Forum » Operacijski sistemi » Windows XP fonti
Windows XP fonti
Sims ::
Zdravo,
Imam Windovs XP angleško verzijio. Nekako sem si zbrisal nek font, seveda ne vem kateri.
Sem pogooglal in našel par seznamov z default fonti, vendar po tistem seznamu imam vse fonte.
Posledica mojega brisanja je, da v ie določeno pisavo spremeni v črtice ...
Skratka, a bi mi lahko prosim nekdo poalal na mail zazipane fonte od winXP? Nekje 4MB.
mail
LP,
Sims
Imam Windovs XP angleško verzijio. Nekako sem si zbrisal nek font, seveda ne vem kateri.
Sem pogooglal in našel par seznamov z default fonti, vendar po tistem seznamu imam vse fonte.
Posledica mojega brisanja je, da v ie določeno pisavo spremeni v črtice ...
Skratka, a bi mi lahko prosim nekdo poalal na mail zazipane fonte od winXP? Nekje 4MB.
LP,
Sims
- spremenil: Sims ()
Mr.G. ::
Dragi kolega Sims pojdi še enkrat na Google vpiš fonts in tam se ti bo odprlo na TONE fontov.
Spravš si jih dol čimveč,jih odzipaš,skopiraš v mapo Fonts in kar je že tam je tam kar pa ni pa še bo.
Spravš si jih dol čimveč,jih odzipaš,skopiraš v mapo Fonts in kar je že tam je tam kar pa ni pa še bo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Thunderbird - velikost pisaveOddelek: Programska oprema | 1019 (840) | poweroff |
» | Posebni fonti v Ubuntu HardyOddelek: Operacijski sistemi | 1643 (1437) | poweroff |
» | Photoshop in črka čOddelek: Zvok in slika | 1818 (1751) | #000000 |
» | Firefox (Linux) - fontiOddelek: Operacijski sistemi | 1253 (1105) | gpg |
» | Acrobat PDFWriter in šumniki?!Oddelek: Programska oprema | 1128 (1028) | lopov |