» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
101 / 468
»»

vrhe16 ::

Kdo spremlja kaj ethereum in monero hard fork? Veste kdaj bo njihov token na voljo?

PrihajaNodi ::

Saj monero je ze imel hard fork.

Baja ::

monero ma protocol upgrade planiran za blok 1788000. 9.3. previdoma.

Vazelin ::

Moram povedati da sem zjutraj najprej šel na slotech in šele potem na CMC. Triggeral me je pa direkt Valvoline post. Sem mislil, da je bil padec vsaj dvomesten v procentih v cap-u.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

lamborđini ::

Nodi, sem klical moje u inostranstvo. Pravjo, da so štartali in gremo gor ... odpri dolge pozicije. Pošteno bi bilo, da se mi zahvališ za informaciju, katero ima zelo ozek krog ljudi, pa ne govori naokrog.

Jaz upam, da bo zadnji Tarantinov movie, ki ga bo posnel zgodba o kriptu. Si predstavljate legendo, da bo njegov zadnji film Bitcoin Blues, kjer bodo moči združili DiCaprio, Madsen, Kurt Russell, The Wolf in Dominic Decocco. Uf to bi bila poslastica

Ethereum C. token se bo dalo kje kupit?

Veš da bo tudi za Ethereum C mesto na eni od 100 borz:D

Veš mogoče kdaj?

Ne.

A una privat grupa z namigi od Aquafresh še laufa?:) Si je vedeževalka že popravila zobe?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Se laufa, delamo tehnicne analize. Btc gre gor za 5% potem pa dol za 11% in tako spiralno naprej. Se da kar veliko naucit. Awufriend bo sedaj kupil tretje stanovanje, sluzbe tudi nima vec, tako da se da.

ProdriveR ::

Očitno smo res že na dnu oz zelo blizu, ker opažam, da je dost folka tle že depresivnih od trenutnega stanja :)

ProdriveR je izjavil:

Očitno smo res že na dnu oz zelo blizu, ker opažam, da je dost folka tle že depresivnih od trenutnega stanja :)

Jaz sem dal včeraj tezuse delegirat šele:D

ProdriveR je izjavil:

Kaj sploh je dno? Dno tole se ni.

mile ::

Seveda ni, smo bli 14.12 nizje

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Qrctegleda ()

Zeitgeist ::

Vazelin je izjavil:

zeitgest: če ni skrivnost. kok je tvoja povprečna cena nakupov XTZ?

Moja je pomojem nekaj pod 0.5

verjetno nekje okoli 0,6

Vazelin je izjavil:

zeitgest: a ti si all in v tezusu ali imaš še kakšen drug coin?

mam neki drobiz shitcoinov zanemarljive vrednosti.

kot pa sem enkrat ze omenil. te cene do 1 dolarja so za mene nepomebne, ker na tezos gledam kot na long term. do konca 2020 mi je cena nepomembna. razen v primeru da se pade pod .30 potem se bom verjetno dokupil nekaj. imam pa namen vlozit v nekatere projekte, ki bi naj letos dobili mainnete.

za mene je edino pomembno v kateri fazi razvoja bo tezos ob naslednjem bull runu. v bistvu mi je edina skrb,da bo bull prisel prej kot 2020. ampak dokler nebo MC zopet nad 500 je to zadnja briga.

kar vsi moonboysi ala nodi pozabljajo je to da vsak projekt, ki ni PnD rabi najmanj 2 leti da gre skozi zacetni razvoj. Sele takrat se zacnejo neki pravi obrisi projekta. je pa res da je zaenkrat in verjetno se nekaj let bo vse vezano na rast btcja. ampak to je za moonboyse nepomembno, ker so prevec obsedeni z dnevnimi cenami in bodo prodali pri x2.

Še enkrat: market se bo obrnil na gore i počasi se bo začel vrteti scenarij, ki sem ga napisal pred kakšnim tednom dni. Razmislite o odprtju long pozicij in nakupu altov (ne BTC-a).
Za naprej od tiste prejšnje napovedi pa ne povem, ker se mi Nodi ni zahvalil.

-valvoline- ::

Zeitgeist je izjavil:

Vazelin je izjavil:

verjetno nekje okoli 0,6

Vazelin je izjavil:

kot pa sem enkrat ze omenil. te cene do 1 dolarja so za mene nepomebne, ker na tezos gledam kot na long term. do konca 2020 mi je cena nepomembna. razen v primeru da se pade pod .30 potem se bom verjetno dokupil nekaj. imam pa namen vlozit v nekatere projekte, ki bi naj letos dobili mainnete.

za mene je edino pomembno v kateri fazi razvoja bo tezos ob naslednjem bull runu. v bistvu mi je edina skrb,da bo bull prisel prej kot 2020. ampak dokler nebo MC zopet nad 500 je to zadnja briga.

kar vsi moonboysi ala nodi pozabljajo je to da vsak projekt, ki ni PnD rabi najmanj 2 leti da gre skozi zacetni razvoj. Sele takrat se zacnejo neki pravi obrisi projekta. je pa res da je zaenkrat in verjetno se nekaj let bo vse vezano na rast btcja. ampak to je za moonboyse nepomembno, ker so prevec obsedeni z dnevnimi cenami in bodo prodali pri x2.

Tezos bo do konca leta najverjetneje zbrisan oz delistan iz mc in zgodovine ter prepustil plac naslednjim v4,v5,v6... itn knapom,tiskarnam,pekarnam in podobnim prevaram.

Zgodovina sprememb…

jype ::

lamborđini je izjavil:

market se bo obrnil na gore
Mhm:

Zgodovina sprememb…

sivistol ::

Zeitgeist je izjavil:

Vazelin je izjavil:

verjetno nekje okoli 0,6

Vazelin je izjavil:

ze res da razvoj oz kaki updajti pridejo ven v bullrunu, sam če mislis da je vse v fundimentals za dvig cene, rabiš training, ko se bankirji odločjo za xyz kovanec ga bojo nakupli, mal napumpali ter prodali tebi, easy, fajn je če maš sreco da kups na dnu ter prodas nekje z x10 oz profitom

sivistol je izjavil:

ze res da razvoj oz kaki updajti pridejo ven v bullrunu, sam če mislis da je vse v fundimentals za dvig cene, rabiš training, ko se bankirji odločjo za xyz kovanec ga bojo nakupli, mal napumpali ter prodali tebi, easy, fajn je če maš sreco da kups na dnu ter prodas nekje z x10 oz profitom

govoril sem o tem kako dalec se bo razvil celi tezos ekosistem do zacetka bull runa. s tem mislim, koliko developerjev bo na krovu, na koliko borzah bo trgoval, kaksno bo stanje s tozbami, koliko denarja bo namenjenega za marketing,... large updatejti v samem bull runu so samo cesnja na smetani :)

Fantje, ne se prosim zajebavat ... Jure je Gospod, visoko kredibilna persona.

Zeitgeist je izjavil:

sivistol je izjavil:

govoril sem o tem kako dalec se bo razvil celi tezos ekosistem do zacetka bull runa. s tem mislim, koliko developerjev bo na krovu, na koliko borzah bo trgoval, kaksno bo stanje s tozbami, koliko denarja bo namenjenega za marketing,... large updatejti v samem bull runu so samo cesnja na smetani :)

Jap, vmes pa prislo se na tisoce konkurencnih tezusovih klonov

Zeitgeist je izjavil:

Vazelin je izjavil:

verjetno nekje okoli 0,6

Vazelin je izjavil:

Ti to resno al se hecas?

Cez 50 let bo obstajal poklic: pek tezusov...

Zgodovina sprememb…

se kupujete kaj ico kakcev? vse v zadnjem letu z povprecno izgubo 90%+ letno. haha

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: amacar ()

P.s. nodi proda Tezusa na 10. Prej zal ne. Ampak to so hude noro mokre sanje. Bolj od tega da bom zadel s srecko 50 miljonov.

-valvoline- je izjavil:

se kupujete kaj ico kakcev? vse v zadnjem letu z povprecno izgubo 90%+ letno. haha

Donos v USD
BitTorrent x6
LTO x5
Fetch x4

neverlucky ::

Ena zabavna igra, ki se jo loh na forumu igrate je, da ne gledate imena uporabnikov in morate ugotoviti samo iz posta kdo je to napisal.

Ene par namigov za igro:
Ce je v postu tale smiley =) je to Mato.
Ce je kratek post o koncu kripta oz. Tezosa, je to vecinoma Nodi oziroma Vazelin. Med njima je tezje lociti.

Ce je dolg post o Tezosu, je to zeitgeist.
Ce je kratek nesmiseln odgovor, ki naj bi bil smesen, je to ponavadi Jype.
Ce je bolj kratek odgovor z veliko sarkazma je to eden od profdokterjevih accjev ( Brivec, Qrctegleda, itd.)
Ce je daljse tekst o ponzi kriptu in je to nakbrz valvoline. Ce je se vse napisano z malo, je to zagovoto on.

Sem nastel samo nekaj namigov, kaksne druge pa prepuscam vam da najdete :)

K0l1br1 ::

Če piše valvolin, smo tik pred bullom.

Jype je, če piše "jype" nad prispevkom.

-valvoline- je izjavil:

Zeitgeist je izjavil:

sivistol je izjavil:

Jap, vmes pa prislo se na tisoce konkurencnih tezusovih klonov

kateri?

edina resna konkurenca in kopija tezosa je cardano, ki zaostaja kaksno leto za tezosom v razvoju in ga verjetno nebo dohitel nikoli, predvsem ker se IOHK iztece letos pogodba. res pa je da so imeli boljsi marketing v prejsnem bullu. vecina ada holderjev pa zdaj ne zeli prodati ker so ze spusili velike procente.

Hehe , tezko bo prekosit jezus, za 220 milijonckov na suho nategnjenih in ostrizenih naivnih ovc je res zgodovinski dosezek, kapo dol lopovom, to bo zapisano kot najvecji kriminal vseh casov. loool

Zgodovina sprememb…

lamborđini je izjavil:

-valvoline- je izjavil:

Donos v USD
BitTorrent x6
LTO x5
Fetch x4

Hoho ja kje si bil pa prej da bi to objavil? Beremo pa samo o Tezusu...

To so pump and dump kovanci. Povej se gdaj prodati. Vidim pa da si vecino kripto fiat profita pokuril in sedaj trolas tu.

Zgodovina sprememb…

4 marec 2018 xtz 4 usd
4 marec 2019 xtz 0.4usd
4 marec 2020 xtz 0.04usd
.
.
.
lep donos /10 letno, ce se tempo nadaljuje v dveh letih torej /100

Zgodovina sprememb…

Se pravi dejansko ima vrednost? A nisi zadnjič trdil, da je nima?

valvolin kekec sploh ne ve kdaj je tezos izsel in kaj te cifre pomenijo.

sedi 1

jype je izjavil:

Ja, padajoco:))
Se strinjam tu z Valvolinom.

Zeitgeist je izjavil:

sedi 1

Vrednost v fiatu na dolocen datum, kjer so nekateri lepo spusili kes:=)

Zgodovina sprememb…

Fantje koliko casa je faza depresije da gre gor? Leto, dve, tri?

jype je izjavil:

bitconnect in ostali pokojni konji so tudi nekaj vredni, vsaj na papirju oz zaslonu. :v

Zgodovina sprememb…

Sej Tezus je pravzaprav bitconnect v3.0 sam tega se noben neve, zato raje ne siri tega okoli, ker tisti pri vrhu (Jure, Kakob) ne bodo mogli prodajat novih zetonov.

Zeitgeist je izjavil:

sedi 1

https://coinmarketcap.com/currencies/te...
ovce so celo po 10usd placal pri ath.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Sej Tezus je pravzaprav bitconnect v3.0 sam tega se noben neve, zato raje ne siri tega okoli, ker tisti pri vrhu (Jure, Kakob) ne bodo mogli prodajat novih zetonov.

njim je nek kriptomesija tudi uturil, so ze prakticno na 0 glede zacetnega vlozka, zdaj bodo zacel z pusenzijem.

v bistvu /10 je hitro dosegljivo cca /2.2 /2.2 /2.2 pa smo tam
:))

Zgodovina sprememb…

Se enkrat sedi 1
In nehaj gledat neki IOU.
Prvi tezos kovanci so bili naprodaj po 1.juliju 2018(razen v casu ICO).

Se en kriptomajstor ???

Zeitgeist ponzi se je zrusil. Kaj ce gremo se /5? Bos se vedno dnar butal notri?

un jusuf je na debelo pusnil z icnji, ostale ovce tle boste pusnil z jezusi. ce je kasen janez vmes med t.i. 'developerje' jaz jih lepo zovem lopove te ves da vecja lopovscina skor ne more bit.
:))

Ne tega pisat valvoline Tezus je odresitev za svet njihovi dapi bodo v parih letih pomagali lacnim v afriki:) sedaj se ne, ker se ni vse tako razvito. 2 leti...

-valvoline- je izjavil:

bitconnect in ostali pokojni konji so tudi nekaj vredni, vsaj na papirju oz zaslonu. :v
Se pravi bitcoin nima vrednosti? Kaj pa Ethereum?
««
101 / 468
»»