» »

Nov pekac problem!!!!!

Nov pekac problem!!!!!

kilergas ::

Kupil sem TEac 52x,..in zmeri ko hocem zapect kaksen cd napise Device Is used by antoher aplication?? WTF?Pa sm kable od sika pa pekaca preklapljal na vse mozne nacine a zmer ista pasta

Raw ::

Zanimiva zadeva.

Na nekih postih (ne na slo-techu) sem zasledil podobne tezave in baje je sprememba iz slave v master pomagala. Verjetno windowsi mislijo, da je na tem mesto kot imas sedaj CD-R, se vedno kaksena druga naprava (DVD-ROM?) in ne klice pravi drive pri pisanju.
Drgac ti CDje bere normalno?
S katerim programom snemas? Si poiskusil kaksnega drugega?

.raw

prismo ::

Meni se to občasno zgodi, rešim pa z ctrl+alt+delete/Procesi pa potem tam prekinem!

kilergas ::

NO problem sem resil,..Ma najprej sem mislil da je pekac cuden,..pol sem ga dal v drugo masino pa dela ok,..Nato sm tiste kable master/slave,.premenjal na vse mozne nacine ki se jih da ,.a zmer napisalo isto.Pa sm probal tud ctrl+alt+del pa vse procese poklat,.a nic od tega.TAko da sm potem smatral samo za kako napako v systemu,in tako sm formatiral,..in lejga zlomka,pekac dela kot je treba.Prej mi je vse cdje bralo pa vse,..sam snemalo ni,.a format resi vse probleme. Sedaj nero6 je poln dela :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

'setup did not find any hard disk drives installed in your computer'

Oddelek: Pomoč in nasveti
184216 (3856) roko11111
»

Trdi disk

Oddelek: Pomoč in nasveti
383473 (2700) Voluharr
»

Kako postaviti diska na novo?

Oddelek: Programska oprema
181800 (1546) Jakka
»

Problemi z NEC DVD-RW ND-2510A

Oddelek: Strojna oprema
323146 (1698) kurjač
»

PINGO 2.0 & FX5600 MEGA problem (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
795663 (4889) marsovec gugu

Več podobnih tem