» »

Uporaba spletnih družbenih omrežij povzroča depresijo

1
2
»

WhiteAngel ::

jype je izjavil:

JanBrezov je izjavil:

Zakaj se pričakuje, da otrok, ki postane starš, kar naenkrat ve vse in dela vse pravilno?
Ker obstaja strokovna literatura, ki argumentirano (na podlagi sodobnih dognanj nevrologije in psihologije) razloži, kaj je dobra vzgoja.

Škoda, da ljudje zaupajo "zdravi kmečki pameti", ki iz ljudi dela nesrečne in osamljene čustvene invalide.

Obstaja strokovna literatura, ki argumentirano razloži, kaj je dobra vzgoja? Jaz bi prej rekel, da omenjena literatura dela nesrečne in osamljene čustvene invalide in "zdrava kmečka pamet" pomaga tvojim otrokom prebroditi bodoče krize :) V primerjavi s teorijo v literaturi je zdrava kmečka pamet tvoja lastna, ki ji slediš in podzavestno daješ zgled otrokom s svojimi dejanji.

jype ::

WhiteAngel je izjavil:

Obstaja strokovna literatura, ki argumentirano razloži, kaj je dobra vzgoja? Jaz bi prej rekel, da omenjena literatura dela nesrečne in osamljene čustvene invalide in "zdrava kmečka pamet" pomaga tvojim otrokom prebroditi bodoče krize :) V primerjavi s teorijo v literaturi je zdrava kmečka pamet tvoja lastna, ki ji slediš in podzavestno daješ zgled otrokom s svojimi dejanji.
Medicinski podatki jasno kažejo, da se motiš, kot se moti tudi znaten del staršev - še vedno.

gus5 ::

gruntfürmich je izjavil:

prvo kot prvo je svoboda pogojena z zakonodajo.
In zakone piše bog? :))

branimirII je izjavil:

V vsem. Finance, modrost, znanje, sport, dekline.
Modrost na spletu je redka dobrina. Splet ni ravno zbirališče avtonomnih intelektualcev, heteronomnih pač.

branimirII ::

Na tv je modrost se bolj redka. Na internetu se vsaj da najt, ce dost isces in isces in isces. Je pa vedno tezje, ker je vedno vec cenzure in vedno vec plasiranih zavajanj z namenom iskalce resnice speljati na kriva pota in zraven tega osmesit teoretike zarot. Lep primer je organizirana podpora flat earth gibanja. Se vid, da za tem stoji malo mocnejsa organizacija in ne navadni teoretiki zarot.

Zgodovina sprememb…

WhiteAngel ::

jype je izjavil:

WhiteAngel je izjavil:

Medicinski podatki jasno kažejo, da se motiš, kot se moti tudi znaten del staršev - še vedno.

Hm... kaksen link, ki bi me ovrgel?

gruntfürmich ::

jype je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

jasna posledica kot seštevek vseh zgodovinskih dogodkov do danes...
Če verjameš, da so zgodovinski dogodki dober izgovor, da se danes obnašaš kot kreten, potem je s tvojim sklepanjem nekaj hudo narobe.
vem da se socialni inžinirji s tem ne boste strinjali, ker vi lahko čez noč spremenite družbo.

sicer pa ni izgovorov, le zgodovinska dejstva zakaj je nekaj danes kot je...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

gus5 ::

branimirII je izjavil:

z namenom iskalce resnice speljati na kriva pota
Tisti, ki išče Resnico, je že na poti v Dogmo. ;)

FormerUser ::

"Vemo na primer, da so na Twitterju ljudje bolj jeznoriti, ni pa jasno, ali so takšni zaradi Twitterja ali takšni gredo na Twitter."

Na twitterju menda čivkajo samo politiki, novinarji in psihopati. Kljub temu se mi zdi ob pravilni uporabi - bolj za sledenje novic kot komentiranje le-teh, še najboljše od najbolj znanih/razširjenih družabnih omrežij.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Študija: intenzivni uporabniki družbenih omrežij pogosteje depresivni

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
3410017 (7509) ripmork

Več podobnih tem