Forum » Pomoč in nasveti » antivirus-scanner@siol.net > Virus Alert
antivirus-scanner@siol.net > Virus Alert
mrTwelveTrees ::
Vsi vemo, da se pošilja SPAMA iz e-mailov, ki so lažni ozeroma niso poslani z naslova pošiljatelja; PRIMER dobiš mail - spam od recimo: info@microsoft.com - mail pa je bil poslan od neke 3 osebe...
tako, da lahko nekdo ki pošilja spam vnese kateri koli mail... (kot pošiljatelj)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
no jaz, sem dobil ze 2x mail od antivirus-scanner@siol.net da je bilo z mojega e-mail naslova poslan virus... ( imam 2 e-maila na email.si ) in iz obeh je bil kao poslan virus ... na naslove @siol.net - in ta "scanner" je to blokiral....
-------------------
The mail message (file: thank_you.pif) you sent to jet@siol.net contains a virus. (on zebrab)
thank_you.pif
The mail message (file: application.pif) you sent to info@avto-fm.si contains a virus. (on zebrab)
application.pif
---------------------
svoje mašine sem že skeniral z AD-aware, z Norton Antivirus 2003 (updejt) ...
nič nisem najdu...
----> če zaklučim, potem je možno da je nekdo drug pošiljal ta mail (ne z moje mašine) in vpisal kot pošiljatelja moj e-mail
Sem tudi klical na Siol, pa je reku en študent, dijak... da je to to ...
kaj menite vi ?
tako, da lahko nekdo ki pošilja spam vnese kateri koli mail... (kot pošiljatelj)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
no jaz, sem dobil ze 2x mail od antivirus-scanner@siol.net da je bilo z mojega e-mail naslova poslan virus... ( imam 2 e-maila na email.si ) in iz obeh je bil kao poslan virus ... na naslove @siol.net - in ta "scanner" je to blokiral....
-------------------
The mail message (file: thank_you.pif) you sent to jet@siol.net contains a virus. (on zebrab)
thank_you.pif
The mail message (file: application.pif) you sent to info@avto-fm.si contains a virus. (on zebrab)
application.pif
---------------------
svoje mašine sem že skeniral z AD-aware, z Norton Antivirus 2003 (updejt) ...
nič nisem najdu...
----> če zaklučim, potem je možno da je nekdo drug pošiljal ta mail (ne z moje mašine) in vpisal kot pošiljatelja moj e-mail
Sem tudi klical na Siol, pa je reku en študent, dijak... da je to to ...
kaj menite vi ?
ulcir ::
Ja jaz sn tudi dobo enih 13 mejlov, da je ta pa ta naslov prejel virus z mojega emaila, pa sploh nimam nobenega virusa na računalniku.
hruske ::
Emaile ponarejat je najbolj primitivna stvar. Ampak zelo nadležna.
Ponarediš lahko samo naslov, kar načeloma pomeni, da tvojega inboxa ne more brat.
Brez panike.
Ponarediš lahko samo naslov, kar načeloma pomeni, da tvojega inboxa ne more brat.
Brez panike.
Mr.B ::
Trenutni črvi so zelo zaimivi ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
ender ::
V zadnjih 43 urah sem dobil že 997 takih obvestilc. Toliko časa imam tudi že aktiven filter, ki na ta obvestilca odgovarja.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj email.si kot edina mail storitev nima protivirusne zasciteOddelek: Omrežja in internet | 1836 (1525) | Caligula |
» | Virus allertOddelek: Omrežja in internet | 1051 (964) | Jakka |
» | En kup mailov z virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 1275 (1026) | bodom |
» | Microsoft pošilja viruse :O !Oddelek: Programska oprema | 1405 (1035) | AngelOfDeath |
» | Dobil sem virusOddelek: Pomoč in nasveti | 1486 (1149) | roscha |