Forum » Pomoč in nasveti » inštalacija VMWare utils v linuxu
inštalacija VMWare utils v linuxu
tx-z ::
V VMWaru 4.01 sm inštaliru RedHat Linux 9.0, zdej pa ne vem kako inštalirat vmware utils. V linuxu nč ne znam, sm pa probu zagnat nek fajl k piše v navodilih pa se ni nč zgodil. Pa še neki: če naštelam grafično na R9000 pro s 64MB in "miljone barv" pa 1024*768 mi ne naloži pa da nazaj na default
tx-z
Gh0st ::
Kot si že sam povedal, u linuxu nič ne znaš. Potem je brezveze, da ti tuki govorim neke ukazne sintaxe, ki jih itak ne boš razumel. Torej na delo z branjem literature!
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
lej; jst dam v vmwaru install vmware tools, pol se mi pa odpre okno /mnt/cdrom, tle so pač te datoteke, no v bistvu je samo ena (skompresirana); in če odpakiram datoteke iz tega tar.gz al kaj mi v navodilih piše da zaženem vmware-install.pl; če dvakrat kliknem na datoteko mi napiše da lahko prikaže vsebino datoteke , zažene v terminalu, prekliče al pa enostavno zažene program in kliknem to zadnje. Pol se pa nč ne zgodi.
tx-z
Gh0st ::
Ja pa sploh veš kaj pomeni /mnt/cdrom? Ma dobro nima veze, glej...
Zraven si 100% dobil INSTALL datoteko ki ti opisuje namestitev programa (v paketu). Tam si preberi VSE! Pa ni fora, da 2x klikneš na datoteko, da jo zažene. To ni M$. Ti moraš pognat file z skripto sh. Jest ti po pravici povem, ne poznam novih distrojev, ker delam na starih, ki mi čisto dobro delujejo. Zato ti težko govorim kakšne principe inštalacije majo...
Zraven si 100% dobil INSTALL datoteko ki ti opisuje namestitev programa (v paketu). Tam si preberi VSE! Pa ni fora, da 2x klikneš na datoteko, da jo zažene. To ni M$. Ti moraš pognat file z skripto sh. Jest ti po pravici povem, ne poznam novih distrojev, ker delam na starih, ki mi čisto dobro delujejo. Zato ti težko govorim kakšne principe inštalacije majo...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
je prjatu pršl pa je šl v konzolo pa inštaliru; edin nbenih igrc k uporabljajo hardware accleration ne morm zagnat kr rabjo neke drivejre, k jih ne morm uporabt
tx-z
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virtualizacija Windows 98Oddelek: Pomoč in nasveti | 3402 (2461) | krneki0001 |
» | Fedora FAQ (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4323 (3638) | meszaj |
» | nOOb rabi pomoč pri redhat 9!Oddelek: Operacijski sistemi | 1321 (1212) | dr.J |
» | debian linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1036 (916) | DMouse |
» | Win2000 + LinuxOddelek: Pomoč in nasveti | 1377 (1252) | andrej |