Forum » Strojna oprema » Delovanje cd-roma
Delovanje cd-roma
jurcek ::
LEp pozdrav!
MAm en mali problemček. ZAdnič sem se nekaj igral in razstavil cd-rom, ki je pred tem že izdihnil,... ZAnima me na kaki voltaži bi lahko zagnal motorček ki odpira in zapira cd rom. Mislim da veste kaj mislim. Na motorčeku sta modra in rdeča
žička.
Upam da bo ko mel kaj pojma o tej zadevi in mi blo lahko odgovoril.
Hvala
MAm en mali problemček. ZAdnič sem se nekaj igral in razstavil cd-rom, ki je pred tem že izdihnil,... ZAnima me na kaki voltaži bi lahko zagnal motorček ki odpira in zapira cd rom. Mislim da veste kaj mislim. Na motorčeku sta modra in rdeča
žička.
Upam da bo ko mel kaj pojma o tej zadevi in mi blo lahko odgovoril.
Hvala
kihc ::
Imam podobno vpršanje za to temo.
Kako bi prižgal LASER ki je cdromu , namreč sploh nima kakšnih konkretnih žic, same neke čudne stvari.
Hvala za odgovor
Kako bi prižgal LASER ki je cdromu , namreč sploh nima kakšnih konkretnih žic, same neke čudne stvari.
Hvala za odgovor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slot-load DVD drive - Eject - blokirana režaOddelek: Strojna oprema | 948 (720) | TRIROG |
» | motorček iz cd romaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1238 (1077) | stromar |
» | Cd-rom v Avto, 78S05, ko priklopim zraven računalniške zvočnike hreščiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1568 (1438) | SkIDiver |
» | CD-ROMOddelek: Strojna oprema | 966 (887) | AngelOfDeath |
» | cd romm !!!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 802 (715) | misko |