Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

Zeitgeist ::
jaz predlagam da se zmenimo za pir
ko se dobimo vsakemu ki ga aqua obtozuje in ni multi
nas dragi aquafriend da 100 tezosov
in od vsakega ki ga je neutemeljeno obtozil dobi se en focn

Aquafriend ::
jaz predlagam da se zmenimo za pir
to se da priredit tako, da povabis svoje prijatelje, vsakemu placas 50 tezosov da povejo, da so nodi, mato, neverlucky, zeitgeist itd. Preostalih 50 tezosov spravis v zep.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Zeitgeist ()

-vdor na phpBB forum
-vsiljivec zlorabljal NICKe,....
-admin izbrisal IP in ostalo sabotažo
-se da kako ugotovit IP in uro?????
-ali obstaja kakšen drug način za odkrivanje indetitete????????
A to sprasujes zase ali za "prijatelja"? Nodi je imel podobna vprasanja. Tudi ti delas tako kot neverlucky neke skripte, uporabljas programski jezik.
Zgodovina sprememb…

tonis ::
Takega se da hitro ujet na laži. Spomnim se, ko je Jurček Jankovič najel prijatelja, da se je predstavil kot direktor ene slamnate firme. Ko so novinarji tega fake direktorja vprašali po imenu firme, katere direktor naj bi bil, pa je že pri imenu zamočil - izgovoril narobe.
btw, če se dobite na piru, bi se še jaz prefočkal :) ob pon in tor sem v LJ.
btw, če se dobite na piru, bi se še jaz prefočkal :) ob pon in tor sem v LJ.

neverlucky ::
Že že trenutno je tam, je pa vseeno pravi štajerc, tako kot vsi mi :)
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PrihajaNodi ()

Vazelin ::
Neverlucky: obiskuješ fitness ali vsaj skupinsko vadbo?
Edit: neverlucky je okleval. Ni takoj odgovoril. Imo obiskuje fitness!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: amacar ()

Glej, ce obtozis eno osebo, ki ima vec accountov je tezko napisat vec stavkov obrambo iz vseh accountov naenkrat. Presenetljivo tiho vsi accounti, zgolj kaksen stavek za posmeh, ni nobene vredne obrambe ali zanikanja tukaj.
Zgodovina sprememb…

Jacksmav ::
Aquafriend je izjavil:
Glej, ce obtozis eno osebo, ki ima vec accountov je tezko napisat vec stavkov obrambo iz vseh accountov naenkrat. Presenetljivo tiho vsi accounti, zgolj kaksen stavek za posmeh, ni nobene vredne obrambe ali zanikanja tukaj.
Ne morem verjet, da si lahk tak psihič...dej pober se iz te teme... :)

tonis ::
Jaz vem, da se Matovo RL ime začne na M, neverlucky-evo pa na S. Skratka, ta dva nista ista.

Jacksmav, tudi tvoj profil sem ze razlozil, da spadas v isto kategorijo.
Zgodovina sprememb…

PreviousUser ::
Aquafriend je izjavil:
Jaz sem profdoktor ali kaj že?

hamez66 ::
Če se pobere iz teme, potem njegovi oboževalci žal ne bodo več dobivali njegovih dojav, kar jih bo zelo prizadelo. Vemo pa, da ima ljudi, ki mu sledijo, saj je povedal, da jih ima.
Tudi jaz sem programer. Po poklicu. Skript pa ne pišem, tudi bolj malo programiram. Ampak sem bolj malokrat obtožen, da sem Nodi. Zanimivo, Nodi se ne pogovarja z mano. To pomeni, da sva ista oseba?
Tudi jaz sem programer. Po poklicu. Skript pa ne pišem, tudi bolj malo programiram. Ampak sem bolj malokrat obtožen, da sem Nodi. Zanimivo, Nodi se ne pogovarja z mano. To pomeni, da sva ista oseba?

Aquafriend je izjavil:
kr povej kam...imam sam ta profil...nisem žal psihič kot ti...Mato ve... :)

Pove account, ki spreminja ime in skriva identiteto.
Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:
kr povej kam...imam sam ta profil...nisem žal psihič kot ti...Mato ve... :)
haha...le kakšno indetiteto... daj cifro pa te pokličem...ma dej nehaj srat tu...ta tema ni namenjana temu

PreviousUser je izjavil:
Imo je kakob hedonistični alter ego od jypa
Prav imaš, oba imata veliko BTC-jev, to je to.![]()
Zanimivo da tudi oba hodlata ogromno tezusov in š vec... pekačita v isti pekarni!

Mene ste ciz zmedli zdaj ...
Torej Jype je Kakob ker sta obadva obogatela z BTCji? Nodi, Vazelin, Mato, Zeitgeist so iste osebe, ker vsi drzijo Tezos? Nodi je potem se Amacar ker z njim skupaj brise ostale nase poste? Mato je tudi jaz, ker sva oba stajerca in ne zanikava vsake aquine obtozbe?
A mam do sedaj prav? Je pomoje najboljse, da si doma ma tablo naris graf vseh teh povezav kdo je kdo in kdo je isti preko katerih lastnosti itd.
Torej Jype je Kakob ker sta obadva obogatela z BTCji? Nodi, Vazelin, Mato, Zeitgeist so iste osebe, ker vsi drzijo Tezos? Nodi je potem se Amacar ker z njim skupaj brise ostale nase poste? Mato je tudi jaz, ker sva oba stajerca in ne zanikava vsake aquine obtozbe?
A mam do sedaj prav? Je pomoje najboljse, da si doma ma tablo naris graf vseh teh povezav kdo je kdo in kdo je isti preko katerih lastnosti itd.

sem ze naredil screenshot zgoraj, ker bo komentar verjetno izbrisan s strani nodija-amacar-mitchoo-neverlucky-zeitgeist-hamez
na screenshotu vidite, da amacar in mitchoo, tako kot @Mato, scitita prihajanodi-ja. Podpirata to, da nodi brise sporocila po svoje in zlorablja funkcijo predlagaj izbris.
Zgodovina sprememb…

Jap, obema se zdijo tvoje blodnje vredne izbrisa. Zagotovo gres na zivce najvec eni osebi, tako da to pomeni, da sta Mitchoo in Amacar ista oseba.
Koga se imamo Aqua? Danes bomo razkril vse!!
Edit: razmil v casu predlagaj izbris je manj kot 2 minuti, to je ravno toliko kot rabis da zamenjas racun in najdes temo ter post in kliknes predlagaj izbris.
neverlucky je izjavil:
Jap, obema se zdijo tvoje blodnje vredne izbrisa. Zagotovo gres na zivce najvec eni osebi, tako da to pomeni, da sta Mitchoo in Amacar ista oseba.
Edit: razmil v casu predlagaj izbris je manj kot 2 minuti, to je ravno toliko kot rabis da zamenjas racun in najdes temo ter post in kliknes predlagaj izbris.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neverlucky ()

PreviousUser je izjavil:
Zanimivo da tudi oba hodlata ogromno tezusov in š vec... pekačita v isti pekarni!

Oba imata ime na J. Je pa res izviren, tudi prve črke ni mogel najti druge...

PreviousUser je izjavil:
PreviousUser je izjavil:
Oba imata ime na J. Je pa res izviren, tudi prve črke ni mogel najti druge...
Tole sem pa tudi sam zgrešil: Jakob, Jure, eno in isto.

Dej ti raj poravnaj dolg na s.p.. Stop neplacniki!
Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:
Dej ti raj poravnaj dolg na s.p.. Stop neplacniki!
Na katerem to? Mitchoo s.p., Amacar s.p. ali PrihajaNodi s.p.?

A stop-neplacniki vejo, da so to iste osebe in je dolg samo enkraten? Torej če plačaš na enem, da se odstrani tudi iz ostalih? Ali so to 3je dolgovi skupaj?

neverlucky je izjavil:
A stop-neplacniki vejo, da so to iste osebe in je dolg samo enkraten? Torej če plačaš na enem, da se odstrani tudi iz ostalih? Ali so to 3je dolgovi skupaj?
Na Fursu nimajo tko dobrih detektivov kot tukaj na slotechu.

Jaz nimam pojma o programiranju...
Nimam spja...
Get a life already...
Prav dosaden si ze...
Nimam spja...
Get a life already...
Prav dosaden si ze...

A ti se zavedaš da po tvoji teoriji je en clovek skozi leta ustvarjal profile na slo techu z namenom da bo v letu 2019 shilal en kovanec???
Zakaj ta človek ki je pred desetletjem vedel da bo kripto bum leta 2012 ni kupil BTCja in leta 2016 Ethereum, da bi lahko danes na Maldivih srkal koktejle in raje upravlja z 10timi računi in shila tezos?
Tvoja sposobnost logičnega razmišljanja mora biti zelo nizka...
Da se nebos do konca leta ugotovil da je ta človek satoshi nakamoto.
Res bog pomagaj ljudem in njihovim financam če poslušajo tvoje nasvete...
Zakaj ta človek ki je pred desetletjem vedel da bo kripto bum leta 2012 ni kupil BTCja in leta 2016 Ethereum, da bi lahko danes na Maldivih srkal koktejle in raje upravlja z 10timi računi in shila tezos?
Tvoja sposobnost logičnega razmišljanja mora biti zelo nizka...
Da se nebos do konca leta ugotovil da je ta človek satoshi nakamoto.
Res bog pomagaj ljudem in njihovim financam če poslušajo tvoje nasvete...

Vecina accountov je itak novejsih, po letu 2017, 2018 in 2019.
samo nekaj accountov je starejsih. Shilal si ze od 2017 ko je bil bum v kriptu.
samo nekaj accountov je starejsih. Shilal si ze od 2017 ko je bil bum v kriptu.
Zgodovina sprememb…

To bi res rad sedaj videl.
I33a odpre temo da rabi pomoč v zvezi z api. Taista oseba z drugim nickom mu bo sedaj odgovorila kako pa kaj
I33a odpre temo da rabi pomoč v zvezi z api. Taista oseba z drugim nickom mu bo sedaj odgovorila kako pa kaj

Hamez, ti imas tudi s.p. kajne? Si programer, iz stajerske, rad brises sporocila skupaj z nastetimi accounti. Prikrivas identiteto, spreminjas ime accounta. Isto xrp bagholder kot jacksmav. Tezos tudi. Podoben karakter. Se strinjas?
Zgodovina sprememb…

Lepo, da si se name spravil. Sem s.p., nisem pa iz štajerske. Rad predlagam tvoja sporočila za izbris, ker so taka, kot bi jih pisal človek nesramen človek s posebnimi potrebami. Kar se tiče identitete, pa res ne poznam nikogar po imenu ali priimku, zato velja, da ni nič drugače, kot pri drugih. Vsi "skrivamo" identiteto.
Nisem xrp bagholder, ker sem jih prodal. Tezos pa imam ja. Zato, ker smo na slotechu veliko govorili o njem. Tudi nebl sem kupil, pri 1.87$. Verjetno moram biti zato tudi Mato, ne samo tisti, ki briše tvoja sporočila.
Ne, ne strinjam se, da sem podoben karakter. Niti malo. Tudi trejdam čisto drugače, kot bi se dalo sklepati iz komentarjev nekaterih tistih, ki tudi brišejo tvoja sporočila.
Nisem xrp bagholder, ker sem jih prodal. Tezos pa imam ja. Zato, ker smo na slotechu veliko govorili o njem. Tudi nebl sem kupil, pri 1.87$. Verjetno moram biti zato tudi Mato, ne samo tisti, ki briše tvoja sporočila.
Ne, ne strinjam se, da sem podoben karakter. Niti malo. Tudi trejdam čisto drugače, kot bi se dalo sklepati iz komentarjev nekaterih tistih, ki tudi brišejo tvoja sporočila.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()

jype ::
Groznega okusa je, pa z neznanci se raje družim virtualno, ker lahko vmes počnem še kaj drugega.

Account/leto registracije
neverlucky ustvarjen 2018
jacksmav 2018
mitchoo 2018
lamborđini 2018
spegli 2018
dtrader 2018
seniordev 2019
juniordev 2019
sivistol 2018
vazelin 2017
To je samo nekaj accountov, ki so sodelovali v zadnjih dneh.
neverlucky ustvarjen 2018
jacksmav 2018
mitchoo 2018
lamborđini 2018
spegli 2018
dtrader 2018
seniordev 2019
juniordev 2019
sivistol 2018
vazelin 2017
To je samo nekaj accountov, ki so sodelovali v zadnjih dneh.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()

PersonaRuda ::
PreviousUser je izjavil:
Zanimivo da si omenil furs. Je morda mitchoo dejansko perci?
Ma dej Vazelin, a si mogu no?
Ok še jaz: Vazelin skoz omenja marketcap in edini pravi, da so mu všeč kamikazine napovedi? Vazelin=kamikaza?
Eno ključno stvar si pozabil. Jaz in Vazelin sma kupila Monero. Še ena skupna točka

To, da imas nekaj starejsih profilov ne pomeni nicesar, Tudi jaz imam starejse profile. Ampak jih ne skrivam in se ne delam, da sem nekdo drug. Niti se ne pogovarjam sam s sabo.
Jaz lahko napisem, da sem iz romunije, ceprav nisem. Ce nekdo veckrat zavaja in pove neresnico mu pac ne zaupas in sam zberes podatke, ki jih skriva.
Lepo, da si se name spravil. Sem s.p., nisem pa iz štajerske. Rad predlagam tvoja sporočila za izbris, ker so taka, kot bi jih pisal človek nesramen človek s posebnimi potrebami. Kar se tiče identitete, pa res ne poznam nikogar po imenu ali priimku, zato velja, da ni nič drugače, kot pri drugih. Vsi "skrivamo" identiteto.
Jaz lahko napisem, da sem iz romunije, ceprav nisem. Ce nekdo veckrat zavaja in pove neresnico mu pac ne zaupas in sam zberes podatke, ki jih skriva.
Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:
To, da imas nekaj starejsih profilov ne pomeni nicesar, Tudi jaz imam starejse profile. Ampak jih ne skrivam in se ne delam, da sem nekdo drug. Niti se ne pogovarjam sam s sabo.
Ja, lahko napišeš. Lahko tudi napišeš, da sem jaz Vazelin, Neverlucky, mitchoo, Spegli in ostali - v eni osebi. In kaj zdaj? Napisal si tudi, da se opravičuješ za svoje predloge glede xrp, ampak si me potem naslednjič prepričeval, da sem jaz naredil napako in da ti nisi priporočal nakupa. Enkrat govoriš eno, drugič drugo. Tako da ja, vsekakor je možno, da se človek zlaže.
Možno je tudi, da človek sebi in svetu toliko časa laže, da začne verjeti v svoje laži.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()