Forum » Problemi človeštva » Vmesne volitve v ZDA 2018
Vmesne volitve v ZDA 2018
Temo vidijo: vsi
sgdjkdlsugi4 ::
Tema je sla mimo ze dosti strani nazaj, kot ponavadi zaradi prepucavanja mentalno nestabilnega uporabnika jype (glej izjave in circlejerk zgoraj). Konec koncev je tako v skoraj vsaki temi kjer sodeluje.
Preimenujte site v jype-tech.com, mene pa je minilo obiskovanje. En manj ni veliko, ampak tu je feedback.
Bye
Preimenujte site v jype-tech.com, mene pa je minilo obiskovanje. En manj ni veliko, ampak tu je feedback.
Bye
vostok_1 ::
Kaj imaš za vpletat moje otroke?Nič ni narobe s pobijanjem nacistov.
Very nice, jype.
Na srečo, še nismo povsem zavrgli koncept svobode govora, tko kot bi vi želeli.
Drugače bi po vaših standardih sedaj že lahko imel pravne posledice.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
jype ::
sgdjkdlsugi4 je izjavil:
mene pa je minilo obiskovanje.Brez skrbi, saj boš z enim od 100 drugih uporabniških imen nadaljeval.
Drugače bi po vaših standardih sedaj že lahko imel pravne posledice.Ja, lahko bi jih imel, ampak ker imamo zdaj vaše standarde, lahko pobijamo naciste, pa je vse OK.
janig ::
sgdjkdlsugi4 je izjavil:
Tema je sla mimo ze dosti strani nazaj, kot ponavadi zaradi prepucavanja mentalno nestabilnega uporabnika jype (glej izjave in circlejerk zgoraj). Konec koncev je tako v skoraj vsaki temi kjer sodeluje.
Bye
Raje slo-troll.com
sgdjkdlsugi4 je izjavil:
mene pa je minilo obiskovanje.Brez skrbi, saj boš z enim od 100 drugih uporabniških imen nadaljeval.
Drugače bi po vaših standardih sedaj že lahko imel pravne posledice.Ja, lahko bi jih imel, ampak ker imamo zdaj vaše standarde, lahko pobijamo naciste, pa je vse OK.
Po naših standardih, lahko govoriš o pobijanju nazijev, ne smeš pa jih pobijat, če ne gre za samoobrambo.
Neglede na standarde, each day you're trying to be more of a scumfuck.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Po naših standardih, lahko govoriš o pobijanju nazijev, ne smeš pa jih pobijat, če ne gre za samoobrambo.Pri pobijanju nacistov gre vedno za samoobrambo. Nacista ne moreš ubiti tako, da ne bi šlo za samoobrambo:
Neglede na standarde, each day you're trying to be more of a scumfuck.Hej, vsaj nisem incel z majnim penisom, tako kot ste nekateri drugi v tej temi.
Si deranged psihotik, ki opravičuje pobijanje otrok od ljudi, ki jih samovoljno okličeš za nazije.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Vi temu rečete "collateral damage".
Nimam pojma, čemu se ti zdi, da boš obravnavan po mojih standardih, namesto po tvojih.
Nimam pojma, čemu se ti zdi, da boš obravnavan po mojih standardih, namesto po tvojih.
Jz temu rečem batshit creazy...
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Utk ::
Ocitno mislis, da je, ce si se spomnil na Jankovica. Jaz ga nisem omenjal.
Ce smo ze pri njemu, je bila njegova prisila se bolj podla. Da nekdo pristane na posilstvo, je zame hujse kot da nekdo nekoga samo poskusa posilit.
Ce smo ze pri njemu, je bila njegova prisila se bolj podla. Da nekdo pristane na posilstvo, je zame hujse kot da nekdo nekoga samo poskusa posilit.
Poldi112 ::
Kako točno pa izgleda posilstvo z dovoljenjem?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Fritz ::
Temu se reče izsiljevanje/klientelizem/korupcija in organi pregona bi morali biti ugotoviti katera kombinacija prej omenjenih pojmov je bila. Posilstvo pa to zagotovo ni..vsaj po dostopnih podatkih.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
SimplyMiha je izjavil:
Ženska lahko kadarkoli prekliče privoljenje... tudi retroaktivno.Retroaktivno?
Kadarkoli med spolnim odnosom lahko katerikoli od vpletenih reče "dost mam", drži.
Ko je enkrat mimo, pa ne more nihče reči, da privoljenje umika za nazaj in je zato zdaj posiljen. Ne deluje.
Razen v svetu priviligiranih belih moških barab, ki ženski z roko zaprejo usta, ko jo "sporazumno posiljujejo", a se tega ne spominjajo zaradi preveč popitega alkohola.
SimplyMiha ::
Ne deluje.
Seveda deluje. Že več takih primerov je bilo. Njena beseda proti njegovi - in katera obvelja na sodišču?
SimplyMiha je izjavil:
Seveda deluje. Že več takih primerov je bilo. Njena beseda proti njegovi - in katera obvelja na sodišču?Očitno njegova, glede na to, da so sodniki posiljevalci.
kript-er ::
Trump z lahkoto zmaga letos in 2020! Še črnci ga bodo volili (mark my words)!
Kjer kraljujejo republikanci, tam črnci dobro živijo.
Kjer kraljujejo republikanci, tam črnci dobro živijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kript-er ()
Predvsem zato, ker revni črnci uspevajo samo v demokratskih okoliših, medtem ko se bogati črnci preseljujejo stran od njih - v republikanske okoliše.
Utk ::
Sem pa mislu, da boš pokazal fotografijo zažganih superg.
Ne nosim superg, ampak Buggati čevlje. Saj vem....fašist A N?Nihče ti ne verjame.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
D3m ::
Sem pa mislu, da boš pokazal fotografijo zažganih superg.
Ne nosim superg, ampak Buggati čevlje. Saj vem....fašist A N?Nihče ti ne verjame.
Ahhhh jype no. Da ti moram ob polnoči sliko mojih čevljev kazati. Tc tc tc tc
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
i love this guy.Normalno, saj je vsem neonacistom všeč.
jype. YOURE FIRED! 8-)I'm definitely not employed.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Hell yeah, Latinos for Trump 2016
Afro American for Trump
epic inspiring president.. Sweden is in need of a boss!
Brett Kavanaugh Is On Track To Be A Historically Unpopular Supreme Court Justice
CRY SJW CRY :D :D
CRY SJW CRY :D :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Late night show with Stephen Colbert (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8825 (6308) | Leaker49 |
» | Trump parodije (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 18739 (9754) | zmaugy |