Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

huwi ::
Lahko na borzi kraken kupiš kriptovalute nižjega ranka? Recimo kyber network,itd....
Ko želiš ˝nižje˝ kriptovalute prodati, jih lahko prodaš tako da dobiš denar v € ali jih moraš spremeniti v bitcoin in potem iz bitcoina v € ?
Hvala za odgovore.
Lp
Ko želiš ˝nižje˝ kriptovalute prodati, jih lahko prodaš tako da dobiš denar v € ali jih moraš spremeniti v bitcoin in potem iz bitcoina v € ?
Hvala za odgovore.
Lp

Vazelin ::
Na kraknu je bolj malo alternativnih altov.
Za shitcoine rabiš še account na kakšnih binancah, kucoin
Jaz ti iskreno predlagam, da se držiš izbora iz krakna, že tko imajo dosti več coinov kot včasih
Jaz ti iskreno predlagam, da se držiš izbora iz krakna, že tko imajo dosti več coinov kot včasih

I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

huwi ::
Na kraknu je bolj malo alternativnih altov.
Jaz ti iskreno predlagam, da se držiš izbora iz krakna, že tko imajo dosti več coinov kot včasih![]()
Hvala...Zanima me, kako je z izplačili in vplačili? Gre to vse prek bitcoina ali lahko jaz dam denar € direktno v eno kriptovaluto in ali lahko izplačam določeno kriptovaluto direktno v € ali se pretvori v bitcoine in potem iz bitcoinov v € ?

Vazelin ::
Odvisno od parov. Na kraknu mislim da je večina oz. veliko parov že kar FIAT (usd, eur,...) v kripto in nazaj. Tako da ne rabiš vmesni korak več
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

K0l1br1 ::
Skratka, dobra investicija za ostat brez žene. Sicer pa sem ziher, da je to troll post. Vazelin, est tu?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: amacar ()

hamez66 ::
Prodal tezose po 3.15$, ki sem jih kupil po 3$.
Bitcoin je zrasel za 1%, tezos za 5%.
Ne vem pa, zakaj mi je perci brisal relevanten komentar? Sem pač v živo pisal, kaj kupujem in kaj prodajam, in s tem nakazal na to, da se da s tezosom tudi daytrejdati.
Ob 19:11 sem napisal tale komentar:
Sem kupil nekaj tezosov. Zdej če se bitcoin malo odbije od 9500, se bo tudi tezos od 3$, ampak še precej bolj.
Ob 20:00 sem pa prodal.
Ne vem pa, zakaj mi je perci brisal relevanten komentar? Sem pač v živo pisal, kaj kupujem in kaj prodajam, in s tem nakazal na to, da se da s tezosom tudi daytrejdati.
Sem kupil nekaj tezosov. Zdej če se bitcoin malo odbije od 9500, se bo tudi tezos od 3$, ampak še precej bolj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()

IL_DIAVOLO ::
Prodal tezose po 3.15$, ki sem jih kupil po 3$.
Skoraj si pokril provizijo. Good job.

Od kdaj je provizija 5%? Jaz sem plačal 0.16%. Ne vem pa, kaj ti delaš.
Mirno bi lahko vložil z 10x vzvodom in namesto 5% naredil 50% (česar nisem storil, ker sem pač previden trader).
Mirno bi lahko vložil z 10x vzvodom in namesto 5% naredil 50% (česar nisem storil, ker sem pač previden trader).
Zgodovina sprememb…

Za daytrading so to odlične cifre. Pomisli, da nekateri daytraydajo usd/eur. Tam traja eno leto, da pride do 5% razlike. Glede na to, da imamo dostop do vzvodov, lahko mirno določas svojo izpostavljenost. Če si tele, lahko zaradi teh 5% zgubiš celoten portofolio oz. ga podvojiš.
Razumem pa, da to ni v skladu s hold filozofijo na tem forumu, pa tudi v smislu davkarije se ne splača, v kolikor imaš namen biti neaktivni vlagatelj.
Razumem pa, da to ni v skladu s hold filozofijo na tem forumu, pa tudi v smislu davkarije se ne splača, v kolikor imaš namen biti neaktivni vlagatelj.

Ja, Bitstamp in Kraken naj bi bile top izbire, kar se tiče varnosti in spoštovanja zakonov (v smislu, da borze upoštevajo evropske/ameriške zakone).
Za cryptopio bi mislil, da je varna izbira, ker ima sedež v Novi Zelandiji, pa se je izkazalo, da temu ni tako. Btce je bila ruska zadeva, ki je dolgo obratovala brez problemov, pa so jo kasneje zaprli. Mintpal je kupil nek scammer in pokradel coine, bter so pokradli hackerji, ...
Za cryptopio bi mislil, da je varna izbira, ker ima sedež v Novi Zelandiji, pa se je izkazalo, da temu ni tako. Btce je bila ruska zadeva, ki je dolgo obratovala brez problemov, pa so jo kasneje zaprli. Mintpal je kupil nek scammer in pokradel coine, bter so pokradli hackerji, ...
Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::
FormerUser je izjavil:
Bitstamp, Kraken... naj bi bile bolj varne ali pač ne in živim v iluziji?
Imej na umu, da se lahko z vsako borzo zgodi to kar se je zgodilo takrat z največjo in najbolj cenjeno borzo na Svetu - japonski Mtgox.
Nikjer ni nobene garancije, da če je danes neka borza cenjena, največja, najboljša, najbolj poštena, da taka borza že jutri nemore propasti in se potem vsi, ki so imeli gor kovance, obrišejo pod nosom. Edina garancija je torej cold-wallet. Borza pa je samo za male zneske in dnevno trgovanje, vse kar je več in od česa te še lahko dolgo glava boli, pa je boljše dati v svojo hladno denarnico.

S tem, da moraš poskrbeti, da je tudi tvoja hladna denarnica zares hladna in dobro zaščitena. Kar pa spet zahteva določen trud, da se o vsem izobraziš..

S tem, da moraš poskrbeti, da je tudi tvoja hladna denarnica zares hladna in dobro zaščitena. Kar pa spet zahteva določen trud, da se o vsem izobraziš..
Tako je, ni tak ajnfoh in je potrebno res nekaj truda vložiti. Tak na kratko: preko usb-ključa zbootaš linux, si preko spleta potegneš hladno denarnico, narediš vse do zadnje stopnje, potem potegneš internet kabel iz omrežja, dokončaš še zadnjo stopnjo, vgasneš računalnik, izključiš tok za nekaj časa, da pobrišeš vse kar je bilo pred tem shranjeno na začasnem pomnilniku (RAM), ker je to edina garancija, da tako nepridipravi ne pridejo do tistih tvojih ključnih 20+ besed, katere so ključ od tvoje denarnice.

IL_DIAVOLO ::

IL_DIAVOLO je izjavil:
In da ne pozabis kode![]()
an ban pet podgan an ban pet podgan stiri misi v uh me pisi vija vaja ven an ban pet podgan an ban pet podgan cigu migu macke strigu vija vaja ven
Tega gesla iz vrtca ne pozabiš nikoli. To je podobno kot ono klasično geslo: 1 2 3 4 5

perci ::
Hamez, sorry, collateral damage.
Odklep do naslednjega izpada.
Odklep do naslednjega izpada.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()

PrihajaNodi ::
Pozdravljeni,
Mislite da kronavirus kaj vpliva na trg kriptovalut? Je bika konec, kot smo ga videli nekaj dni?
Delniski indeksi in kripto strmo dol gold pa nov ATH...
Kaj se dogaja s Teslo?
Mislite da kronavirus kaj vpliva na trg kriptovalut? Je bika konec, kot smo ga videli nekaj dni?
Delniski indeksi in kripto strmo dol gold pa nov ATH...
Kaj se dogaja s Teslo?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Facebook dev ::
Tesla je imela naravno rast prejsni mesec, tako da se ni za bat, da bo po koncu te krize hud odboj na 5k na delnico. Vsaj tako so nekateri prepricani no

kiFni ::
A nardimo mal zanimivo. lets bring up good/bad memories
Kaj ja bil na tvoj "najboljši deal" v prejšnjem bull marketu?
potencialno gledano, tudi če nisi izkoristil prilike.
Kaj ja bil na tvoj "najboljši deal" v prejšnjem bull marketu?
potencialno gledano, tudi če nisi izkoristil prilike.

Xvg
Zcl pred forkom.
A res kdo misli, da xtz lahko potegne preko 4. Naj stavim z @Zeitgeistom?
Zcl pred forkom.
A res kdo misli, da xtz lahko potegne preko 4. Naj stavim z @Zeitgeistom?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

kiFni ::
a oba sta pred forkom?
Kaj kdo misli je brezveze.
Če bi mi kdo reku januarja 2016, da gre eth na jurja bi mu reku da preveč misli :)
Kaj kdo misli je brezveze.
Če bi mi kdo reku januarja 2016, da gre eth na jurja bi mu reku da preveč misli :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kiFni ()

Xvg ni mel forka, takrat se je cakalo "wright". Nekako tako kot sedaj cakamo na xtzju snarke + stoje, ce se to uresnici bo xtz kot xvg. Ampak spet je tu CE.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

call_cry-pto ::
A je kdo slisal za kripto poznavalca Cliff High? Kaj pa clovek zdej prbija o kriptovalutah, krizi in korona viruscku. Sej izpade kot nek teoretik zarot. Kdo mu bo se kaj verjel na yt?

call_cry-pto je izjavil:
A je kdo slisal za kripto poznavalca Cliff High? Kaj pa clovek zdej prbija o kriptovalutah, krizi in korona viruscku. Sej izpade kot nek teoretik zarot. Kdo mu bo se kaj verjel na yt?
oprostite. besedo vzamem nazaj. Ne zelim bit odgovoren ce ima prav

Senior Dev ::
Nodi je že out? Ni trajalo dolgo, ampak se mi zdi da rabi človek že kar strokovno pomoč z vsemi računi in številom ur, ki jih porabi za pisanje Neblioz. Drugače vse kaže, da smo na začetku medveda, ki se lahko spet potegne kakšno leto, dve do naslednjega booma kakšnih novih žetonov, ki bi prileteli iz nikjer s pospeškom x100 ICO cene na mesec.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Senior Dev ()

tonis ::
Fantje, a bi en razložil kaj CME sploh je? O teh CME gapih je že aqua govoril v grupi, da so praviloma vedno zapolnjeni, cca 14dni nazaj sem tudi sam dobil namig da je ta CME gap na 8500, ki je očitno bil danes zafilan. Vprašanje pa je še vedno - kaj to sploh je?

Jaz ti ne morem razložit. Včasih sem si domišljal, da na CME trgujejo samo x (recimo 12 ali 16) ur na dan in da se potem zaradi tega naredi "gap", pa očitno to ni to.
https://www.cmegroup.com/trading/equity...
Ker tu na grafu ne vidim, da bi se trgovanje kdaj končalo.
https://www.cmegroup.com/trading/equity...
Ker tu na grafu ne vidim, da bi se trgovanje kdaj končalo.
Zgodovina sprememb…

perci ::
Razlika med cme futuresi in trenutno ceno btc. to se zgodi, ko bitcoin hitro raste in trga nista poravnana. S futuresi se ne trguje 24/7 in zato lahko pride do te razlike.
Tukaj maš lepo razloženo https://news.bitcoin.com/bitcoins-10k-v...
Tukaj maš lepo razloženo https://news.bitcoin.com/bitcoins-10k-v...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()

Sam to je tolk dela da trgujes z derivati...ni to sam da gres na borzo se registriras in ze zapravljas.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

tonis ::
...btw, ravnokar sem šel malo MAje prečekirat. Sedimo na dnevnem MA200, in tudi na tedenskih MA20 in MA50. Poleg tega tudi na baseline-u tedenskega ichimoku oblaka, pa verjetno še na kakšnem drugem supportu. Daleč od tega da bi bil expert, ampak to se mi zdijo kar močni supporti.

Senior Dev ::
Moral bom popraviti moj podpis za Chainlink v kratkem. Grozno kako to leti v nebo. Mislite da lahko Chainlink že danes prehiti Tezusa?
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Tezos je odporen na nizek volume, ker ga ljudje stejkajo. Malo se trejda z njim.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi