Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

PrihajaNodi ::
Hvala!
Zelim si prebrati celoten clanek!
Zelim si prebrati celoten clanek!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

XLapsus ::
Spet en kurcev trol, perci pa ga itak ne bo pobrisal, tako kot senior deva ne. In tema bo sla spet u maloro.

Vazo_future ::
Oprosti, je moja usluga, da pridem iz 2027 in vam povem kako se bo market obnašal v naslednjih letih. Ampak lahko pa tudi ne, če si tako agresiven. Idiot.

PersonaRuda ::
Spet en kurcev trol, perci pa ga itak ne bo pobrisal, tako kot senior deva ne. In tema bo sla spet u maloro.
Vazo in Senior dev sploh nista moteča. Najbolj moteči je PrihajaNodi.
Vazo s tem člankom si mi polepšal dan. Tako se že dolgo nisem smejal ob prebiranju komentarjev v tej temi. Oni desni mini-članki pa zmagajo. Levica dvignila UTD iz 1300€ na 1500€... Kako trgovati v bearmarketu...
Vrhunsko

Vazelin ::
Vazo_future je izjavil:
Dolgo se vam nisem oglasil. Tole sem danes zasledil v financah, dober človek in zelo zanimiv intervju!

I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Vazelin poglej volume od Ade. Cena pa kot lansko leto v "zimi".
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

Evo, ker se nam kao obeta receseja, me je zanimalo, kateri trgi bodo likvidirani prvi. Jasno, rizicni. Kar pomeni, da v tem primeru caka kripto doolga jedrska zima.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Čokoladko ::
Evo, Kyber Network odkar sem napisal je šel gor 100%. Lepo sedaj ven iz pozicije. Tezos pa minus. Nisem pričakoval 100% ampak ok. Zdaj pa naslednji hype coin dobit. Pa tut če 1 mesec ni nič. Bolje k minus :D

Ma point je, da hodlanje če res nisi kupil nekaj ultra nizko in na začetku je to, da je brez smisla...

Odvisno kaj si kupil. Kyber network je sel gor zaradi listanja, ne delajo pa nic posebnega.
Ce mene kdo vprasa, se bo lestvica na top 10 premesala. Ali pride xtz v vrh pa ne vem. Je pa vsaj high mc, tak da ne spusis 99% vsega.
Ce mene kdo vprasa, se bo lestvica na top 10 premesala. Ali pride xtz v vrh pa ne vem. Je pa vsaj high mc, tak da ne spusis 99% vsega.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ja saj zato sem pa kupil pred časom. Nisem pričakoval takega pumpa. Kakih 30% sem pričakoval. Zato sem pa out. Ja dobro še zmeraj je dober DEX. Kaj pa Tezos dela? A so invental kaj novega? Zame je Tezos že itak moon. Brezveze to holdat.

sivistol ::
Vazo_future je izjavil:
Dolgo se vam nisem oglasil. Tole sem danes zasledil v financah, dober človek in zelo zanimiv intervju!
Boris, romunski državljan, zlom alphabet, bear. ni da ni
pa kaj si nor hahahaha

Čoko: meni je velik plus tezosa že to, da njegova cena "še ni raziskana". XTZ extra bull še ni dosegel. Kot npr. ETH, LTC, XLM in podobne coine.

Čoko: meni je velik plus tezosa že to, da njegova cena "še ni raziskana". XTZ extra bull še ni dosegel. Kot npr. ETH, LTC, XLM in podobne coine.
4,45 ni dost?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Razlika je v tem, da imajo top coini raziskano področje, medtem ko XTZ še ne

Ne bod pozresen...ce kle ostane pa se trg ne sesuje bo super.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…

A ni to forum? 
Sj ne blodita. Požrešen sm biv jes in glup 3 leta nazaj. Se spomnim k je en coin imel marketcap 4.6 miljarde pa nor plus pa sem poslušal druge da to še ni nič. Danes ima pa marketcap okrog 150 miljonov hahaha...
XTZ je cool. Sam folk misli da bi najdu novi Bitcoin. Ta bo mal težka.

Sj ne blodita. Požrešen sm biv jes in glup 3 leta nazaj. Se spomnim k je en coin imel marketcap 4.6 miljarde pa nor plus pa sem poslušal druge da to še ni nič. Danes ima pa marketcap okrog 150 miljonov hahaha...
XTZ je cool. Sam folk misli da bi najdu novi Bitcoin. Ta bo mal težka.

Naj te ne bo, kar pogumno. Vsi smo delali napake.
Je bil to mogoce Music coin?
Je bil to mogoce Music coin?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Senior Dev ::
Nodi kako kaže z upokojitvijo in kdaj predvidevaš oditi iz foruma v zasluženi pokoj?
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Manjša korekcija in umirjanje Tezuskojna v naslednjih mesecih. Povprečen slo-tech kriptovlagatelj ima še vedno x4, kar pomeni 1000EUR notri in 4000EUR ven. Skoraj za novi Macbook Pro za programiranje.
Če bi se kdo odločil menjat kojn za denar tukaj konfiguracija za programerje:
Če bi se kdo odločil menjat kojn za denar tukaj konfiguracija za programerje:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Senior Dev ()

Žal mi je da si tak rasist. Upam, da te bo perci spet odstranil.

Haha jebal vas Tezus. Previsok je.
Kaj pa Algorand? To je cheap verzija podobna Tezusu s podobnimi atributi in stakingom. Marketcap pa ni še tako visok čeprav ni zanemarljivo nizek...
Kaj pa Algorand? To je cheap verzija podobna Tezusu s podobnimi atributi in stakingom. Marketcap pa ni še tako visok čeprav ni zanemarljivo nizek...

Resno, kaj fali XTZ po tem dumpu iz 3.9 na 2.7?

LtdDan ::
Še vedno XTZ, če smatramo da je edini potencialni ETH killer. Zna bit pa mogoče tudi ZIL zanimiu šitkojn, vse več se ga omenja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: LtdDan ()

Še vedno XTZ, če smatramo da je edini potencialni ETH killer. Zna bit pa mogoče tudi ZIL zanimiu šitkojn, vse več se ga omenja.
Xtz, Decred, zil...nekdo bo moral zamenjat EOS, LTC in ostali drek.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Čoko: mislim da failaš, z nekimi vprašljivimi trejdi bi rad prišel do stanja iz 2018. Ne vem če gre tako. Me pa tvoja besedni stil malo spominja na uporabnika @yusef, ki je iznenada izginil. Pač tak podoben slog imata :)

Facebook dev ::
A zdej si pa ti že Jovan? Dober komad si naredil, bravo!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Facebook dev ()

Ma niti ne. Samo previden je treba bit. Nisem Jusuf.
Ma Eth killerje jemlji za rezervo.

Zeitgeist ::
Ma niti ne. Samo previden je treba bit. Nisem Jusuf.
eth ima napovedane tri forke zaradi prehoda na POS.
razpad ethja v roku dveh let.
btw
migrated to tezos
https://www.radion.fm/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zeitgeist ()

Zlata palica ti ne bo nikoli razpadla na 3 dele in šla s ceno /100.