» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
287 / 468
»»

lamborđini ::

Aqua, ne popuscaj, razkrinkaj jih, be strong, ampak previden. Bodi pozoren na trejdersko mafijo, kvazi market makerje. Meni lahko zaupas, moj profil je cist.

Zeitgeist ::

Prekleta naj bo ta kriptomafija :))

PreviousUser ::

Je pa res, da vsaj legalno preko s.p. poslujejo. No nekaj dolga niso plačali, bo aqua na furs prijavil.

Aquafriend ::

Ne, hamez, zopet zavajas. Ne opravicujem se za xrp napotke, ker si dobil dobre napotke. Bil je odboj bliz 0.004 btc in potem si dobil mejo kje pazit ce pade pod to mejo. 0.477 usd. Zavajas kot vedno, da ti ni treba dat za provizijo.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Zeitgeist ()

hamez66 ::

Aquafriend je izjavil:

Ne, hamez, zopet zavajas. Ne opravicujem se za xrp napotke, ker si dobil dobre napotke. Bil je odboj bliz 0.004 btc in potem si dobil mejo kje pazit ce pade pod to mejo. 0.477 usd. Zavajas kot vedno, da ti ni treba dat za provizijo.

Provizijo si mi dolžan, ker sem zaradi tvojih napotkov naredil minus. Lahko se lažeš še nekaj časa, pa kar daj se. Na srečo tvoj določen odgovor ni bil izbrisan in ga vsak lahko vidi.

Očitno si eden tistih, ki si ne rabijo dolgo lagat, da že verjamejo v svoje laži.

Ti dam naslov, da nakažeš nekaj tisoč ?

Ker ti bolj težko nakažem negativno vrednost..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Sem ze dal screenshot, kjer sem pokazal kako lazes. Ampak sporocila so bila izbrisana. Imam screenshote in bom v prihodnje spet pokazal.

zavajas da ti ne gre za verjet

Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:

Sem ze dal screenshot, kjer sem pokazal kako lazes. Ampak sporocila so bila izbrisana. Imam screenshote in bom v prihodnje spet pokazal.

Seveda, ti kar kaži screenshot, ki je bil potem izbrisan. Tudi jaz sem videl tisti screenshot. Lahko ga pripopaš brez problema. Samo en link do tvojega odgovora bo dovolj, da se bo videlo, da si si dovolj dolgo časa lagal, da si zdaj verjameš.

hamez66 je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Samo en link do tvojega odgovora bo dovolj, da se bo videlo, da si si dovolj dolgo časa lagal, da si zdaj verjameš.

lol, kaj pa je tole za en stavek, kr neki bluzis ker ne ves kaj bi odgovoril. Bom dal spet ampak ne zdaj ker si trenutno na prezi in mi brises komentarje

Zgodovina sprememb…

Kater komentar sem ti pa izbrisal? Aja, to gre spet za tvoje blodnje, da imam več nickov in to.

Ne, nisem jaz kriv, da si se sam opravičil za napačno napoved glede xrp. Res si idiot.

Dobickonosna napoved je bila. Ce nisi prodal ko je padlo pod mojo mejo si idiot ti. Oziroma se delas kreten

Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:

Da ne bo samo o tem, kako sem vse zadel. Imel sem tudi slabo napoved kupit xrp 40000/39000 satoshijev ampak je padel pod to mejo, kar je bil znak za izstop.

Aquafriend je izjavil:

Dobickonosna napoved je bila. Ce nisi prodal ko je padlo pod mojo mejo si idiot ti. Oziroma se delas kreten

Občasno se res delam idiota, ko govorim s tabo, ampak na meji 10170 si trdil, da se čaka. Zakaj se pa na meji 4000 ne čaka in zakaj si se opravičil za priporočilo?

Zgodovina sprememb…

Looooooka ::

Jezus Kristus. Sredi poletja probavate statistiko pa trenuten kvazi promet uporabljat za napoved cen kriptovalut. Verjetno se loto igrat bolj splača.
Trenutno so vsi kiti lepo na letnem dopustu.
No pa vsi ostali, ki so pred poletjem prodali tudi =)

Ja, a si izstopil ko je padlo pod to mejo? Ce si, si prihranil od 0.477 usd do 0.30 usd, prisparal ogromno denarja, idiot blesav, kao bos dal provizijo. Ne rabis placat nic, raj vrni dolg za s.p

Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:

Ja, a si izstopil ko je padlo pod to mejo? Ce si, si prihranil od 0.477 usd do 0.30 usd, prisparal ogromno denarja, idiot blesav, kao bos dal provizijo. Ne rabis placst nic, raj vrni dolg za s.p

Seveda nisem izstopil, če si pa priporočal nakup.

Nimam dolga glede s.p. Sem poravnal dajatve za ta mesec. Celo malo v plusu sem, ker mi je furs verjetno po pomoti poslal sporočilo o izvršbi, pa sem potem položnice kar 2x plačal. Ne vem, kje se jim je zalomilo.

Namen sem imel seveda, da izstopim, ko se je tisti moj xrp iz 0.435 dvignil na 0.48. Ampak si mi takrat pisal, naj "pazim" na xrp.

Zgodovina sprememb…

Kreten, bil je najprej odboj bliz 0.0004 kot sem napovedal. Dobil si mejo za pazit in prodat ce pade pod 0.477 usd, idiot neumen

Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:

Kreten, bil je najprej odboj bliz 0.0004 kot sem napovedal. Dobil si mejo za pazit in prodat ce pade pod 0.477 usd, idiot neumen

Saj sem te vprašal, če je za dokupit, pa potem ni bilo odgovora. Seveda je lahko nekoga klicati, da je idiot, ko veš, da je cena že padla. Bi pa pri 0.48 povedal, da je za prodat. Bi prodal tam, kjer sem imel namen. Ti si pa sral z 0.00004, da je za kupit, potem si se tudi opravičil za slabo napoved, ampak na koncu sem pa idiot in noob jaz. haha

Zgodovina sprememb…

Sem ti povedal veckrat da kupi ko bo bliz 0.0004. Ni bilo potrebe povedat petkrat. Poznam to tvojo igro, da kao zamudis vstop, da ti ni treba nic placat. Sej te razumem, ker imas dolg. Placaj dolg rajs.

Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:

Sem ti povedal veckrat da kupi ko bo bliz 0.0004. Ni bilo potrebe povedat petkrat. Poznam to tvojo igro, da kao zamudis vstop, da ti ni treba nic placat. Sej te razumem, ker imas dolg. Placaj dolg rajs.

Ja, in sem dokupil, ko je bilo blizu 0.0004, potem je pa vse skupaj padlo na 0.0003. Nisi napisal, naj prodam, napisal si, naj kupim. Ti dam naslov, da mi plačaš škodo? Lahko prideš na dom, da preveriva, koliko sem dejansko kupil zaradi tebe in koliko nisem prodal zaradi tebe.

Zgodovina sprememb…

perci ::

Opa, fantje, nekam nevljudni smo postali. Dejmo nehat debatirat in začnimo raje špekulirat - vseeno je to naslov topica.

Torej, zdaj smo pod mejo 10170 in pod 10k. Aquafriend, čas za nakup, prodajo ali čakanje?

Paziji in meje ne veljajo.

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

tonis je izjavil:

Še enkrat, je kdo za pivo? :)

Pir vedno paše.... =) Samo smo daleč, jaz sem štajerc...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

hamez66 je izjavil:

Torej, zdaj smo pod mejo 10170 in pod 10k. Aquafriend, čas za nakup, prodajo ali čakanje?

Paziji in meje ne veljajo.

Očitno Aquafriend precej dolgo "preračunava", ko gre za konkretne napovedi. :D

tonis ::

Mato989 je izjavil:

tonis je izjavil:

Še enkrat, je kdo za pivo? :)

Pir vedno paše.... =) Samo smo daleč, jaz sem štajerc...

Ne boš verjel, tudi jaz pol. Ampak ne iz tvoje občine, iz sosedne. Živim pa recimo temu v osrednji Sloveniji, ampak ne v LJ. Nižje.
Pira sicer tudi sam ne pijem, ampak tako se pač reče..

Mater, zdaj ko berem vrstice nad to se mi zdi kot da oddajam ženitni oglas :D

//back to topic. Aqua, da se ne bova vsem zamerila, kje vidiš meje, jaz kot sem že napisal danes pri 10270 spodaj pa 8500.

PrihajaNodi ::

jype je izjavil:

Groznega okusa je, pa z neznanci se raje družim virtualno, ker lahko vmes počnem še kaj drugega.

Ma fora je da te lahko ukradejo. Od tebe pa zahtevajo nano s ledger xtz special edition.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

neverlucky ::

Ce nastavis kot valuto za primwerjavo BTC in imas vsa sredstva v BTCju, je kripto scena zelo mirna :)

Ampak ja, zares sem si prwstavil, da mi kaze v BTCju, da vem kako delam napram temu, da imam vse v Bitcoinu. REN sem kupil pri 1270 satoshijih, bom videl kako se bo tole obneslo.

Vazelin ::

zgleda so whalei res na dopustu saj je samo 50mlrd volumea

spegli ::

Zaklenil BTC na 9940. HODL naslednje 4 mesece. Imam še 15% račun za trgovanje za zabavo. Bo pa naslednji mesec trgovanje verjetno slaba ideja. Čoping. Mogoče vmes kupim kak LTC ali ETH...

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Once you go btc private you never go back

BTC pod 10K je darilo.

jaz
imam
konkretno
nižji
blockfolio
od
maja

In kaj boš zdaj naredil :)

Vazelin je izjavil:

jaz
imam
konkretno
nižji
blockfolio
od
maja

Meh sej xrz se ok drzi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Vazelin je izjavil:

jaz
imam
konkretno
nižji
blockfolio
od
maja

v btc, usd ali oboje?

Kovanec za vse pvenske levicarje:
https://coinmarketcap.com/currencies/al...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Na Binanceu mi napise, ko nastavim stop limit trade, da ce se zadnja cena spusti pod X BTC, potem bo na market dan sell order pri Y BTC.

Recimo da da zdaj nekdo buy im sell order ponudbo za za malo pod X BTC. Se bo moj stop limit sprozil, ceprav je trenutna cena krepko nad X?

Recimo da da zdaj nekdo buy im sell order ponudbo za za malo pod X BTC. Se bo moj stop limit sprozil, ceprav je trenutna cena krepko nad X?

Da, sprozil se bo. Tak rekt se je zgodil na Kraknu, ko je padel btc na 1k pa takoj nazaj na 9 pa nekaj.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

nocoinersprašujeostoplimitih:D

:)):D:D:D
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zakaj zdaj ta hate Vazelin? Ali pac 1k€ ni dovolj da bi bil del te teme?

A nisi ti programer na spju, ki ima polno denarja?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

lamborđini ::

Nodi, a si ti res programer iz Štajerske z romunskim državljanstvom?

perci ::

Ja, programira irc skripte za romunski matchmaking kanal na ircnetu.

Nodi je začel trend slovenskih emigracij v Romunijo. Čez 20 let bo znan kot reformator

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

lamborđini je izjavil:

Nodi, a si ti res programer iz Štajerske z romunskim državljanstvom?

Pozabil si, da ima s.p. in je tudi na listi neplacnikov

Zgodovina sprememb…

Jst sem na socialni podpori. Revez pac.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

tonis ::

Kroati so tole resno zagrabli...
https://siol.net/digisvet/novice/velika...

JuniorDev ::

Število postov dnevno pada. Vazelin ima samo 3 poste dnevno, Nodi 2, Mato 0.
Z NEBL pod 0.5 bodo številke negativne.

PrihajaNodi je izjavil:

Jst sem na socialni podpori. Revez pac.

A to romunski ali slovenski?

JuniorDev je izjavil:

Število postov dnevno pada. Vazelin ima samo 3 poste dnevno, Nodi 2, Mato 0.
Z NEBL pod 0.5 bodo številke negativne.

kako lahko gredo v negativna števila? cheap troll attack

Zgodovina sprememb…

««
287 / 468
»»