Forum » Programiranje » Youtube playlists
Youtube playlists
![](https://static.slo-tech.com/stili/bel_non_grata.png)
kuall ::
A obstaja kaj, kar bi analiziralo moje youtube glasbene playliste in mi naredilo seznam playlist od drugih uporabnikov, ki vsebujejo največjo gostoto komadov iz mojih playlist?
Pa da je ena od playlist tudi "liked videos".
Bil bi najboljši način, kako odkrivat novo muzko. Ker če je nekemu človeku všeč en komad, ki je tudi meni, je verjetnost, da imava podoben okus precej velika. Če sta nama pa 2 skupna pa je verjetnost še večja.
Ti podatki so itak vsi shranjeni v youtube bazah, samo škoda, da youtube z vsemi svojimi programerji ni tega že naredil.
Če se da z Youtube API bi sam to napisal, obenem pa še nekaj, da ti pesem začne igrat na 1/3, da lahko na hitro oceniš, ali je dobra.
Drgač je kar dober youtubov priporočen seznam sem zdaj pogruntal samo moraš video odpret v nekem brskalniku, v katerem nisi prijavljen v youtube, drgač ti idiotsko ponudi kar neke nepovezane videe iz tvoje zgodovine.
Pa da je ena od playlist tudi "liked videos".
Bil bi najboljši način, kako odkrivat novo muzko. Ker če je nekemu človeku všeč en komad, ki je tudi meni, je verjetnost, da imava podoben okus precej velika. Če sta nama pa 2 skupna pa je verjetnost še večja.
Ti podatki so itak vsi shranjeni v youtube bazah, samo škoda, da youtube z vsemi svojimi programerji ni tega že naredil.
Če se da z Youtube API bi sam to napisal, obenem pa še nekaj, da ti pesem začne igrat na 1/3, da lahko na hitro oceniš, ali je dobra.
Drgač je kar dober youtubov priporočen seznam sem zdaj pogruntal samo moraš video odpret v nekem brskalniku, v katerem nisi prijavljen v youtube, drgač ti idiotsko ponudi kar neke nepovezane videe iz tvoje zgodovine.
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
Ahim ::
Kako "Youtube tega ne naredi"? Saj ravno to je bistvo auto-playa? Pusti auto-play omogocen, predvajaj en komad po tvojem okusu in nadaljeval bo z zadevami, ki so jih uporabniki (ti ali drugi) naklikali ob poslusanju tega.
kuall ::
Ja če se odjaviš iz računa, drgač ti kaže priporočene videe kar ene iz tvoje zgodovine. najbrž tiste, ki si jih pogledal v istem časovnem obdobju.
Bi bilo dobro dobit cele playliste, tako kot sem napisal.
Npr funkcije: najdi mi najbolj kompatibilne ljudi. Da bi potem pregledal njihove playliste.
Ali pa najdi playliste, ki vsebujejo največjo gostoto mojih liked videov. Opcijsko obkljukaš katere tvoje playliste gleda, če se hočeš omejiti samo na glasbo, dokumentarce ...: Razvrščeno po tem, koliko mojih videov je v njihovih playlistah.
Bi bilo dobro dobit cele playliste, tako kot sem napisal.
Npr funkcije: najdi mi najbolj kompatibilne ljudi. Da bi potem pregledal njihove playliste.
Ali pa najdi playliste, ki vsebujejo največjo gostoto mojih liked videov. Opcijsko obkljukaš katere tvoje playliste gleda, če se hočeš omejiti samo na glasbo, dokumentarce ...: Razvrščeno po tem, koliko mojih videov je v njihovih playlistah.
korenje3 ::
To sem tudi jaz opazil da mi youtube kar sam generira playliste. Zanimivo. Vprašanje če drugim dela isto potem.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | itunes, spotfy, google music.....Oddelek: Mobilne tehnologije | 9679 (7571) | Romancek1 |
» | Vaše Spotify playliste?Oddelek: Sedem umetnosti | 1137 (839) | Alien_Device |
» | Youtube downloader / mp3 konverter brez nadležnih oglasovOddelek: Programska oprema | 1828 (1635) | Lyre Project |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27971 (18948) | Hayabusa |
» | YouTube tiša glasbo in prihaja na konzoleOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 7555 (5820) | poweroff |