Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi
-valvoline- ::
Slovenija se lahko pohvali z zelo spretnimi kriptolopovi, da Merlaka sploh ne omenjamo. Prava dotcom kosa nostra. Klap klap.
:v
:v
Kaj zdej, imata bitcoin in ethereum vrednost, ali je nimata?
Ne. Samo realni stablekojni z 1:1 backupom v fiat. In to bo koncni rasplet kripta.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
PrihajaNodi ::
btc in eth sta namenjena spekulacijam, kaksna je pa njihova dodana vrednost za svet se je pa ze razpravljalo.
Folk je to spoznal Merlak pa pametn pa hitro prodal:)
Folk je to spoznal Merlak pa pametn pa hitro prodal:)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
jype ::
jype ::
-valvoline- je izjavil:
internet je meka za goljufe.A ti si prišel v to temo, da bi te ogoljufali, ali da bi ti koga drugega ogoljufal?
When bull run, valvoline?
Bik ze dobro leto laufa po klancu navzdol, zmatral se ni bo kar nadaljeval. :v
-valvoline- je izjavil:
internet je meka za goljufe.A ti si prišel v to temo, da bi te ogoljufali, ali da bi ti koga drugega ogoljufal?
Da opozarjam in podam svoje mnenje. Goljuf ne mores postat, tak se mors rodit.
Zgodovina sprememb…
-valvoline- je izjavil:
Mene so ogoljufali, bil sem zaveden s Tezusovo nalozbo in sedaj sem ze 20 posto v minusu.
Zgodovina sprememb…
PersonaRuda ::
Nodi: Koliko si vložil v kriptovalute, če ni skrivnost? Ni treba točno napisat. Dovolj je, če rečeš: dvomestno število, tromestno št., štirimestno št., petmestno št.,...
Jacksmav ::
ah ne tako črnogledo nodi...še kak padec...pol pa gor.... :)
mam še 3 leta do 50 tke...pol pa pezija coin...haha
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jacksmav ()
kdaj bo kviz kripto miljonar... :)
Definitvno je prvak Merlak, sledi ekipa Icn - ja (zasluženo so si kupili hotel), Kabob in pa tretje mesto naš forumski junak jure. To je za slovensko sceno.
ah ne tako črnogledo nodi...še kak padec...pol pa gor.... :)
Boš ti prej penzijo dočakal z delovno dobo:=)
Zgodovina sprememb…
Zeitgeist ::
-valvoline- je izjavil:
da ti bo lazje.
https://coinmarketcap.com/currencies/te...
ti si na nivoju youtube wannabe crypto analitikov z 50 ogledi, ki odperejo cmc in potem 10 min razpredajo o projektih o katerih dejansko nimajo pojma.
tvoja kredibilnost je enaka 0.
P.S.
predlagam da odpres svoj kripto youtube kanal
P.P.S.
za razumevanje cmc tezos cene ob izdaji kovancev odpeketaj kaksnih sto strani nazaj.
Zeitgeist ::
prej navelicani raznih jokic ala nodi ali poznavalcev ranga valvoline, ki zgleda nimajo drugega počet kot nabijat po forumih s svojimi prebliski.
get a life.
damn ce je kripto za vas dead nevem kaj delate tukaj. svoj cas namenite raje bolj kvalitetnim temam v vasih zivljenjih.
zvenite kot kaki vegiji v starem piskru
get a life.
damn ce je kripto za vas dead nevem kaj delate tukaj. svoj cas namenite raje bolj kvalitetnim temam v vasih zivljenjih.
-valvoline- je izjavil:
da ti bo lazje.
https://coinmarketcap.com/currencies/te...
ti si na nivoju youtube wannabe crypto analitikov z 50 ogledi, ki odperejo cmc in potem 10 min razpredajo o projektih o katerih dejansko nimajo pojma.
tvoja kredibilnost je enaka 0.
P.S.
predlagam da odpres svoj kripto youtube kanal
P.P.S.
za razumevanje cmc tezos cene ob izdaji kovancev odpeketaj kaksnih sto strani nazaj.
Poglej lepo se 1x link. Za vsak dan so cene low high ter dnevni volume, k so ga listal na borzah pa tudi mc. Kak so ga pred listanjem prodajal mene osebno ne zanima, dnevni volume je obstajal.
prej navelicani raznih jokic ala nodi ali poznavalcev ranga valvoline, ki zgleda nimajo drugega počet kot nabijat po forumih s svojimi prebliski.
get a life.
kolk minusa si pridelal?
Zgodovina sprememb…
Zanimivo pri Tezus bejkanju je, da se vse dviguje exponentno lol. Torej če imamo 1000 xtz se jih peče eno leto dobimo 1080 naslednje leto imamo tako že 1166,4 tezusov.
Ker rip off:)
Ja nevem, kaj pa ti počneš tu? Poskusaš nas zavesti da bo kripto rešil lačne v Afriki?
Ker rip off:)
get a life.
Ja nevem, kaj pa ti počneš tu? Poskusaš nas zavesti da bo kripto rešil lačne v Afriki?
Zgodovina sprememb…
Vazelin ::
nodi: xtz lahko zgubi letno cca 10% vrednosti na CMCju pa si še vedno na pozitivni nuli, če delegiraš
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Let me guess, delegiras=hodlas, ostali (izvirni mesija in zgodnji) pa vmes prodajajo oz praznijo zaklje?
Zgodovina sprememb…
-valvoline- je izjavil:
Let me guess, delegiras=hodlas, ostali (izvirni mesija in zgodnji) pa vmes prodajajo oz praznijo zaklje?
Poanta je to, da sploh nič ne prazniš žaklje ampak je žakelj vedno isto velik. Prodajaš tisto kar si zdelegiral. Prelepo da bi bilo res? BOmo videli :D
Zgodovina sprememb…
To bo huda dilema ja, 10% letno v jezusih ali /10 v usd (pardon /9 ker 10% trdo prigaras z peko)
Zgodovina sprememb…
Jaz že veselo delegiram. Prvi izplen čez dobrih 30 dni
Ne, jaz ne delegiram za prodajo. ampak za akumulacijo. Saj, če pomisliš tudi BTC se je "peklo"
Zgodovina sprememb…
Skor k da dnar raste na drevesih.
Jep, ti bis akumuliral, pr prvem padcu /2 ico cene bodo jype kakob in ostali peki zacel unloadat.
Ne, jaz ne delegiram za prodajo. ampak za akumulacijo. Saj, če pomisliš tudi BTC se je "peklo"
Jep, ti bis akumuliral, pr prvem padcu /2 ico cene bodo jype kakob in ostali peki zacel unloadat.
Zgodovina sprememb…
Rabiš kupit tezusa da lahko delegiraš
2009 si postavil računalnik v eno šolo in zastonj miniral par BTC tedensko
Rabiš kupit tezusa da lahko delegiraš
l.2009 je na globalnem nivoju veliko ljudi zadelo na loteriji, pa nic o tem. statisticno je vec moznosti da si zadel na loto kot pa postal btc hodler. vsako leto je na tisoce novih loto milionarjev.
Zgodovina sprememb…
Neki sem bral da je šla una slonzoruša od Diamantk v tujino k bistvu k enmu slovenskem kripto bogatasu lol
Nardimo ČagaCoin
Maskota bodo brki od Flisarja
Nardimo ČagaCoin
Maskota bodo brki od Flisarja
Zgodovina sprememb…
ČagaCoin bo deloval tako POS kot POW. Bo hibrid. Bo pa to ultra secured coin, like military grade security. Uporabebn pa bo predvsem za banke in pošte.
Ico cena bo 0,20 vsaka naslednja stopnja bo 50% več.
Je pa že pogodba sklenjena med pošto Slovenijo in ČagaCoinom.
Ico cena bo 0,20 vsaka naslednja stopnja bo 50% več.
Je pa že pogodba sklenjena med pošto Slovenijo in ČagaCoinom.
Zgodovina sprememb…
hodl, hodl, hodl, penzija, penzija, penzija.....lalala lahko bi kakšno pesmico spisali.
Mato989 ::
neverlucky je izjavil:
Ena zabavna igra, ki se jo loh na forumu igrate je, da ne gledate imena uporabnikov in morate ugotoviti samo iz posta kdo je to napisal.
Ene par namigov za igro:
Ce je v postu tale smiley =) je to Mato.
Ce je kratek post o koncu kripta oz. Tezosa, je to vecinoma Nodi oziroma Vazelin. Med njima je tezje lociti.
Ce je dolg post o Tezosu, je to zeitgeist.
Ce je kratek nesmiseln odgovor, ki naj bi bil smesen, je to ponavadi Jype.
Ce je bolj kratek odgovor z veliko sarkazma je to eden od profdokterjevih accjev ( Brivec, Qrctegleda, itd.)
Ce je daljse tekst o ponzi kriptu in je to nakbrz valvoline. Ce je se vse napisano z malo, je to zagovoto on.
Sem nastel samo nekaj namigov, kaksne druge pa prepuscam vam da najdete :)
Dobra =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Mato: ti ko maš objavljene ref. linke. Kolko kaj trejdajo v zadnjih mesecih?
Jaz recimo od Bankering dividend dobim skoraj toliko kot je včasih znašala slovenska socialna podpodra.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Sem šel preverit, če je Bankera še listana. Še je
Ja se kr držijo, zadnji čase je celo enormen volume.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Bankera je verjetno največji scam v kriptu ever? Mislim raisajo par 100 mio in še supply-a ni