Forum » Pomoč in nasveti » Chrome ima visok cpu usage iz neznanega razloga
Chrome ima visok cpu usage iz neznanega razloga
Meiniken ::
Včeraj sem igral overwatch in v ozadju imel odprt chrome (kot že neštetokrat prej) za glasbo. Ko sem nehal igrat sem pustil igro odprto in šel na južno. Pridem nazaj, alt tabbam iz OW nakar je surfanje s chromom bilo ekstremno počasi (zavihki se počasi zapirajo, pisanje je imelo velik delay, strani so se poačsi odpirale,...). Odprem task menegerja in vidim da je cpu usage na 100%. Sicer vem da je chrome kar požrešen kar se tiče spomina ampak da bi pa cpu usage nabijal do 100% je pa že mel huda. Praktično neuporaben. Od takrat sem inštaliral firefox in moram reči da je v primerjavi s chromom nasploh bolj odziven.
Probal že vse živo: reinstalacija chroma, pucanje zgodovine, cookijev, cache, pustil malwarebytes čez noč, ampak ni nič drugače. Kaj bi sploh še lahko bilo krivo? Sicer chroma sploh nebi nič pogrešal ampak hudič ima extension za nadzor youtuba s pomočjo media knofov na tipkovnici, pa se mi zdi mal škoda
Edit: sistema pa nimam ravno slabega (i5 8600k, 16gb ram).
Probal že vse živo: reinstalacija chroma, pucanje zgodovine, cookijev, cache, pustil malwarebytes čez noč, ampak ni nič drugače. Kaj bi sploh še lahko bilo krivo? Sicer chroma sploh nebi nič pogrešal ampak hudič ima extension za nadzor youtuba s pomočjo media knofov na tipkovnici, pa se mi zdi mal škoda
Edit: sistema pa nimam ravno slabega (i5 8600k, 16gb ram).
- spremenilo: Meiniken ()
Tr0n ::
Verjetno je krivec kak extension. Probaj brez dodatkov, pa bos videl, ce je to vzrok.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | firefox problem - cpu usage nenormalenOddelek: Pomoč in nasveti | 2579 (1943) | jizzer |
» | Firefox čedalje bolje obvlada zavihke (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16872 (13671) | pegasus |
» | Študija varnosti brskalnikov: prvi Chrome, drugi IE, Firefox daleč zadaj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21668 (16570) | mikko |
» | Uporabnikom na voljo Chrome 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19024 (16067) | IceBoX |