Forum » Loža » Menjava zadrge pri nahrbtniku
Menjava zadrge pri nahrbtniku
i33a ::
Pozdravljeni, pri nahrbtniku se mi je pokvarila zadrga (kr zelo, tako da se je ne da popraviti).
Zato me zanima, če kdo pozna kje v Lj bi lahko to popravil, ker vem, da večina šivilj ne dela tega...
Če je kdo imel podobno težave me zanima tudi okvirna cena (če se sploh plača popravljati).
Lep dan še naprej
Zato me zanima, če kdo pozna kje v Lj bi lahko to popravil, ker vem, da večina šivilj ne dela tega...
Če je kdo imel podobno težave me zanima tudi okvirna cena (če se sploh plača popravljati).
Lep dan še naprej
rokp ::
Pred par leti mi je pri prejsnjem nahrbtniku sla zadrga na taksnem mestu, da jo je bilo zelo komplicirano zamenjati. Ker mi je bil nahrbtnik res vsec, sem zelel popravilo. Pri zadrge-bvd so mi ustrezno zadrgo sicer prodali, ni pa se dalo dogovoriti za zamenjavo. Bil se pri parih, tudi pri cevljarjih, pa se nobenemu ni zdelo, da bi se lotil. Eden izmed njih me je usmeril na G-DEA d.o.o. (Prušnikova 95 v Šentvidu), kjer mi je gospa zamenjala zadrgo, da je se sedaj brezhibna (nahrbtnik se se vedno s pridom uporablja v drugem rodu ;) ). Cene se sicer ne spomnim, ampak mi je bila itak drugotnega pomena. Ce ne najdes nikjer drugje, sem preprican, da ti tam uredijo zadevo. Je pa res, da ni nujno, da se v tvojem primeru splaca... Skratka, zelo pozitivna izkusnja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup nahrbtnika za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 3768 (1858) | kuglvinkl |
» | NahrbtnikOddelek: Loža | 1406 (1160) | fikus_ |
» | Popravilo zadrgeOddelek: Loža | 4356 (3435) | MrStein |
» | Pokvarjena zadrgaOddelek: Loža | 1604 (1121) | BorutO |
» | Skupinski nakup - nahrbtniki GoruckOddelek: Loža | 14006 (12331) | Okapi |