» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
51 / 468
»»

PrihajaNodi ::

Lahko pa se zgodi da bodo investitorji gledali na xtz kot stable coin.

Vazelin ::

PrihajaNodi je izjavil:

Lahko pa se zgodi da bodo investitorji gledali na xtz kot stable coin.

Si predstavljaš nodi, da pride do novega bull runa in tezus postane TOP stable coin. Ti pa do jajc globoko v tezusu:'(

Če ne drudzga zna matotov Nebl pridt nazaj na 60, pa mi ne bo tako težko, ker bo vsaj en od nas odšel na zasluženo penzijo.

Torej bo očitno cena XTZ čez nekaj leta tam nekje kot je NEM.

https://exchange.bankera.com/market/BNK...

Zgodovina sprememb…

hamez66 ::

Nodi, pol praviš, da boš prodal svoje tezose?

Ne. Glede na to da je 1000 developerjev tam, bi morali nekaj skupaj spravit.

Zgodovina sprememb…

Kakšno skropucalo je dala ven bankera...kot bi jim nekdo iz srednje šole to delal.

Zeitgeist ::

ta limited supply bitcoina je tudi en velik bluz za kvazi kriptopoznavalce. ko bo nakopan zadnji btc nebo več nas, ne naših otrok. do takrat pa je IMO pomembno kakšen je letni inflation rate, ki je skoraj enak pri btc kot pri xtz(vsaj ko sem nazadnje gledal).

1000 developerjev pa je začetek. 1000 devov bo v letosnjem letu sponzorirala fundacija. koliko je in bo samoukov pa pitaj boga. zastrin ima zastonjski tečaj učenja tezosa. ponudniki spletnega učenja, kot je B9lab prihajajo v letosnjem letu s tečaji programiranja tezosa. verjetno pa bo se fundacija po letu 2019 naprej sponzorirala nove developerje. denarja imajo dovolj.

Zeitgeist je izjavil:

ta limited supply bitcoina je tudi en velik bluz za kvazi kriptopoznavalce. ko bo nakopan zadnji btc nebo več nas, ne naših otrok. do takrat pa je IMO pomembno kakšen je letni inflation rate, ki je skoraj enak pri btc kot pri xtz(vsaj ko sem nazadnje gledal).

1000 developerjev pa je začetek. 1000 devov bo v letosnjem letu sponzorirala fundacija. koliko je in bo samoukov pa pitaj boga. zastrin ima zastonjski tečaj učenja tezosa. ponudniki spletnega učenja, kot je B9lab prihajajo v letosnjem letu s tečaji programiranja tezosa. verjetno pa bo se fundacija po letu 2019 naprej sponzorirala nove developerje. denarja imajo dovolj.

Ampak je razlika ker se težavnost rudarjenja veča. Na začetku je vsak, ki se je za zabavao ukvarjal z rudarjenjem lahko naminal ogromno btcjev, kaj pa danes potrebuješ da narudariš enega?
Kolikor sem nazadnje bral je ta denar še vedno zaklenjen. Bom dal članek ven od twiterja ko pridem domov.

Zgodovina sprememb…

Problem tezosa, folk bo kupoval ne bo pa delegiral, pekel. Kaj se zgodi, borze bodo dale tokene v delegiranje in zraven odločale o spremembah vmes pa še fino kasirale.
XTZ bi moral prevetriti tale sistem pečenja.

Zgodovina sprememb…

hordeus ::

PrihajaNodi je izjavil:

Torej kaj je naslednji top sit kojn? Sedaj smo privlekli ven: Lano, Nebla, XTZ vsi bodo očinoto bolj kot ne garbage, glede na ceno...Komodo zna biti penzija coin.

Se strinjam glede komodo coina.
Trenutno eden boljsih nakupov. Dejansko bi komodo moral biti med top 10.
Zdaj se obeta rebrand v kratkem.

Nodi: ti samo hodlaj in bejkaj tezzije nekje do 2025. Enkrat bo

:))
Obeti niso dobri...ce nic drugega se tezi spreminja v stable coin.

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

Zeitgeist je izjavil:

Od kdaj je bitcoinov inflation enak tezusu... Kolikor imam zadnji info je tezua inflation nad 7 postov kar je prakticno 2x bitcoina sicer govorim oboje iz glave ampak bitcoin sem nekje prebral okol 3 poste..

Tezusov inflation tudi ne more bit manj kot 5.5 postov bitcoinov pa vsak halving manj
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Ne izgleda ok. Iz klina se je pričela ponovno oblikovati bartova glavica.

maco-maco ::

Ledger je redno ceno Nano S spustil na 59€ in predstavil nov Nano X. Če koga zanima.
Kaj?

To je več kot celotna investicija Vazlina v kripto.

Tole s XTZ ceno je pa že šala.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

:D btw imam že Trezor

Mato989 je izjavil:

Zeitgeist je izjavil:

Od kdaj je bitcoinov inflation enak tezusu... Kolikor imam zadnji info je tezua inflation nad 7 postov kar je prakticno 2x bitcoina sicer govorim oboje iz glave ampak bitcoin sem nekje prebral okol 3 poste..

Tezusov inflation tudi ne more bit manj kot 5.5 postov bitcoinov pa vsak halving manj

tezos inflation rate je vedno enak(5.5%).pod predpostavko da peče celo omrežje. če je delež v omrežju manjši ostali pekači dobijo več. tu je tvojih 7 posto. bitcoin ima 3.85%.
če mene vprašaš je razlika majhna, ker noben izmed nas ni vložil miljonov v kripto za obračanje. vsi smo mi male ribice, ki čakamo na naslednjega bika.

PrihajaNodi je izjavil:

Tole s XTZ ceno je pa že šala.

ti boš poleg tezosa izhubil živce. ni to za daytrading :)

Zgodovina sprememb…

tezos inflation rate je vedno enak(5.5%).pod predpostavko da peče celo omrežje. če je delež v omrežju manjši ostali pekači dobijo več. tu je tvojih 7 posto. bitcoin ima 3.85%.
če mene vprašaš je razlika majhna, ker noben izmed nas ni vložil miljonov v kripto za obračanje. vsi smo mi male ribice, ki čakamo na naslednjega bika.

In torej, bitcoinov inflation bo šel /2 2020, Tezusov pa bo v perfektnem scenariju 5.5%, pa vsi realni vemo da se nikdar ne bo bakalo 100% supplya... edino kar mi je pri tezusu recimo res všeč je da zaradi bakinga, gre ogromno circulating supplya stran in je zato po dejanskem exchange supplyu dokaj nizko, kar lahko ustvari Neblio type pumpe =) Čeprav je supply vseeno 100mil + v tradingu kar je ethereum levels =)

Drugače pa ja, tale bitcoin finite supply nam res ne pomenita ogromno ampak vseeno več kot pa inflacija ki je skoz enaka, ali celo višja. Bolj je važno da bo v 5 letih supply bitcoina na blok 2x razpolovljen tega Tezusu v 5 letih pač nikakor niti teoretično ne more uspet =) pa je bitcoinov že v osnovi dosti manj kot Tezusa recimo... 700 mil vs 18mil...

Lol ETH je spet pred XRP

Vazelin kaj če bi šla midva pod temo: "socialna pomoč" in "preživnina"? Kripto ni za naju.

lambda ::

Mato989 je izjavil:

In torej, bitcoinov inflation bo šel /2 2020, Tezusov pa bo v perfektnem scenariju 5.5%

Večina (85-90%) inflacije se vrne v denarnice lastnikov. 5.5% torej zgubljajo tisti, ki ne bejkajo. Ostali pa samo delček tega (recimo 10-15% inflacije).

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin kaj če bi šla midva pod temo: "socialna pomoč" in "preživnina"? Kripto ni za naju.

Ma ja Nodi, morda je to res malo prezapleteno za nas. Ajde dajmo Tezusu šanso. :D

ps: jaz bi z veseljem plačeval preživnino, če bi mel komu:))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

tezos inflacija je vedno 5.5 nima veze koliko ljudi bejka tezose. finta je v tem ce ne bejka 100% networka pomeni da tista razlika gre ostalim. v bistvu bi za bakerje boljše blo da je čimmanj bakerjev ker potem oni dobijo več.

Ampak ta inflacija zbija ceno kovancem. Bolje bi bilo da bi jih kurili.

hja seveda bi blo boljše. trenutno je tezos zasnovan na tak način. če bo potreba in večji interes po tem pa sem prepričan da bo proposal za voting upgrejda na to temo.

Zgodovina sprememb…

Ampak ti kot delegat nimaš volilne pravice.

Qcube ::

Malo me prijema fomo za LTC, izgleda kot da gre do 50$ pred korekcijo. Po korekciji bom nekaj kupil, ker sem prebral da letos poleti ima halving in se lahko zgodi da ga bodo pumpali.

PrihajaNodi je izjavil:

Ampak ti kot delegat nimaš volilne pravice.

seveda imaš.res da posredno preko bakerja. bakerji bodo zavzeli stališča o podpori proposalu in glasovali za ali proti s svojim deležem. ti kot delegat če odločitve ne podpiraš zamenjaš bakerja, ki podpira tvojo odločitev. Seveda je tvoj glas vreden sorazmernemu številu tvojih tezosov. decentralizacija ftw.
za prvi nekaj votingov pa po moje itak nebo neke velike borbe. večina skupnosti gre po isti poti(privacy, mempool, etc.)

več o tem procesu tukaj
 tezos voting

tezos voting

ta governance model je ravno eden izmed tezosovih glavnih atributov, ker odpravlja hardforke, ki splitajo skupnost in manjšajo vrednost kovanca.

sivistol ::

kaj nebl je propadel da je tok tiho tle ?

Xtz je dosegel Ath v 2019! Na right btc se prav vidi kak boti delajo:)

Zgodovina sprememb…

sivistol je izjavil:

kaj nebl je propadel da je tok tiho tle ?

Tiho je zato, ker je perci uvedel Mavrik režim:D

Sejbo ::

a ETH še ima kaj moči v sebi pred 16.1. ali je boljše (kot pravi kriptomojster Bohinc) pobrati dobičke z mize?

bluesands ::

Qcube je izjavil:

Malo me prijema fomo za LTC, izgleda kot da gre do 50$ pred korekcijo. Po korekciji bom nekaj kupil, ker sem prebral da letos poleti ima halving in se lahko zgodi da ga bodo pumpali.

Izgleda res močen odpor pri ceni okrog 50, trenutno je res rizičen nakup, če prebije 50 pa je mogoča pot navzgor. Zakaj misliš, da bo cena napumpana pred halvingom?

Qcube ::

Zato ker v kripto je tako običajno, že videno pri drugih kojnih.

Sejbo je izjavil:

a ETH še ima kaj moči v sebi pred 16.1. ali je boljše (kot pravi kriptomojster Bohinc) pobrati dobičke z mize?

Pomojem do 185, pri 200 pa je sploh močna psihološka meja, težko verjamem, da bi šel preko.

bluesands je izjavil:

Sejbo je izjavil:

Pomojem do 185, pri 200 pa je sploh močna psihološka meja, težko verjamem, da bi šel preko.

misliš da tako visoko? jaz sem bolj imel v mislih 170 usd.. ter prodajo tja do dva tri dni pred forkom..je pa možno tudi da je že v downtrendu

Če bo pred forkom močna rast cene se po mojem splača prodat - da se ne zgodi enako kot se je nedavno pri BCH.

vedno se splača prodat pred forkom, ker potem cena pade .. bolj sem spraševal če ste mnenja da ima še kaj moči za rast pred forkom ali je že napihnjen do konca..

Meni izgleda, da ima moči še do 185 v januarju, seveda pa pri tradingu previdnost ni odveč, jaz bi nastavil tudi stop-loss naročilo za vsak slučaj v primeru hitrega padanja

Zgodovina sprememb…

Manjši padec

psiholoških 4k se testira

spegli ::

Če BTC zdaj gemblaš, moraš res bit mal zasvojen z igro na srečo.

lonelygirl ::

Ojla!

S fantom imava 13000€ prihrankov in se pogovarjala kam bi investirala. On pravi, da bi šel v delnice in nepremičnine, vendar se mi zdi, da so boljše možnosti. Sama spremljam kripto sceno od decembra 2017, ko se je na veliko pisalo v medijih. Sem že takrat hotela vložit nekaj svojih prihrankov, a na koncu nisem. Sedaj, ko je pa vse tako padlo, pa se mi zdi v redu opcija kriptovalute. Kaj pravite vi in v kateri coin bi se najbolj splačalo, da bi lahko recimo v nekaj letih ven vzela 20% obresti? Fant je dokaj nezaupljiv do kriptovalut sicer in bo treba kar nekaj dela da ga prepičam :D.

Hvala za pomoč!

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: štorkljaa ()

V pamet

V neblio dajta pa obresti pobirata ven... 1300 na leto ali vec ce zraste

Prepricas ga z dobrim bjem

za prihodnje pol leta je večja verjetnost za padanje kot za rast, jaz bi imel prihranke na banki

lonelygirl ::

@PrihajaNodi Torej ne v kriptovalute?

Hvala za vaša mnenja. Se strinjam, da še zmeraj lahko pade, samo se bom nakoncu tako slabo počutila, če bo vse na hitro zrastlo :(.

jype ::

««
51 / 468
»»