» »

Kateri multifunkcijski tiskalnik?

Kateri multifunkcijski tiskalnik?

falotXP ::

Rad bi kupil tiskalnik "all-in-one" v tujini za približno -do 200 EUR. Modela med katerima trenutno izbiram sta HP PSC 2110 in Epson Stylus CX3200, ki staneta isto.
Katerega naj izberem oz. ali ima kdo kakšen drugi predlog?
Prosim tudi za mnenja lastnikov omenjeniva modela.

boštjan ::

jaz sem 1X v comtronu gledo za okoli 60k,kopirec,printer in skener.

Ja in?

boštjan ::

zakaj bi v tujini kupoval,ko pa so tudi tu spodobne cene.Pa v primeru,da se kaj pokvari,ga boš moral nazaj v tujino vlačit.

Niccodemi ::

Doma imam HP PSC 2110 in sem zelo zadovoljen z njim. Printa hitro in kvalitetno, skenira tudi precej dobro, poleg tega pa ima še to dobro lastnost, da lahko z njim kopiraš, tudi ko računalnik ne deluje. Komandna plošča na sami enoti je enostavna za uporabo. Z inštalacijo nisem imel nobenih problemov, priloženi Readiris me je zelo presenetil v pozitivnem smislu, saj odlično prepozna tekst.
Negativne stvari: sam si moraš dokupiti usb kabel, nima timerja za izklop (samo neko power saving mode).
Sam sem ga kupil maja v Unieuru (www.unieuro.com) za 30k. Garancije ima dve leti. Vsekakor ti ga priporočam.

@boštjan -Saj to sploh ni problem...
Glede cen pa...HP PSC1210 pri nas stane več kot v tujini boljši HP PSC2110 in HP PSC2110 stane pri nas kot najboljši HP PSC2210 v tujini...se pravi, za ta denar, si kupim v Nemčiji boljši oz. novejši model, pa še 60k SIT ne mislim dati za to, ampak nekje največ 40k SIT.
@Niccodemi, hvala za mnenje...zanima me pa še nekaj...kakšna je cena barve in ali se najde tudi za ta model kakšna neorginalna in cenejša barva?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: falotXP ()

Niccodemi ::

barve nisem do sedaj še nič kupoval, tako da cen ne poznam

No, k moji odločitvi sem še dodal še en Canon-ov model in sicer Canon SmartBase MPC400, tako, da izbiram med tremi modeli......HP PSC1210, Epson Staylus CX3200 ter Canon SmartBase MPC400. Za katerega se naj odločim? Ima kdo doma katerega izmed njih...prosil bi za izkušnje???

CCMbrother ::

Osebno imam doma HP2210. Eden mojih boljših nakupov! Mislim, da se ti splaca pristaviti se nekaj K in si kupiti tega. Drugace pa bi se iz tvojega izbora odlocil za Canon SmartBase MPC400.

No, modela HP PSC 2210 glih ne potrebujem (ne rabim pomnilniških kartic)...zakaj bi se ti odločil za Canon SmartBase MPC400?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup multifunkcijske naprave

Oddelek: Kaj kupiti
123140 (2793) sweeti007
»

Večfunkcijska naprava?

162786 (2264) twolf
»

katero multifunkcijsko (tiskalnik, scaner, kopirec) napravo kupiti?

133168 (2861) Tear_DR0P
»

Katero večfunkcijsko napravo kupiti (kopirec, printer, fax, skener)?

71790 (1668) SimplTech
»

Se splaca kupit multifunkcijske printerje?

91221 (1079) dady

Več podobnih tem