» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
276 / 468
»»

hamez66 ::

Neverjetno, kako se je sentiment na hitrico spremenil. Tam pri 13000 smo še kar tišali na polno, potem pa na hitrico padec na 12200 in potem nadaljevanje do sem. Kaj se bo zgodilo v naslednjih dneh, pa ve samo naš orakelj. Mogoče dobimo kakšen zastonj nasvet.

neverlucky ::

Za vse, ki vas zanima zakaj na telefonu ne dela gumb request desktop site:

Veliko designa spletnih strani se sedaj dela tako, da se pogleda kakšne so mere ekrana. Če je ekran velik, potem pač predpostaviš, da je računalnik namizen in daš namizen prikaz. Če je ekran majhen, predpostaviš, da uporabnik gleda stran s telefona in mu daš mobilni pogled. To je zakodirano znotraj samega css in zato klik na gumb desktop site ne reši ničesar.

Nevem pa kako je uspelo developerjem slotecha tak produkt ven spustit? So sploh kdaj probali stran odpreti na telefonu, preden so dali to ven? In tukaj izgovori, da na vsakem telefonu dela drugače ne pridejo v poštev, ker pač ne dela nikjer.

tonis ::

kako pa developer ve kaksne so mere? meni bolj logicno bi bilo da gleda resolucijo, ki pa ne definira dejanske velikosti ekrana. full hd ima lahko in telefon in ekran.
drgac men na iphoneu prikaze narobe, na ipadu in prenosniku pa je ok.

back to topic..
lep padec, zna bit da bom pocasi porinil se kaksnega stotaka notri. kdor pa nima obcutka pri grafih pa naj se le obrne na slotecharja/aquafrienda. lahko se tako serjete po njem, on je eden redkih ki je tu kaj pametnega povedal.

doktorproof ::

Je spusta morda konec? Ali je samo kakšen leteči cilj?

JuniorDev ::

Mene zanima programiranje. Sem še junior. 8-)

https://twitter.com/thecryptopope/statu...

https://coinmarketcap.com/currencies/bi...

Poglejte tale wallstreet bubble chart in bitcoin chart. Jaz pravim, da smo trenutno šele pri fazi complacency 8-)

gulp! :|

sivistol ::

lamborđini ::

Mislim, da je sedaj primeren trenutek za vprašanje - a smo v biku, a smo še vedno v medvedu? Kakšne dva tedna nazaj se tega vprašanja ni smelo zastaviti.

The trend is your friend untill the end 8-)

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::

lamborđini je izjavil:

Mislim, da je sedaj primeren trenutek za vprašanje - a smo v biku, a smo še vedno v medvedu? Kakšne dva tedna nazaj se tega vprašanja ni smelo zastaviti.

The trend is your friend untill the end 8-)

Še vedno v bullu. Gre za klasično malo večjo korekcijo, tja do -30%, katera se po mojih izračunih konča čez 3 dni. Potem pa se v naslednjih dneh takoj začne alt sezona. Spet po mojih izračunih. V sredini avgusta, ko bi morala večina alt-ov narediti vsaj x2, x3, pa se bo videlo, če je ta moja napoved bila točna.

Vazelin ::

Še je bull na btc - komot lahko pade tudi tja do 9k, morda še nižje. Ne verjamem pa kar tako v alt sezono kot kamikaza. Imo se na alt sceni poleti ne bo dogajalo pretresov. Predvsem je nemogoče, da bi bilo poleti toliko hypa, da kar nekaj poleti tja za večkratnik kot predvideva kamikazaA. Morda se zna btc celo vrteti nekaj mesecev, morda celo leto, sedaj v rangu od 8k-15k.

Je pa tako, da nam je penzija na BTC že davno ušla, zato mene cena btc niti ne impresionira. bolj so mi važni alti

poglejte si market cap od 2. sep 2017 - 15. sep 2017, ko je bil vrhunec kitajske ban kripto krize. Je šel market v dveh tednih za skoraj polovico dol.

Vazelin je izjavil:

poglejte si market cap od 2. sep 2017 - 15. sep 2017, ko je bil vrhunec kitajske ban kripto krize. Je šel market v dveh tednih za skoraj polovico dol.

Točno to korekcijo sem jaz želel uloviti (prodati vse v FIAT in počakati 2 tedna), pa sem jo zamudil, ker se to točno sedaj odvija. Še 3 dni pa smo na 15. sept. 2017. Pol pa sledi alt sezona...

Zgodovina sprememb…

Senior Dev ::

Vse se ponavlja - tvoji monologi, vreme, loto številke. Vse se ponavlja.

Zgodovina sprememb…

Yusefov ICON se presenetljivo dobro drži. Sem ga zadnjič nekaj nabavil. Malce sem v minusu a ne pretirano. Gledam potencial, hodl do konca 2021

PrihajaNodi ::

BTW globok padec NEMa. Nevem kako se še vedno kovanci kot so xvg držijo na prvi strani. Par kovancev bo preživelo in naredilo lep skok, da bomo samo gledali. Ostali bodo šli rakom žvižgat (razen p and d shem).

Vazelin je izjavil:

Yusefov ICON se presenetljivo dobro drži. Sem ga zadnjič nekaj nabavil. Malce sem v minusu a ne pretirano. Gledam potencial, hodl do konca 2021

Večji plus bi naredil s tezuzom pri nakupih od 0.55 do 0.33.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Zna pa biti 2019 tisto pravo alt killer leto ;)

Večji plus bi naredil s tezuzom pri nakupih od 0.55 do 0.33.

Hm zanimivo. Aqua tudi range (obdobje) piše od največjega do najmanjšega... hm hm :P

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

Zna pa biti 2019 tisto pravo alt killer leto ;)

Prej bo killer leto altov. Vsaj upam, da se malo smeti popuca. Pride pa še polkadot.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Vazelin je izjavil:

Poglej ceno na Huobiju in na Binancah ... arbitraža, NO GO 8-)

kamikaza, ne da te j3bem v glavo, po kakšnih izračunih? Glede na pretekli cikel, glede na kaj drugega? Lahko predstaviš...
Če prav razumem je potrditev za bull market golden cross torej ma50 prekriža dnevni ma200 navzgor. Ko se je to zgodilo pri prejšnjem ciklu l2015, so se MA linije križale 3x, preden je dejansko šlo gor...

Prvič ravno na današnji dan, 4 leta nazaj... :)

lamborđini je izjavil:

Vazelin je izjavil:

A jo izvajaš?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

tonis je izjavil:

kamikaza, ne da te j3bem v glavo, po kakšnih izračunih? Glede na pretekli cikel, glede na kaj drugega? Lahko predstaviš...
Če prav razumem je potrditev za bull market golden cross torej ma50 prekriža dnevni ma200 navzgor. Ko se je to zgodilo pri prejšnjem ciklu l2015, so se MA linije križale 3x, preden je dejansko šlo gor...

Prvič ravno na današnji dan, 4 leta nazaj... :)

Počakajmo še 1 mesec in se bo videlo, če so moje napovedi točne. Jaz gledam kakšni dogodki so se dogajali v letu 2017 in da se sedaj podobno dogaja. Eni sicer trdijo, da so isti kot leta 2015. Če smo v letu 2015, bo pravi bullrun alt-ov in BTC šele konec leta 2021 oz. v začetku leta 2022. Če smo sedaj v letu 2017, bo pravi bullrun konec leta 2019 oz. v začetku leta 2020. Čas bo pokazal, kdo je imel bolj točne napovedi.

PrihajaNodi je izjavil:

lamborđini je izjavil:

Vazelin je izjavil:

A jo izvajaš?

Saj ti pravim, da ne gre (majo disabled witdraw in deposit).

škoda ker v kripto temah ni več traderja, ki je delal BTC arbitraže z velikimi zneski.

xx23 ::

Jaz glasujem, da smo v letu 2015, ko smo meli decembra padec za 25 %. Potem pol leta okrevanja, en nor mesec, pa spet korekcija in pol leta čakanja. Šele potem se je začelo eno leto, ko so ble korekcije vse krajše, rasti pa vse večje.

Recimo, da je zdej ta 25 % korekcija, konc leta sledi še ena velika (iz 25.000 dol), potem naslednje poletje pa zares začetek bull runa.

Tako približno, seveda ne bo šlo povsem enako.

xx23 je izjavil:

Jaz glasujem, da smo v letu 2015, ko smo meli decembra padec za 25 %. Potem pol leta okrevanja, en nor mesec, pa spet korekcija in pol leta čakanja. Šele potem se je začelo eno leto, ko so ble korekcije vse krajše, rasti pa vse večje.

Recimo, da je zdej ta 25 % korekcija, konc leta sledi še ena velika (iz 25.000 dol), potem naslednje poletje pa zares začetek bull runa.

Tako približno, seveda ne bo šlo povsem enako.

Jst pa glasujem, da se bomo vlekli še nekaj let na istih ali nižjih cenah (glej zlato). Danes so bolj popularni slonovi, mamutovi oklji.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

slotechar ::

Niti en bull run ni bil isti

Torej Nodi si opustil idejo da gres v Horjul po psa, raje v Sibirijo po mamuta? 8-)
Sicer kot sem bral se tudi mamutmarketu obeta regulacija.

Dtrader ::

@slotechar, kateri graf je najboljši pokazatelj gibanja cene kovanca, 1h, 4h, 8h, D, W?
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

slotechar je izjavil:

Niti en bull run ni bil isti

Drži. Tega nisem nikoli trdil. So pa bili vsi bolj ali manj podobni.

Senior Dev ::

BTC gre proti jurju, alti pa se podelijo z 10 do 100. :))

Profdoktor, a ti imas locena budgeta za gemblanje s kriptom ter za fitnes in prehranske dodatke?

Dtrader je izjavil:

@slotechar, kateri graf je najboljši pokazatelj gibanja cene kovanca, 1h, 4h, 8h, D, W?

Odvisn ce trejdas na krajsi rok ali daljsi rok. Za krajsi rok 15 min, 1h, potem malo daljsi rok 4h, 1d, 1w, 1m. Za skalpiranje 1m, 3m, 5m

Zgodovina sprememb…

jype ::

Počasi bi se moral zopet pojavit valvoline, ane.

perci ::

Ne gre mu v enačbo, ker se je preveč tethra naprintalo v zadnjem času....

In kako kaj, ste kaj cashoutali v tej kripto mini bullu od aprila?

xtz je na 20 mestu.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

in koliko XTZ si cashoutal ko je bil @ 1.8usd, nodi? >:D

kdaj torej naredimo recap vsega?
1. mato začetek 2021
2. vazelin konec 2021

Do kdaj boste hodlali, mojstri?

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Počasi bi se moral zopet pojavit valvoline, ane.

mislim, da se bo valvoline pojavil naslednjič pri < 100mlrd:) On ima visoke standarde glede tega.

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

In kako kaj, ste kaj cashoutali v tej kripto mini bullu od aprila?

Ne nismo... čakamo 100k...sunce vam žarko!

XLapse ::

Vazelin iskreno ti želim da ful zaslužiš z crypto
alien technology

in koliko XTZ si cashoutal ko je bil @ 1.8usd, nodi?

Nic. Vseeno niso to neki bajni zneski. Pocakal bom se malo, imajo denar in nekaj bodo morali storiti z njim.

Pricakoval sem vsak 3 usd. Tam bi mogoce prodal nekaj, da pa kesiram pri 1,8 je pa tak, tak. Mislim, slej ko prej se bo nekaj moralo prestaviti pri tronu, eosu, adi, stelarju in upam da xtz pride na to mesto.

Se mi ne mudi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Glavni cilj ni zasluzek ampak tisto vmes. Vzponi in padci, ki vam prinesejo zivljenjske izkusnje kot so sreca, zalost, veselje, obup, upanje. Ucenje na svojih lastnih napakah in napredek. Kripto odisejada, cim dlje traja, bolj boste cenili koncni cilj.

Zgodovina sprememb…

Altcoin sezona indikator je relativno blizu aktivacije. Zarad mene lahk zacnete delat dolar cost average, po malem. (samo dolocenih kovancev, ne vseh) Mal vec vlozka kasnej ko bo aktiviran. Za zdaj se ni.

Zgodovina sprememb…

Lahko to bolj po domače, zame, ki sem malo kmetavzar?

Dolar cost average pomeni, da si nastavis v tem primeru manjse nakupe na razlicnih ravneh, medtem ko cena pada. S tem mislim bolj v vrednosti btc. Tisti, ki ste bolj ziheraski, pocakajte, ker se vedno ni potrditve. Ampak ne vem, ce vam bom imel cas pravocasno sporocit ko pride do aktivacije.

Zgodovina sprememb…

Če prav razumem to velja za pretapljanje BTCja v ostale valute? Verjetno tudi za frišne EURote?

Zgodovina sprememb…

Iz btc v dolocene kovance. Jaz osebno bom to storil ko bo aktiviran indikator. Seveda samo en del btc, ne vsega.

Zgodovina sprememb…

Machete ::

lol kaka nihanja.. iz tedna v teden. To je malce otročje.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Smo se kar malo razvadili v 2019. Cisto smo pozabili na vse tele -15%, -20% drope na skorak vseh kovancih v enem dnevu ;)
««
276 / 468
»»