» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
201 / 468
»»

Jacksmav ::

Vazelin je izjavil:

Jack: daj malo ohladi nakupovanje sedaj ko so alti v downtrendu:))

haha...nć ne kupujem..vesel k sm atoma prodal za x2
mam pa na lagarju že več kot leto lepo vsoto...sm pa ke se pregrešim pa kak 100 tak ruknem....glede nagrafe...sm do sedaj sm zadel edin btc in ltc....zajebal pa xrp pr nakupu 0.22€ pol pa skok na 0,68€....ajd pa tezus k ste vsi tulil sm ga kupu na najnižji točki...spremljam pa ja...fajn je mal vedet....stari kovančki bodo kmal off

PrihajaNodi ::

Jacksmav je izjavil:

Vazelin je izjavil:

mam pa na lagarju že več kot leto lepo vsoto...sm pa ke se pregrešim pa kak 100 tak ruknem....glede nagrafe...sm do sedaj sm zadel edin btc in ltc....zajebal pa xrp pr nakupu 0.22€ pol pa skok na 0,68€....ajd pa tezus k ste vsi tulil sm ga kupu na najnižji točki...spremljam pa ja...fajn je mal vedet....stari kovančki bodo kmal off

Xtz je star coin?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

branimirII ::

Zakaj vsi profdoktorjevi troli uporabljajo znak € :D

PrihajaNodi je izjavil:

Jacksmav je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Xtz je star coin?

hehe...ka me za jezik držiš..vedno moraš spremljat mal...vidim, da ni prevelikega zanimanja za coine, ki so že doživel nor bull... pa dajejo priložnost... nikjer ne najdem...se sploh polikadot prodaja kje...

Kaj pol je xtz ok po tvojem ali ne?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

tezos ima lepo prihodnost...sam ga delegiram...čeprav sm razmišljav, da bi ga peku....pr tezosu bol kr hodl...hodlam tud kr nekaj kovancev...čeprav so v minusu...dokupujem, ker mislim, da se bo dalo vseeno zaslužit...trenutno ne trejdam...vsake toliko časa pa na špekulacije...mainnete...itd...kaj vložim...le če gre btc gor...mislim, da ima tudi WAX veliko šanso, da uspe...dobr delajo in se prebijajo v gejming sceni...kjer se trenutno prelagajo miljarde....sam potrebno je še mal počakat za nakupe

Jacksmav je izjavil:

tezos ima lepo prihodnost...sam ga delegiram...čeprav sm razmišljav, da bi ga peku....pr tezosu bol kr hodl...hodlam tud kr nekaj kovancev...čeprav so v minusu...dokupujem, ker mislim, da se bo dalo vseeno zaslužit...trenutno ne trejdam...vsake toliko časa pa na špekulacije...mainnete...itd...kaj vložim...le če gre btc gor...mislim, da ima tudi WAX veliko šanso, da uspe...dobr delajo in se prebijajo v gejming sceni...kjer se trenutno prelagajo miljarde....sam potrebno je še mal počakat za nakupe

Po moje se bo kriptozima nadaljevala vsaj še 3 leta...upam, da se motim...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Jacksmav ()

Vazelin ::

Po moje se bo kriptozima nadaljevala vsaj še 3 leta...upam, da se motim...

Čist možno. Lahko tudi 8. Čeprav dvomim, da bi vse skupaj vzdržalo 8 let brez novega bull-a. Ne bo več aktualno. Nodi je že sedaj na trnih recimo in razmišlja o umiku iz kripta! Alti imo niso dosegli še dna
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

3 ali 8 let je za kripto sceno konec...

Kje je Mato998
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

jp...nismo še dosegl scene..."dost mam"...in pobeg....sam tako kot si reku 8 let mal predolga dam do 3 leta pa ja...cena pa okol 3-5K za btc

ja imo se bo gibalo med 3 in 6k za BTC. Morda 2.5. In to lahko traja dve leti. Verjemi, da bo tudi najbolj zagrete hodlerje (npr. Nodi) počasi minilo

Kaj si zdej zacel spamat s svojimi trol profili. Kaj bi rad cimprej prisel na naslednjo stran, da se debata o profdoktorjevih dejavnostih cimprej pozabijo. ? Tale jacksmav je tudi smesen. Skor nikoli nic ne pise. Danes pa pise sto na uro, kr neki.

Jacksmav je izjavil:

jp...nismo še dosegl scene..."dost mam"...in pobeg....sam tako kot si reku 8 let mal predolga dam do 3 leta pa ja...cena pa okol 3-5K za btc

3 - 5k? To ne bo novih vlagateljev...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

poglej nodi, kje se je BTC vrtil med začetek 2014 in začetek 2017:))

Vazelin je izjavil:

ja imo se bo gibalo med 3 in 6k za BTC. Morda 2.5. In to lahko traja dve leti. Verjemi, da bo tudi najbolj zagrete hodlerje (npr. Nodi) počasi minilo

Ja in kaj bo potem?

Vazelin je izjavil:

Takrat se nodiji in frizerke niso videli za btc
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Tocno vidis, kdo so verjetni profdoktor profili, ko tako lepo ignorirajo pa spamajo.:D

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Ja in kaj bo potem?

Vazelin je izjavil:

haha...a misliš, da se don še spomnijo 100 evrčkov, ko so porinl not...jebe se jim...itak kao piramida...gremo dalje....res pa da se mreža razvija...skor vsi tobak shopi v franciji prodajajo btc...postavlajo avtomate po celi ameriki....dogaja se...postavlja se za nov bull....ko bo...misli, da ne bodo predolgo čakal, da ne razočarajo folka, če se gradi infrastruktura

Jacksmav je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Ja in kaj bo potem?

Vazelin je izjavil:

haha...a misliš, da se don še spomnijo 100 evrčkov, ko so porinl not...jebe se jim...itak kao piramida...gremo dalje....res pa da se mreža razvija...skor vsi tobak shopi v franciji prodajajo btc...postavlajo avtomate po celi ameriki....dogaja se...postavlja se za nov bull....ko bo...misli, da ne bodo predolgo čakal, da ne razočarajo folka, če se gradi infrastruktura

Imam pa že leto dni, ko mi je moja rekla...nauč se potrpežljivosti...se držim...včasih mal pobegnem ampak ja...to je del marketa...bit potrpežljiv... :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Jacksmav ()

Nodi...evo samo zate...če xtz ne zdrži 0.80€ gre na risk linijo 0.66€ in dol nazaj na 0.35€-0.27€...sam trugujem v €...a vi menjate v usd....pa pol trejdate

jype ::

Ne trgujemo.

Jacksmav je izjavil:

Nodi...evo samo zate...če xtz ne zdrži 0.80€ gre na risk linijo 0.66€ in dol nazaj na 0.35€-0.27€...sam trugujem v €...a vi menjate v usd....pa pol trejdate

Jure kaj ti menis o tem?

https://coinmarketcap.com/currencies/ie...

Fork etheriuma
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Jure kaj ti menis o tem?
Vseeno mi je, ker ne trgujem, z nakupom novega zasebnega otoka se mi pa ne mudi.

PersonaRuda ::

Meni je kretenizem od kretenizma, da ima nekdo več uporabniških računov. Sam sem prijavljen na marsikateri portal in dosedaj sem imel na vsakem le 1 uporabniški račun. Bi pa predlagal, da se v podpis ponovem kar zapiše IP uporabnika. Tako bi najlažje ugotovili kdo ima 1 račun in kdo več računov. Sem takoj za.

kar sweet je bila menjava XLM in CARDANO prejšnji teden za BTC. Sedaj buyback nazaj. Nekaj sem že v XLMje, nekaj še bom8-)

Zgodovina sprememb…

Hudi komentarji pod
Tom Lee At It Again! Says All-Time Highs Are Coming..You Know What That Means? A New Bottom Is Coming!

https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency...

Not necessarily wrong.... he's predicted 5 of the last two bull runs.

:)):))

Racing4life ::

Zdravo vsem skupaj. S kripto svetom sem se pricel spoznavati sele januarja letos (vem da je pozno). Najprej sem bral nekaj v tej temi vendar mi je hitro prislo prek ker se je nabijalo par mescev samo o xtz ceprav se je ves cas gibal cca +- 1%.... Zato sem tudi prenehal spremljati to temo, ker mi je vzelo prevec casa in nisem prisel do nobenih pametnih informacij. Predlagam, da se odpre posebaj tema o tem kdo je kdo, ce ste take pi.ke da se skrivate za fejk accounti in se neha nabijati pod temo spekulacije o cenah kriptovalut o tem kdo je kdo, ker nima vsaki casa brat par strani telenovel da bo prisel do neke pametne informacije.
No skratka pricel sem trejdati in mi je slo kar dobro, v povprecju cca +20% na 2 tedna (veliko z ltc), zato sem tudi svoj vlozek vedno poviseval in sem si zastavil, da bom tvegal zgolj z 10% (kar je predstavljalo moj dosedaj prisluzen profit).
Ko sem videl da je xtz zrasel za cca 30% sem tudi sam vlozil nekaj v njega in sem pricel nazaj spremljati to temo ker sem si mislil, da pa potem ze niste tako za bv nabijali z tem xtz saj bi lahko sel ce bi dal all in x3.
In zdaj sem naredil usodno napako, zgledalo je obetavno in sem vedno vec vlagal v xtz... Na koncu celo all in in takrat je padlo za cca -20% (medtem ko sem bil na morju brez signala, da bi prej prodal), nato pa sem se naredil nekaj slabih trejdov po - 6% in zdaj sem ze visoko v minusu vec kot sem bil pripravljen izgubiti. Vem, da ne bi smel vse vloziti na eno in vem da tudi ne bi smel vlagati visje zneske, ob katerih se ne bi pocutil zivcno ampak tako pac je...ocitno je pohlep naredil svoje :). Namen je bil dober, reskirati vedno samo profit, delno me je zaj...obmocje brez signala, delno sem se sam s slabimi trejdi (prehitrimi izstopi zaradi visjih zneskov in ze velikega minusa itd..)
Skratka kako mnenje imate o trenutni situaciji? V kaj se splaca in v kaj ne vloziti? Se splaca kaj shortati ali bolje iti v long? Jaz sem ze celi zmeden. Zanima me tudi mnenje aquafrenda, saj sem videl, da ima tudi on podobno strategijo trejdanja in so se mi zdeli njegovi grafi koristni.
Zanimala bi me tudi ta skupina z izmenjavo info, ker ta tema je ze zelo off topic.

JJS2 ::

Racing4life je izjavil:

Zdravo vsem skupaj. S kripto svetom sem se pricel spoznavati sele januarja letos (vem da je pozno). Najprej sem bral nekaj v tej temi vendar mi je hitro prislo prek ker se je nabijalo par mescev samo o xtz ceprav se je ves cas gibal cca +- 1%.... Zato sem tudi prenehal spremljati to temo, ker mi je vzelo prevec casa in nisem prisel do nobenih pametnih informacij. Predlagam, da se odpre posebaj tema o tem kdo je kdo, ce ste take pi.ke da se skrivate za fejk accounti in se neha nabijati pod temo spekulacije o cenah kriptovalut o tem kdo je kdo, ker nima vsaki casa brat par strani telenovel da bo prisel do neke pametne informacije.
No skratka pricel sem trejdati in mi je slo kar dobro, v povprecju cca +20% na 2 tedna (veliko z ltc), zato sem tudi svoj vlozek vedno poviseval in sem si zastavil, da bom tvegal zgolj z 10% (kar je predstavljalo moj dosedaj prisluzen profit).
Ko sem videl da je xtz zrasel za cca 30% sem tudi sam vlozil nekaj v njega in sem pricel nazaj spremljati to temo ker sem si mislil, da pa potem ze niste tako za bv nabijali z tem xtz saj bi lahko sel ce bi dal all in x3.
In zdaj sem naredil usodno napako, zgledalo je obetavno in sem vedno vec vlagal v xtz... Na koncu celo all in in takrat je padlo za cca -20% (medtem ko sem bil na morju brez signala, da bi prej prodal), nato pa sem se naredil nekaj slabih trejdov po - 6% in zdaj sem ze visoko v minusu vec kot sem bil pripravljen izgubiti. Vem, da ne bi smel vse vloziti na eno in vem da tudi ne bi smel vlagati visje zneske, ob katerih se ne bi pocutil zivcno ampak tako pac je...ocitno je pohlep naredil svoje :). Namen je bil dober, reskirati vedno samo profit, delno me je zaj...obmocje brez signala, delno sem se sam s slabimi trejdi (prehitrimi izstopi zaradi visjih zneskov in ze velikega minusa itd..)
Skratka kako mnenje imate o trenutni situaciji? V kaj se splaca in v kaj ne vloziti? Se splaca kaj shortati ali bolje iti v long? Jaz sem ze celi zmeden. Zanima me tudi mnenje aquafrenda, saj sem videl, da ima tudi on podobno strategijo trejdanja in so se mi zdeli njegovi grafi koristni.
Zanimala bi me tudi ta skupina z izmenjavo info, ker ta tema je ze zelo off topic.

Ravno zaradi tega je dobro, da si "sproti" izplačuješ del dobička, saj ti drugače v večini primerov ostane minus na računu in slaba volja.
Sam sem se trenutno dokler se stanje ne stabilizira umaknil v fiat.
Sicer še zmeraj držim nekaj POS kovancev, ki bodo do jeseni zaklenjeni v denarnici.

perci ::

Tko. Malo reda. Od zdaj naprej boste tisti, ki vam ni vseeno za prvo napako dobivali nazive, tisti z alter accounti pa boste samo ostali izbrisani kreteni. Aja, počasi bom zaklenil temo in preprečil odklepanje novih. Kaj boste pa po tem, odvisniki?

Vazelin, pa sem res na dopustu.

Fly2Sky ::

Go xrp :) make some more spikes
Binance: https://www.binance.com/?ref=16631711 (Ref.ID: 16631711)
https://www.mexc.com/register?inviteCode=1bZR5

spegli ::

Zakaj ste pa zbrisali zapis, ko sem rekel long on ETH ?

sivistol ::

no bote pa le dobli xtz na tokens

K0l1br1 ::

Zadnjič je bil do zadnjega dne na prvem mestu, potem pa ga je šišnil neki drugi....

Racing4life je izjavil:

Zakaj piz...se igras? Tako jaz kot Vazelin sva se opekla in potem pridejo noobi kot si ti sem jokat, kako so spilusili denar. Vsi smo trobili, da je kripto long term in 10% zasluzka mi nic, ker je riziko da bos pusnil 20% vecji. Jaz sem kupoval xtz ob padcih med 0,57 in 0,35 usd. Ni pa to trejdanje. Naj si ta zapis preberejo vsi noobi. Saj res vcasih malo potrolam, sem si pa tako povrnil v 3 mesecih vse izgube in naredil crelo lep profit. Ce se pa ustrasis ln prodas ko ti gre za10% dol pa kripto ni zate. V kaj investirat se pa odloci sam, ker tu ne bos dobil vec nasvetov. Nekateri so v penziji, drugi so se opekli in odsli iz kripta tretji smo kljub izgubam poskusili se enkrat brez metanja v shit konje...

L.p.

Nodi
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Btw tezos bi moral kupovat sedaj ob padcih med 1.20 in 1.12 zdej gre pa gor. Verjetnos da bo sel nazaj na ico je majhna, dumpan je bil zaradi jeze investitorjev...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

neverlucky ::

Jaz bi se izogibal kripto trgu, dokler se zadeva s Tetherjem in Bitfinexom ne poleze.

Daj no, propadel je tudi Mtgox pa? Ti bi metal samo ko bi raslo pa mislil da bo konstantmo rastlo. Ce je kdaj cas za nakupe je to ob paniki.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

evo dobil tud sam prve delegirane tezose... )

Jacksmav je izjavil:

evo dobil tud sam prve delegirane tezose... )

jaz dobivam po enega na cikel:D

K0l1br1 ::

Jaz gledam, imam pri Cryptium Labs že 2 cikla Rew. pending.... sicer malo, niti 0.1 XTZ

spegli ::

Dejmo temo mal razdelit, na Tezos in ostale. Pa naj Vazelin kroti poste na drugi temi :)

zanima me ali lahko vmes ko že delegiraš zamenjaš bejkerja....gre to potem naprej...brez da se prekine bejkanje

Jacksmav je izjavil:

zanima me ali lahko vmes ko že delegiraš zamenjaš bejkerja....gre to potem naprej...brez da se prekine bejkanje
Kar se omrežja tiče ne izgubiš ničesar, če delegiraš svetu knjige pa verjetno zadržijo preostanek nagrad.

Cosmos se lepo trejda...Jure kakšno je tvoje mnenje o Cosmosu in Polki?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Saganovem al Tysonovem?

Who the fuck is Polka?

PrihajaNodi je izjavil:

Btw tezos bi moral kupovat sedaj ob padcih med 1.20 in 1.12 zdej gre pa gor. Verjetnos da bo sel nazaj na ico je majhna, dumpan je bil zaradi jeze investitorjev...

Evo ce bi delal tako kot sem napisal bi imel sedaj profit. Vidis kako lepo raste! Ne pa sam neki trejdat pa lovit samo ko raste;)

jype je izjavil:

Saganovem al Tysonovem?

Who the fuck is Polka?

Dot coin....

Kaj je prvo pa nevem. Tyson vem da je bil boksar.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

sivistol ::

PrihajaNodi je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Evo ce bi delal tako kot sem napisal bi imel sedaj profit. Vidis kako lepo raste! Ne pa sam neki trejdat pa lovit samo ko raste;)

buy when theres blood on streets

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Racing4life ::

Nodi se vedno mislim, da je ob dobrih info boljse vsaj tu pa tam kaj trejdat kot pa samo hodlat. Zakaj bi npr. izgubil 30% ce lahko samo kakih 15% pa mezmes ko pada se po moznosti vlozis v kaj drugega ki rase ali pa shortas in potem kupis nazaj ko zacne rast. Vem, da je kripto trg zelo nepredvidljiv vendar pa vseeno se da profit z nekaj dela krepko povecat. Normalno pa je da bos tudi obcasno na slabsem kot pri hodlanju. Tudi sam si spraseval ali naj prodas pa kupis kaj drugo ko je bil xtz -20%. Lahko bi imel vsaj 20% vec xtzjov ce bi prodal in kupil nazaj ob pravem casu. In ni to nobeno jokanje kot npr.ti ob -2% xtz...

neverlucky ::

PrihajaNodi je izjavil:

https://twitter.com/bird8880/status/112...

Na podlagi česa ljudje potegnejo takšne številke in zakaj bi se to objavljalo?

neverlucky je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

https://twitter.com/bird8880/status/112...

Na podlagi česa ljudje potegnejo takšne številke in zakaj bi se to objavljalo?

Ziher ne nek algoritem zadaj saj so cene na cente natančno.
Aquafriend-grade algoritem ha

Zgodovina sprememb…

Racing4life je izjavil:

Nodi se vedno mislim, da je ob dobrih info boljse vsaj tu pa tam kaj trejdat kot pa samo hodlat. Zakaj bi npr. izgubil 30% ce lahko samo kakih 15% pa mezmes ko pada se po moznosti vlozis v kaj drugega ki rase ali pa shortas in potem kupis nazaj ko zacne rast. Vem, da je kripto trg zelo nepredvidljiv vendar pa vseeno se da profit z nekaj dela krepko povecat. Normalno pa je da bos tudi obcasno na slabsem kot pri hodlanju. Tudi sam si spraseval ali naj prodas pa kupis kaj drugo ko je bil xtz -20%. Lahko bi imel vsaj 20% vec xtzjov ce bi prodal in kupil nazaj ob pravem casu. In ni to nobeno jokanje kot npr.ti ob -2% xtz...

Zato pa tolces izgube.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Mene rešuje samo tezus.
Brez njega bi bila izguba še večja
««
201 / 468
»»