» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
200 / 468
»»

Vazelin ::

PrihajaNodi je izjavil:

Mimblewimble protocol je bil izdan na Grinu!

Že ikona deluje kot scam :D
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

PrihajaNodi ::

Zdaj je se poceni, vazelin.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

branimirII ::

Nodi, ti si tudi dobil ponudbo za account, kot tudi neverlucky. Zanima me ce si ti tudi iz stajerskega konca?

Dtrader ::

Dej, umirite se mal, pa poglejte kaj pišete... Raje napište, če kej šortate sedaj ko vse pada.
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

Dtrader je izjavil:

Dej, umirite se mal, pa poglejte kaj pišete... Raje napište, če kej šortate sedaj ko vse pada.

Jaz sem dokupil nekaj K xlm-ja oz pretvoril iz btc. Gre direkt na trezor

A xtz je na trezorju?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ja zunanji provider

PrihajaNodi je izjavil:

A xtz je na trezorju?

nodi a si ti drgac iz stajerskega konca?

Jaz nimam več fiata, sem dal večino v LTC. Bo treba kej na novo naložit.

neverlucky ::

Je. Aqua, a jaz sem iz stajerskega konca? Kaj pravi tvoja intuicija?

Zgodovina sprememb…

Ja. Sem iz Rus (sumnik je na s).
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Kva je s tisto bankero, je kej iz tega?

Nikoli nisem posumil, da bi lahko bil profdoktor tudi za nodijevim profilom. Manjsi sum se je pojavil danes in bo treba raziskat. Ce si profdoktor ti tudi slucajno nodi, ti dam kapo dol, ker si nikol nisem mislil. V primeru ce si seveda. Bom malo pogledal tvoje komentarje.

Zgodovina sprememb…

Ne glej :) ne bos nasel nic pametnega hahah :))

Dtrader je izjavil:

Kva je s tisto bankero, je kej iz tega?

Jah nic, banko poskusajo zalufat. Je pa ugodno sedaj za kupit.

Gustek me je klical s singapurja. Nesrecen je v ljubezni.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

najdu sem, da se nodi zanima za lokalni mariborski medij. Torej je verjetno kot profdoktor iz tistega konca. Sprasuje kje dobit racunalniske viruse. ima podobne zdravstvene tezave kot hipatija. Zanima se za programiranje tako kot profdoktor/neverlucky in drugi njegovi profili. To sem izbrskal v 5 minutah. Bomo se brskali naprej.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Dtrader ()

Ali je Nodi dober v matematiki? Ce je, imas tu se eno povezavo med nama!

Vidva sta zaenkrat edina, ki sta povedala, da sta dobila ponudbo od profdoktorja. Zato sem zacel sumit tudi nodija.

Nodi se je samo hecal. Jaz pa tudi. Gustek meni nikoli ni pisal.

Kako lahko ti vedno govoris v tujem imenu? Aja, sej pravzaprav niti ne govoris v tujem imenu, ker se gre za tvoje profdoktor profile? Ah brezveze tebe sprasevat, ker toliko neresnic in zavajanja poves. Bom ze sam ugotovil kot vse do zdaj. Pac se sam izdas ker laz ima kratke noge.

Zgodovina sprememb…

Za nodija vem, da mu gustek ni ponudil 35e, ker jih tudi meni ni ponudil. Te fore sem se spomnil sam in nodi je sodeloval, kar mi je vsec pri njemu :D

Kako ce si pokazal zasebno sporocilo kjer ti ponuja dnar za account?

Zelis, da ti pokazem tudi tvoje sporocilo, kjer priznavas, da si Profdoktor?

Samo prank je bil to z gustekom, sedaj pa nehajmo s tem :D

Zgodovina sprememb…

Ne, razen ce zelis fejkat in manipulirat. Oziroma prepricat druge v neresnico. Kaksen prank. A zdaj ko smo te dobili je pa kar prank? Prej pa ni bil, ker nic nisi pisal da je prank, dokler te nismo dobili. To je isto kot ce bi sel ropat banko. Ce bi te dobili bi rekel da je prank. Mislm kaksne imas ti. Pa drugac gustek je profdoktor oziroma neverlucky. Prank s samim sabo, ja itak

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::

Nodi je tudi meni sumljiv. Nevem pa kam bi ga uvrstil. Trola isto kot profdoktor. In odkar so mu zbrisali naziv "persona Rudis" je zasvinjal celo temo. In točno sem vedel, da se bo to zgodilo, če mu zbrišejo naziv. Spet je vse neberljivo.

Zdi se mi neka povezava med Nodijem in Vazelinom, kot da je ista oseba ali pa da sta brata. Ker se med sabo pogovarjata oz. se sam s sabo pogovarja, da zasvinja celo temo. In če bi si Vazelin in Nodi odprla svojo temo, bi naenkrat ta postala dosti bolj berljiva. Tako pa postaja ta tema za izlivanje greznice pomoje s strani samo enega osebka, kateri ima vsaj 5 profilov tukaj in ti kao nepovezani med sabo komunicirajo, a povezujejo se do amena. Vse skupaj zelo, zelo sumljivo, da ne gre res za eno in isto osebo v računih PrihajaNodi == Vazelin == Neverlucky == ??? ==== ?

Fak, ne morem verjet, da bi imel en tip 90% vseh profilov v tej temi. Model bi v tem primeru pumpal (shillal) svoje kovance in nategoval druge kakor bi si zelel.

Zgodovina sprememb…

Zdi se mi neka povezava med Nodijem in Vazelinom

Ja, povezava je ta, da sva oba XTZ hodlerja for life

Gustek je rekel da bo s profitom 200k od tezusa uzival ko kralj za mesec dni na ibizi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Iskreno se pokesaj (mission impossible) za grehe trol, mogoce bo karma in tiste bolezni, ki si jih omenjal izginile.

Neverlucky = lambordgini
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Neverlucky = lambordgini

?? Kakšen argument za tole??

Citiram PrihajaNodi-ja

Nikakor ne najdem dokumentarca (ki sem ga gledal na tv-ju) o možaku, ki je izdelal dokumentarec kako ostati skrit tako na spletu kot realnosti. Zanimiva in poučna zadeva.

.................................................................

Odprl je temo in isce kvaliteten virus? Kaj ce ti virus nodi? Bos kradel podatke drugim?Potrbujem kvalitetni virus
Zgoraj citat iz druge teme, sprasuje kako se skriti na internetu in v realnosti. Sumljiv si nodi lol. Ko sem enkrat omenil, da obstaja robot na internetu, ki vse ve o vas je profdoktorja takrat dajala panika v komentarjih.

Potrbujem kvalitetni virus

Zgodovina sprememb…

Temo sem odprl z namenom. Sedaj pa nehaj smetit!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Pac te je treba raziskat. Ne samo amatersko kot to jaz pocnem. Bog ve kaj vse skrivas tam. :D
Namest, da bi pravocasno nehal trolat. Sem ti rekel, da bos pogreznil samo v vecje tezave? Zdaj ti dam se eno sanso. Nehaj dokler imas cas.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je ali pa ni Profdoktor. Zakaj bi mu dajal še eno šanšo. On je ali ni Profdoktor ne glede na to koliko šanš mu ti daješ ali ne daješ.
Razen če želiš povedati, da obtožuješ vsepovprek, vse, ki ti niso všeč. Kot recimo počneš meni.

Zgodovina sprememb…

Vazelin bos kupil kaj polkadot?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Resno ti pravim. Ker sem preprican, da si ti profdoktor. Ce ne zelis fasat profesionalne poizvedbe raje utihni. Gre se za krajo. Si pa dovolj sumljiv za preiskavo.

Zgodovina sprememb…

Zakaj je profdoktor postal urbana legenda in ne 4knative?

Urbana legenda je gustek!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Polkadot? Ne, imo bo overrated

Vazelin je izjavil:

Polkadot? Ne, imo bo overrated

A nj bil ze cosmos?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Jacksmav ::

poglej ceno..te bo kap... :)

Sem videl 30 usd 1 kovancek
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

profdoktor, ker si mi posiljal xrp, te bom dobil slej ko prej. Vse se da izsledit.

PrihajaNodi je izjavil:

Sem videl 30 usd 1 kovancek

kje si p'a najdu info...

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Malce scamy zveni Polkadot

PrihajaNodi je izjavil:

https://www.reddit.com/r/polkadot_marke...

0.1 eth ko se je prodajal

kje se ga da kupit... in tu ni nič o ceni...

Jack: daj malo ohladi nakupovanje sedaj ko so alti v downtrendu:))

Na podlagi prijave o zlorabi informacijskega sistema je policija izsledila storilca, ki je s pomočjo zlonamernega programa vdiral v osebne računalnike številnih drugih uporabnikov.

Zgodovina sprememb…

««
200 / 468
»»