Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi
PrihajaNodi ::
Vazelin ::
to je trejdanje.
do konca tednam vržem še stotka ali dva nekam.
par stotakov hranim potem za korekcijo
do konca tednam vržem še stotka ali dva nekam.
par stotakov hranim potem za korekcijo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Skupaj imava 14 strani. 52% dominanca
Če bi bil eden od naja ženskaga spola bi se odlično ujela.
Imaš še kaj pundija?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Moje mnenje o kripto situaciji: kripto market je nizko ovrednoten. 100mlrd je prdec v morje potencialnim investicijam v takšno tehnologijo. Na dolgi rok je imo sedaj vse skupaj dober deal (ne sicer več hiter penzija material, ampak na dolgi rok). Če pride do bulla je vsaj x10 na dosegu roke (s tem da ne loviš ravno vrha). Naučili smo se, da ne smemo biti preveč požrešni. Osebno še vedno verjamem na dolgi rok.In če sedaj vržem notri verjamem, da bo nekajkratnik v roku nekaj let. Priznam, težko se bom zadržal, da ne vržem ta mesec notri 300, 400 eur tudi ob tem trenutnem bullu. Če se približamo meji 100mlrd dajam notri dodatnih 400eur. HODL!
ps: bral sem, da je par eth whaleov še okrepilo pozicije tekom leta in si sedaj lastijo še večji procent vseh eth.
ps: bral sem, da je par eth whaleov še okrepilo pozicije tekom leta in si sedaj lastijo še večji procent vseh eth.
Zgodovina sprememb…
gustek_si ::
PrihajaNodi je izjavil:
Dokler bo doge kojn pri vdrhu je vse samo šala.
Ej nodi a veš uno, ko ma jype več premoženja v dogecoin kot midva skupaj vsega
such coin wuf great much green
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Dokler bo doge kojn pri vdrhu je vse samo šala.
Ej nodi a veš uno, ko ma jype več premoženja v dogecoin kot midva skupaj vsega
such coin wuf great much green
dejankso
Mato989 ::
Naučili smo se, da ne smemo biti preveč požrešni.
Iskreno, kaj mi bo 400.000€ v žepu če to ni penzija? Raje nimam nič.
400k je za mene penzija..
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
mislim da bi nas večina cashoutala pri 400k in pozabila vse skupaj (ajde malce bi vas potrolal vsake toliko)
mislim da bi nas večina cashoutala pri 400k in pozabila vse skupaj (ajde malce bi vas potrolal vsake toliko)
Razmisli koliko xtzja je imel jure, kupoval pri 0,42, pa ga ni prodal pri 10. Njemu je vse samo šala.
Zgodovina sprememb…
Njemu ni cilj penzija, on bi rad gradil kolesarske steze od Ljubljane do carske Rusije.
Mislim, da ima tudi za to že denar. 250K samo v doge coinih. Ka si ja nor.
Zgodovina sprememb…
jype ::
PrihajaNodi je izjavil:
Mislim, da ima tudi za to že denar. 250K samo v doge coinih. Ka si ja nor.Kramp in lopato v roke, pa začni. Ko dokončaš, ti šenkam vse doge, kar jih imam.
PrihajaNodi je izjavil:
Mislim, da ima tudi za to že denar. 250K samo v doge coinih. Ka si ja nor.Kramp in lopato v roke, pa začni. Ko dokončaš, ti šenkam vse doge, kar jih imam.
In takrat bo vrednost ravno nič.
gustek_si ::
Jaz sem enkrat poslušal Jureta. On res ni za predavat. Tipo je bolj za v kleti - rudarjenje na grafične kartice.
Hmm morda se želijo malce otresti weak hands sedaj po 1/3ski rasti v parih dneh
Jah Tezus pa nebl izgledata bolj kot crknjene krave.
Zgodovina sprememb…
Kult: a to je sedaj ta bull trap?
ps: imo bo easter egg percija ta, da bo odklenil originalno temo in potem te poste prestavil tja :P
ps: imo bo easter egg percija ta, da bo odklenil originalno temo in potem te poste prestavil tja :P
Zgodovina sprememb…
Hahahahaha hud pogovor z ženo
"Bitcoin ... crashed soon"
wifey: "i think we should see other people"
Ko sem vrgel v Cardano pri 0.39 gre takoj dol
btc: $3,998.19
"Bitcoin ... crashed soon"
wifey: "i think we should see other people"
Ko sem vrgel v Cardano pri 0.39 gre takoj dol
btc: $3,998.19
Zgodovina sprememb…
neverlucky ::
Bot te je prebral Vazelin ...
Pomoje se je spravil prav konkretno na vaju z Nodijem. Lahko ga outplayata tako da eden caka in drugi kupuje in obratno. Potem bo vedno eden od vaju profitiral :)
Pomoje se je spravil prav konkretno na vaju z Nodijem. Lahko ga outplayata tako da eden caka in drugi kupuje in obratno. Potem bo vedno eden od vaju profitiral :)
Kaj misliš da z juretom tudi na skrivaj komunicira z robotom?
Zgodovina sprememb…
Opa tezuko 0.46. še 0.26 do moje target cene
robot nas je prebral :/
robot nas je prebral :/
Zgodovina sprememb…
Moja teorija:
Jype ima/je imel veliko vec kot 800BTC. Recimo da ima 80k BTCja naminanega od leta 2010. Da bi se malo delal norca, ker tako ali tako lahko pocne karkoli mu pase, si je ustvaril nov acc z imenom kult90 in s tega racuna skoz pise neke nebuloze kako nas boti berejo in vedno delajo kontra itd.
Potem se je pa s svojim premozenjem spravil prav na vaju, ( Vazelin in Nodi) in vedno dela kontra kar vidva pocneta.
Ko hoceta cakat, zacne na polno tradeat s svojo enormno kolicino BTCja in pumpa ceno, ko hoceta pa it noter, pa seveda napolno dumpa. Njemu je tako ali tako vseeno. 80k BTC ali 70k BTC, to je tako ali tako penzija.
Jype ima/je imel veliko vec kot 800BTC. Recimo da ima 80k BTCja naminanega od leta 2010. Da bi se malo delal norca, ker tako ali tako lahko pocne karkoli mu pase, si je ustvaril nov acc z imenom kult90 in s tega racuna skoz pise neke nebuloze kako nas boti berejo in vedno delajo kontra itd.
Potem se je pa s svojim premozenjem spravil prav na vaju, ( Vazelin in Nodi) in vedno dela kontra kar vidva pocneta.
Ko hoceta cakat, zacne na polno tradeat s svojo enormno kolicino BTCja in pumpa ceno, ko hoceta pa it noter, pa seveda napolno dumpa. Njemu je tako ali tako vseeno. 80k BTC ali 70k BTC, to je tako ali tako penzija.
bvt ::
neverlucky je izjavil:
Moja teorija:
kera budala
Jype, pisi raje iz svojega racuna. In pa samo se povem ti, da cakam da pade Tezos na 0.2$. Takrat bo super tocka za vstop.