Forum » Šport » poškodba - boks
poškodba - boks
sirotka ::
zdravo,
po treningu se mi je naslednji dan na bicepsu ter tudi pod komolcev naredila podplutba, izgledalo je kot da okoli ene žile in precej je bolelo. Zdaj imam od ramenskega sklepa po dolžini roke neko trdo "žilo", ki malce boli, tudi roko težjo recimo stegnem in dvignem nad glavo. Na sliki se slabše vidi, v živo precej bolj. Bo šlo to samo stran, ali je fajn, da bi šel malo zdravnika pogledat, ne bi namreč rad izpadel kot hipohonder :)
hvala!
po treningu se mi je naslednji dan na bicepsu ter tudi pod komolcev naredila podplutba, izgledalo je kot da okoli ene žile in precej je bolelo. Zdaj imam od ramenskega sklepa po dolžini roke neko trdo "žilo", ki malce boli, tudi roko težjo recimo stegnem in dvignem nad glavo. Na sliki se slabše vidi, v živo precej bolj. Bo šlo to samo stran, ali je fajn, da bi šel malo zdravnika pogledat, ne bi namreč rad izpadel kot hipohonder :)
hvala!
jype ::
Saj vem, bil sem tam zaradi drugih tablet in je rekla, da naj samo pazim, vendar se mi je kak teden kasneje pojavila ta žila oz. karkoli že je.
Saj ni nevaren, očitno sem samo pretiraval :)
Saj ni nevaren, očitno sem samo pretiraval :)
dolenc ::
To je problem, če si pussy, pol pride do tega
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
Ales ::
Natrgana mišica? Nimam pojma, bo prišel kdo iz foha mimo in povedal.
Na tvojem mestu bi šel do zdravnika. Take športne poškodbe, če niso pravilno sanirane, lahko nosijo trajne posledice za sabo. Oz. če nič drugega, lahko vsaj okrevanje s pravilnim postopanjem neprimerno skrajšaš.
Na tvojem mestu bi šel do zdravnika. Take športne poškodbe, če niso pravilno sanirane, lahko nosijo trajne posledice za sabo. Oz. če nič drugega, lahko vsaj okrevanje s pravilnim postopanjem neprimerno skrajšaš.
Ja, google vedno kaj cudneha ven vrze :D se odvajam. Tromboflebitis pa zna bit ja, bom se kar narocil. Hvala :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Bolečine v hrbtnem deluOddelek: Loža | 1235 (1026) | zee |
⊘ | Prosim za pomoč glede pojasnitve izvida:Oddelek: Loža | 5565 (5053) | zee |
» | Mobilna aplikacija, s katero dostopate do svojih zdravniških podatkov!Oddelek: Mobilne tehnologije | 6787 (5392) | dejanslo |
» | Prevod priporočila?Oddelek: Loža | 3063 (2591) | Mandi |
» | Zdravstvena kartotekaOddelek: Loža | 8697 (7673) | St235 |