Forum » Pomoč in nasveti » Word - kako oštevilčiti le določene strani?
Word - kako oštevilčiti le določene strani?
wordpower ::
Oziroma odstraniti oštevilčenje iz nekaterih. Npr. Imaš 6 strani ter rimsko oblikovanje oštevilčenja. Prva stran I druga II do VI. Zdaj bi pa recimo rad, da bi bila le 5. stran z oznako V, vse ostale pa brez števičenja. Kako lahko to naredim? Vedno se mi, v kolikor izbrišem le števičenje ene strani izbrišejo številke iz vseh. Sem poskusil tako, da sem dal vsako stran v "Novo stran" (Postavitev > Prelomi > Naslednja stran), pa dodajal sem prelome strani (Postavitev > Prelomi > Stran), a vse brez uspeha. Vedno, ko izbrišem eno oštevilčenje iz poljubne strani, se mi izbriše oštevilčenje iz vseh. Aja, pa v "Načrt" imam vklopljeno "Poveži s prejšnjim" in "Drugačna prva stran". Imam Word 2016. Res prosim za pomoč.
- spremenilo: wordpower ()
dukedl ::
da te usmerim na pravo pot: pod page layouts imaš Breaks...tm izbereš Section break
malo še pogooglaj: https://www.google.com/search?q=word+di...
malo še pogooglaj: https://www.google.com/search?q=word+di...
lp dukedl
bozicek ::
Določi prelome strani (naslednja stran)
Nato v glavo (ali nogo kjer pač imaš številčenje), načrt, številka strani, oblikuj številke strani
Izbereš začni z kjer je številka ki jo želiš imeti v tem primeru je to 5
Ponovno naređiš prelom in na novi strani določiš da šteje od ena dalje
Nato v glavo (ali nogo kjer pač imaš številčenje), načrt, številka strani, oblikuj številke strani
Izbereš začni z kjer je številka ki jo želiš imeti v tem primeru je to 5
Ponovno naređiš prelom in na novi strani določiš da šteje od ena dalje
Darila letos samo za poredne
bozicek ::
Sem vedu da sem neki pozabil
Izbriši številke na prvi strani
Pazi da nimaš povezano z prejšnjo stranjo (tam kjer želiš da se začnejo kazat), ker drugače ti izbriše vse številke
Izbriši številke na prvi strani
Pazi da nimaš povezano z prejšnjo stranjo (tam kjer želiš da se začnejo kazat), ker drugače ti izbriše vse številke
Darila letos samo za poredne
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bozicek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diploma - wordOddelek: Programska oprema | 4112 (370) | Legon |
» | Odseki v worduOddelek: Programska oprema | 9367 (2543) | Galaxy |
» | Word oblikovanjeOddelek: Programska oprema | 4069 (3092) | finpol1 |
» | Vstavljanje številk strani v worduOddelek: Operacijski sistemi | 4073 (3923) | hobbit |
» | Je mogoče narediti odseke v OpenOffice Writerju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1982 (1797) | Icematxyz |