Forum » Pomoč in nasveti » Nov pekac problem!!!!!
Nov pekac problem!!!!!
kilergas ::
Kupil sem TEac 52x,..in zmeri ko hocem zapect kaksen cd napise Device Is used by antoher aplication?? WTF?Pa sm kable od sika pa pekaca preklapljal na vse mozne nacine a zmer ista pasta
Raw ::
Zanimiva zadeva.
Na nekih postih (ne na slo-techu) sem zasledil podobne tezave in baje je sprememba iz slave v master pomagala. Verjetno windowsi mislijo, da je na tem mesto kot imas sedaj CD-R, se vedno kaksena druga naprava (DVD-ROM?) in ne klice pravi drive pri pisanju.
Drgac ti CDje bere normalno?
S katerim programom snemas? Si poiskusil kaksnega drugega?
.raw
Na nekih postih (ne na slo-techu) sem zasledil podobne tezave in baje je sprememba iz slave v master pomagala. Verjetno windowsi mislijo, da je na tem mesto kot imas sedaj CD-R, se vedno kaksena druga naprava (DVD-ROM?) in ne klice pravi drive pri pisanju.
Drgac ti CDje bere normalno?
S katerim programom snemas? Si poiskusil kaksnega drugega?
.raw
kilergas ::
NO problem sem resil,..Ma najprej sem mislil da je pekac cuden,..pol sem ga dal v drugo masino pa dela ok,..Nato sm tiste kable master/slave,.premenjal na vse mozne nacine ki se jih da ,.a zmer napisalo isto.Pa sm probal tud ctrl+alt+del pa vse procese poklat,.a nic od tega.TAko da sm potem smatral samo za kako napako v systemu,in tako sm formatiral,..in lejga zlomka,pekac dela kot je treba.Prej mi je vse cdje bralo pa vse,..sam snemalo ni,.a format resi vse probleme. Sedaj nero6 je poln dela
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 'setup did not find any hard disk drives installed in your computer'Oddelek: Pomoč in nasveti | 4216 (3856) | roko11111 |
» | Trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3473 (2700) | Voluharr |
» | Kako postaviti diska na novo?Oddelek: Programska oprema | 1800 (1546) | Jakka |
» | Problemi z NEC DVD-RW ND-2510AOddelek: Strojna oprema | 3146 (1698) | kurjač |
» | PINGO 2.0 & FX5600 MEGA problem (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5663 (4889) | marsovec gugu |