Forum » Loža » Facebook briše vsa moja sporočila na moji "brand" strani
Facebook briše vsa moja sporočila na moji "brand" strani
pirx ::
Pozdravljeni,
naredil sem nov brand page (za US trg) in FB mi po približno desetih urah zbriše vsa sporočila, ki jih objavim. Prepričan sem, da ne kršim nobenih njihovih pravil (copyright, sovražni govor, zavajanje,...).
V čem bi lahko bil vzrok?
Imam še en brand page, ki pa je 6 let star in deluje brez problemov.
naredil sem nov brand page (za US trg) in FB mi po približno desetih urah zbriše vsa sporočila, ki jih objavim. Prepričan sem, da ne kršim nobenih njihovih pravil (copyright, sovražni govor, zavajanje,...).
V čem bi lahko bil vzrok?
Imam še en brand page, ki pa je 6 let star in deluje brez problemov.
Slike in opisi mojih produktov, quotes slike, facts slike, slike pokrajin. Uporabljam CC slike (iz Pixabay ipd. strani), slike produktov pa so od mojega dobavitelja. Nič posebnega, čisto standardne zadeve, kot na mojem 6 let starem računu.
PaX_MaN ::
quotes slike[...] Uporabljam CC slike (iz Pixabay ipd. strani)
Izmišljeni citati so zavajanje potrošnikov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Quotes slike so citati znanih ljudi, ki so jih izrekli o določeni državi. Ne uporabljam slik tistih ljudi, samo tekst na enostavnem ozadju. Imam tematsko trgovino in potem se vsi posti vrtijo okoli te teme.
Mare2 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | libre officeOddelek: Programska oprema | 3795 (2325) | darkolord |
» | Izdelujem stran o Sloveniji in rabim slikeOddelek: Izdelava spletišč | 1514 (939) | black ice |
» | Nagradna igra PURO - Slovenija in nepristransko obravnavanje udeležencev (GOLJUFIJA)Oddelek: Loža | 6583 (4695) | s1m0n |
» | Kako učinkovito povečati obisk na novi strani? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 13199 (10326) | Tydek |
» | Anonymous naj bi jutri ustavil FBOddelek: Loža | 4128 (2599) | Good Guy |