» »

Program za backup sistema (particije) na boot CD-R medij?

Program za backup sistema (particije) na boot CD-R medij?

pingo76 ::

Praktično iščem program podoben symantec ghost-u ki bi bil zmožen narediti image kar pod win2000 (acronis trueimage to zmore) in to tak, da ti ga pol (ali) hkrati zapeče na boot cd za takojšnji easy disaster recovery cd. Acronis je kar dober a kaj ko vztraja, da naj bo image in recovery cd ločen :\. Brezveze, ker boot cd je 4Mb, image moje boot particje pa borih 620Mb. In the end bi si želel da bi bilo vse skupaj na enem cd-ju ready če "odleti" HDD.
Upam, da ste razumeli, ker ko sedaj to sam preberem se mi zdi malo "funky" napisano.:8).
Nekako tako kot recovery CD-ji ki jih dobiš zraven laptopa (enkrat videl na HP laptopu) za ponovno naložit sistem

Pingo76!

HerrBaron ::

V Nerotu HD Backup. Jaz sem imel 4GB particijo pa je naredil 7 cd-jev. Mi je pa enkrat že prišlo prav.

Hvala, a nero mi ne odgovarja. Kaj drugega morda?

kovac ::

Pozdravljen

Norton ghost tudi podpira snemanje image fajla tudi na cd. V Norton ghost 2003 imaš wizarda, ki ti kreira boot disketo, ki ti podpira tudi pekače. Lahko narediš, da imaš image na nekem omrežnem disku in si kreiraš peer to peer boot disk.

Lp Klemen

Kovac:
Hvala, a mi ta način ne odgovarja. Rabil bi nekaj "idiot proof" za neke vrste system restore za moje stranke. Ko jim pc "cedi" bootajo cd in sledijo navodilom in jim tako restora nazaj pc v prvotno stanje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Complete PC Restore, pod Visto

Oddelek: Operacijski sistemi
141003 (574) lopov
»

SnapShot Laptopa

Oddelek: Programska oprema
191751 (1421) opeter
»