Forum » Pomoč in nasveti » "Second screen only" - Hja,..kateri?
"Second screen only" - Hja,..kateri?
shadeX ::
Na prenosnik imam priključena dva dodatna monitorja. Eden preko HDMI, drugi preko MDP.
Windows + P mi da več možnosti:
- PC Screen (samo prenosnikov display)
- Duplicate (duplicira isto sliko na vse monitorje)
- Extend (Razširi površino na 3 različne "desktope")
- Second screen only (izklopi prenosnikov display in sliko prikazuje na OBEH dodatnih).
A je mogoče regulirat, kateri je "second screen", torej da bi se ugasnila dva displaya (prenosnikov + izbirni)?
Alternativa je da iztaknem monitor kateri ne bi bil drugi in je zadeva rešena, ampak tega jaz ne bi vedno delal, ker je nadležno.
Windows + P mi da več možnosti:
- PC Screen (samo prenosnikov display)
- Duplicate (duplicira isto sliko na vse monitorje)
- Extend (Razširi površino na 3 različne "desktope")
- Second screen only (izklopi prenosnikov display in sliko prikazuje na OBEH dodatnih).
A je mogoče regulirat, kateri je "second screen", torej da bi se ugasnila dva displaya (prenosnikov + izbirni)?
Alternativa je da iztaknem monitor kateri ne bi bil drugi in je zadeva rešena, ampak tega jaz ne bi vedno delal, ker je nadležno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uhajanje namizja, 2 monitorja in 1 tvOddelek: Pomoč in nasveti | 1050 (693) | vres.ales |
» | VGA -> DVI-DOddelek: Pomoč in nasveti | 1942 (1787) | d4vid |
» | Ni slike na monitorju preko MiniDisplay porta.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1874 (1494) | crniangeo |
» | Ko ugasnem računalnik se mi na monitorju prikazuje tole...Oddelek: Pomoč in nasveti | 6405 (5286) | ST-777 |
» | FPS drops na novem monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 708 (597) | Something |