua naredil research dejansko, bi dojel, da Enjin in Samsung S10 nimata skoraj nič skupnega. Vse skupaj so bili le rumorji, ki so seveda bili napačni.

Aquafriend ::

Ne. Rumorji so bili potrjeni. Kar je dokazal tudi 2. pump. Drugac me niti ne zanima. Vse kar mene zanima je cena. Ne pa dober projekt ali produkt. Tezos. Lahk je najboljsi projekt. Ce stoji na mestu me ne zanima

Zgodovina sprememb…

neverlucky ::

To je sicer res, da se je dalo dost zasluzit s temle nihanjem. Rumorji pa kljub temu niso potrjeni. Vse kar ima Enjin s Samsungom S10 je to, da se bo dalo njihov wallet v storu na voljo za namestitev.

Vazelin ::

neverlucky je izjavil:

To je sicer res, da se je dalo dost zasluzit s temle nihanjem. Rumorji pa kljub temu niso potrjeni. Vse kar ima Enjin s Samsungom S10 je to, da se bo dalo njihov wallet v storu na voljo za namestitev.

desetico se je dalo zaslužiti. ten x
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vazelin ()

Aquafriend ::

neverlucky je izjavil:

To je sicer res, da se je dalo dost zasluzit s temle nihanjem. Rumorji pa kljub temu niso potrjeni. Vse kar ima Enjin s Samsungom S10 je to, da se bo dalo njihov wallet v storu na voljo za namestitev.

Uradno je potrjeno tko da verjetno trolas ali pa mogoce celo ne ves.

Neverlucky, zabušant, spravi svojo rit v kaj bolj koristnega kot ustvarjat grafe komentarjev namest grafe kriptovalut. Obraze nam nasmejiš, denarnice pa razžalostiš.

Zgodovina sprememb…

mojanina ::

Bitsdaq Exchange

The Next BNB Token!! Bitsdaq Get 1000 FREE Tokens Could Be Worth $15 k

[For Example - 1000 Free Binance (BNB) Tokens of Sept 2017 is today worth $15k

". {Not all airdrops are valuable but this one is predicted to be huge because it it is Powered by BITTREX that had Years of in in Digital Asset Services , Multi-tier and Multi-cluster System Architecture in crypto
Here link
https://bitsdaq.com/signup?referralCode...

get:
*1000 free sing up
*200 token DAILY reward for just login until 31st of March.
* 500 BXBC per referral and he do KYC YOU WILL GET 1000 COIN

*If you do your KYC then you get another 4000 tokens.

Don't delay and register today then you exchange it in 31 march.

https://bitsdaq.com/signup?referralCode...

Machete ::

A je že varno refrešat coinlib, ko babe ne bo doma?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kripto začetek (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
13528415 (10563) Mato989
»

Spekuliranje Cene Bitcoina na podlagi M-Cap Tether-ja

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
493363 (1032) kow
»

Altcoini, Ki So Tik Pred Bullish Prebojem

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
161629 (756) sparovcek2
»

OpenAI je ustvaril algoritem, ki si ga ne upa spustiti v divjino (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
5218862 (14431) FrRoSt

Več podobnih tem