» »

Vmesne volitve v ZDA 2018

Vmesne volitve v ZDA 2018

Temo vidijo: vsi
««
«
1 / 47
»»

Pac-Man ::

Malo spremljam in opažam par trendov. Za demokrate kandidira ogromno žensk in veteranov/k, tudi v bolj "eksotičnih" krajih, kjer se pred tem sploh niso potegovali za zmago. Posledično se silijo proti centru, killer app je pa zdravstvena zakonodaja in ponekod tudi nadzor nad orožjem.

V bistvu točno to, kar bi morali početi l. 2016 pa so nominirali Hillary in LGBT raje dodali še Q.

Danes je bilo objavljeno, da je republikanski super PAC obupal nad dvema trenutnima kongresnikoma, zato ne bodo več financirali njune kampanje. Cutting the losses.

https://www.politico.com/story/2018/09/...

Congressional Leadership Fund, the super PAC aligned with House GOP leadership, is cutting off support for two Republican incumbents, Michigan Rep. Mike Bishop and Colorado Rep. Mike Coffman, according to a person familiar with the group's plans.

The super PAC will cancel its planned TV advertising for both members, a move that comes as the party refocuses its funds on races that leaders feel confident they can win — and away from those it sees as out of reach. The organization had $1 million in TV advertising reserved for Coffman and $2.1 million for Bishop, dollars that will now be redistributed elsewhere.




To sta njuna protikandidata








veteranka, Kentucky, toss up


Najboljši oglas od vseh. Veteranka, Teksas.


Tale je...nekaj. Poglej do konca, Arizona.
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
  • zaklenil: AndrejO ()

DarwiN ::

Modri tsunami prihaja indeed. Čeprav, če vprašaš trumpeljce, bojda prihaja rdeči val, ker pač živijo v svojem svetu in ker so se ankete kao motile tudi leta 2016, čeprav se bile v resnici v mejah tolerance.

Jaz bi tukaj izpostavil eno drugo dejstvo. V Ameriški politiki so s temi PAC money donacijami takorekoč legalizirali podkupovanje in dejansko je danes to prva stvar, še preden se lotijo česarkoli drugega, ki jo morajo odpravit, če želijo napredovat in ohranit stik z demokracijo ter zatret oligarhijo.

In na kateri strani se je pojavil odziv, težnja po rešitvi te težave? Med modrimi ali rdečimi? I'll give you three guesses. Jasno, Justice Democrats.. Zaenkrat cirka 30 justice demokratov, ki ne sprejemajo podkupnin od velikih korporacij in "živijo" od majhnih donacij ljudstva. Med republikanci seveda črički. Vsi do zadnjega skoruptirani in podkupljeni.

Bo zanimivo novembra.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Loocas ::

Na žalost bodo Demokrati doživeli popoln polom. Delat ankete v Oaklandu in to potem prenašat na cele države je milo rečeno retardirano. Demokrati ne ponujajo nobene alternative, so samo proti vsemu, kar naredi Trump. Med drugim "abolish ICE" in " socialism is a future of Democrats". :|

A je potrebno kaj povedat, kako se na to bedarijo odziva cca 2 miljona samo ruskih priseljencev, kaj šele vsi ostali, ki so v ZDA prebežali iz devastiranih držav zaradi socializma.

S tako politiko ne prideš daleč.

Pobarvani, geji in podobno se obračajo stran od Demokratov - #WalkAway. "Shadow banning" vsega kar je konzervativnega tudi ne bo pomagal (liberalci lahko naredijo karkoli, pa jih nihče ne bena nikjer. Antifa grozi in napada vsakodnevno, nobenih sankcij na FB,TW...).

Najbolj zabavni so YT filmčki pabarvanih kot na primer parodija na Obamo (posmeh na "shadow banning):


Realnost bo takšna:
https://pjmedia.com/election/huge-upset...
In a major upset Tuesday night, voters elected a conservative political newcomer to the Texas Senate, flipping a Democratic district red for the first time in 139 years.

Senata Demokrati ne morejo dobit.
Volitve v senat so za 33 senatorjev (od tega jih je trenutno 25 demokratov ter samo 8 republikancev).
Pri tem so nekateri demokratski senatorji v globoko rdečih državah, ko na primer
United States presidential election in Indiana, 2016 @ Wikipedia
United States presidential election in West Virginia, 2016 @ Wikipedia
Kako bo tle izvojen Demokratski senator??

Senat bo verjetno 53/47 za Republikance po volitvah (trenutno je 51/49).

Edino kar lahko Demokrati računajo je, da nekako dobijo večino v Kongresu. To je pa tud vse.
Matev - najslabši troll vseh časov

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Loocas ()

DarwiN ::

Loocas, tvojih alternativnih dejstev se ne bom dotaknil, ker nima smisla. Ampak popoln polom?

Republicuntsi trenutno kontrolirajo vse, torej senat in predstavniški dom.. Zdaj, senat bodo demokrati res težko prevzeli oz. je to na meji mogočega, ampak zgolj po spletu naključij, ker je od 33 odprtih sedežev velika večina demokratskih, ki se jim izteka mandat. In potem jasno ne moreš osvojit dodatnih sedežev, če ti sploh niso up for grabs.
Skratka, za pričakovat je nek status quo, čeprav, če je bil kdajkoli možen takšen rekordni preobrat, potem je to danes, v času Oranžnega Hitlerja.. Nenazadnje gre na nož celo v samem Texasu, ki je sicer močno rdeče obarvan, in sicer med Ted Cruzom in Beto O'Rurkom.

Za predstavniški dom je pa praktično že jasno, da bodo demokrati povozili republikance in prevzeli nadzor.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Loocas ::

Darwin, želje so eno, dejstva so pa drugo. Če ti niso všeč, ti jaz ne morem pomagat.

Dokler bodo take spake prihajale v Kongres, se Republikanci ne rabijo bat za svojo prihodnost:
https://reason.com/blog/2018/09/17/alex...

Volitve 2016:



Mesta so bolj pro-Dems, podeželje bolj pro-Rep. In če delaš ankete samo v mestih dobiš +5% za Demokrate. Potem pridejo pa volitve in imaš na koncu +5% za Republikance. In vsi so neki presenečeni. :))

Za Kongres seveda ni prav nič jasno, da ga bodo prevzeli Demokrati. V naslednjem tednu prihaja FISA report declassified (Trump je že izdal ukaz), ki se jo Demokrati bojijo ko hudič križa. Tam bomo prebrali o tem, kako je vodstvo Demokratske stranke načrtovalo vohunjenje za Trumpom med predvolilno tekmo 2016 ter vse pizdarije okoli "Russian Collusiona", ki so jih počeli skupaj s samim Obamo.

Tudi ta show okoli kandidata ustavnega sodišča Kavanaugh-a samo dokazuje kako so Demokrati pokvarjeni. Zdaj se celo obračajo proti "žrtvi" Fordovi:
https://www.dailywire.com/news/36424/wa...

Naslednja liberalna duša, ki jo bo hudič vzel v "Supreme Court" je tale sruta:


K še kumaj živi. Ne bo preživela Trumpa.

Do 2020 bo supreme court imel 6 konzervativnih in samo 3 liberalne sodnike (ti so imenovani na mesto doživljensko).

PS: Ko že omenjaš Texas, boš pa že moral prebrat tole:
https://www.informationliberation.com/?...

Več kot 70% pobarvanih, pa so zmagal Republikanci. Hecn, a?
Matev - najslabši troll vseh časov

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Loocas ()

DarwiN ::

No, pol pa počakajmo, da udari realnost.

Tudi ta show okoli kandidata ustavnega sodišča Kavanaugh-a samo dokazuje kako so Demokrati pokvarjeni. Zdaj se celo obračajo proti "žrtvi" Fordovi:

Ne vem, kaj to lepiš nek Fake News, ampak ko govorimo o pokvarjenosti - republikanci so ~8 mesecev blokirali Merricka Garlanda, in to brez razloga... Tule bodo pa republikanci na sodišče postavili osumljenega spolnega nadlegovalca, ki so ga obtožile že 4 ženske in neznano število jih še najbrž molči.. Kdo je kaj leakal in kdaj, nekaj definitivno gre za politične igrice, ampak to je vse postranskega pomena.. No, če že imajo pussy grabberja za predsednika, potem naj še bo ta izprijenec doživljenjski sodnik.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zheegec ::

@Loocas: Ne štekam, kaj naj bi ta zemljevid prikazoval!? Ja, Trump je zmagal cel kup področij, kjer nihče ne živi. A se ti ne zdi, da so glasovi posameznikov bolj važni, kot pa v kateri regiji si dobil več glasov? Pa desničarji tako obožujete "individualnost", ko se gre pa za volitve vas pa očitno bolj zanimajo travniki in gozdovi?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Loocas ::

Zheegec je izjavil:

@Loocas: Ne štekam, kaj naj bi ta zemljevid prikazoval!? Ja, Trump je zmagal cel kup področij, kjer nihče ne živi. A se ti ne zdi, da so glasovi posameznikov bolj važni, kot pa v kateri regiji si dobil več glasov? Pa desničarji tako obožujete "individualnost", ko se gre pa za volitve vas pa očitno bolj zanimajo travniki in gozdovi?


A ne bi ti malo prebral, kako ameriške midterm volitve funcionirajo? Da ne bi trosil rožice.

O kakšnih travnikih ti to?

WV:
United States presidential election in West Virginia, 2016 @ Wikipedia
Trump 490k glasov
Clinton 189k glasov

Ta zvezna država ima trenutno Demokratskega senatorja.

PS: Jaz prav zagotovo nisem noben desničar. Sem kar lepo na sredini. Common sense se temu reče. Je pa res, da sem desno od tebe.
Matev - najslabši troll vseh časov

SimplyMiha ::

Odlično, s populizmom zoper populizem. Le kaj bi lahko šlo narobe?

Loocas ::

p6052515 Ne vem, kaj to lepiš nek Fake News, ampak ko govorimo o pokvarjenosti - republikanci so ~8 mesecev blokirali Merricka Garlanda, in to brez razloga... Tule bodo pa republikanci na sodišče postavili osumljenega spolnega nadlegovalca, ki so ga obtožile že 4 ženske in neznano število jih še najbrž molči.. Kdo je kaj leakal in kdaj, nekaj definitivno gre za politične igrice, ampak to je vse postranskega pomena.. No, če že imajo pussy grabberja za predsednika, potem naj še bo ta izprijenec doživljenjski sodnik.[/st.citat naj bi izjavil:



Od kod tebi sodba, da gre za izprijenca?
Prestal je ŠEST FBI-ajevih background checkingov. Nobena od tako imenovanih žrtev ni nikoli prijavila ničesar policiji. Ta Fordova se je gladko zlagala, da se boji letenja, zaradi tega zaslišanje šele v četrtek (namesto ponedeljka - zavlačevalna taktika Demokratov). Hitro so jo našli na laži... na počitnice je skoraj vedno šla


Od kod tebi sodba, da gre za izprijenca?
Prestal je ŠEST FBI-ajevih background checkingov. Nobena od tako imenovanih žrtev ni nikoli prijavila ničesar policiji. Ta Fordova se je gladko zlagala, da se boji letenja, zaradi tega zaslišanje šele v četrtek (namesto ponedeljka - zavlačevalna taktika Demokratov). Hitro so jo našli na laži... na počitnice je skoraj vedno šla z letalom.
Matev - najslabši troll vseh časov

Zheegec ::

A ne bi ti malo prebral, kako ameriške midterm volitve funcionirajo? Da ne bi trosil rožice.


Vem točno, kako funkcionirajo. Ni mi jasno, kaj svetiš s tem 2016 zemljevidom tam. Itak se kompleten spodnji dom zamenja.

Ta zvezna država ima trenutno Demokratskega senatorja.


Manchin je precej GOP-friendly. Zelo možno, da bo prestopil v GOP, če bo njegov glas odločilen (če bodo imeli GOP 49 Senatorjev slučajno, kar je malo verjetno, ampak možno).

PS: Jaz prav zagotovo nisem noben desničar. Sem kar lepo na sredini. Common sense se temu reče. Je pa res, da sem desno od tebe.


Ah, na sredini :) Kaj to pomeni?


Odlično, s populizmom zoper populizem. Le kaj bi lahko šlo narobe?


Populizem je zakon. Problem je samo, da imamo cel kup ljudi, ki se delajo za populiste (Trump recimo), so pa v resnici prevaranti, ki v svojo administracijo povabijo cel kup bankirjev in drugih kronijev in potem večajo proračun za vojsko, nižajo davke bogatim in podjetjem in deregulirajo podjetja in okolje. Pa jih novinarji še kljub vsem tem nasprotnim dokazom imenujejo "populisti".


populism
'p?pj?lIz(?)m/Submit
noun

support for the concerns of ordinary people.
"it is clear that your populism identifies with the folks on the bottom of the ladder"

the quality of appealing to or being aimed at ordinary people.
"art museums did not gain bigger audiences through a new populism"
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zheegec ()

Loocas ::

Vem točno, kako funkcionirajo. Ni mi jasno, kaj svetiš s tem 2016 zemljevidom tam. Itak se kompleten spodnji dom zamenja.


A se ti ne zdi, da zemljevid iz 2016 še najbolj kaže na to, kakšen bo rezultat novembra? A naj kažem raje ankete renomiranih medijev? A bo bolje?

Ah, na sredini :) Kaj to pomeni?

Common sense brez extremizma. Če si liberalec, potem ti je dovoljeno dobesedno vse. Lahko groziš, noriš, napadaš kogarkoli, lažeš, pa ne bo nobene kazni. Pa ne dolgo več.

Za pričakovat je, da bo Antifa razglašena za teroristično organizacijo - FBI jih spremlja podorbneje že vsaj eno leto:
https://www.washingtonexaminer.com/fbi-...
Matev - najslabši troll vseh časov

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Loocas ()

Zheegec ::

A se ti ne zdi, da zemljevid iz 2016 še najbolj kaže na to, kakšen bo rezultat novembra?


Ne. Če bi to držalo, bi Republikanci novembra 2010 bili popolnoma poraženi. Pa so namesto tega zmagali.

Common sense brez extremizma. Če si liberalec, potem ti je dovoljeno dobesedno vse. Lahko groziš, noriš, napadaš kogarkoli, lažeš, pa ne bo nobene kazni. Pa ne dolgo več.


Vse, kar si rekel je bilo "sovražim liberalce". Sicer se strinjam, tudi jaz sovražim liberalce. Ampak to tudi približno ni odgovorilo na vprašanje, kaj "biti na sredini" pomeni. Razen, če si dogovoril na to in vse, kar te zanima je "to own the libs". Kar je zelo "pametna" politična drža, vsekakor.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Loocas ::

Populizem je zakon. Problem je samo, da imamo cel kup ljudi, ki se delajo za populiste (Trump recimo), so pa v resnici prevaranti, ki v svojo administracijo povabijo cel kup bankirjev in drugih kronijev in potem večajo proračun za vojsko, nižajo davke bogatim in podjetjem in deregulirajo podjetja in okolje. Pa jih novinarji še kljub vsem tem nasprotnim dokazom imenujejo "populisti".


- v zadnjem letu je v ZDA največ pridobil nižji in srednji razred
- ZDA so najbolj zmanjšale izpust plinov v zadnjem letu

Populizem je ravno takšno širjenje laži, kot si jih ti navedel zgoraj.

Ne. Če bi to držalo, bi Republikanci novembra 2010 bili popolnoma poraženi. Pa so namesto tega zmagali.


Kaj torej? Nočeš anket? Kaj zdaj hočeš?
Matev - najslabši troll vseh časov

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Loocas ()

DarwiN ::

Loocas je izjavil:


Od kod tebi sodba, da gre za izprijenca?
Prestal je ŠEST FBI-ajevih background checkingov. Nobena od tako imenovanih žrtev ni nikoli prijavila ničesar policiji. Ta Fordova se je gladko zlagala, da se boji letenja, zaradi tega zaslišanje šele v četrtek (namesto ponedeljka - zavlačevalna taktika Demokratov). Hitro so jo našli na laži... na počitnice je skoraj vedno šla z letalom.

Ta vaša desničarska taktika v navezi character assasination + attack the victims hitro pade v vodo, ko nekoga obtoži večje število žensk.. Sploh pa se Kavanaughu ne sodi, ampak gre zgolj za njegovo službo, in za položaj vrhovnega sodnika seveda nikakor ni primeren osumljeni spolni nadlegovalec. No, za Jesus family values konzervativce je povsem primeren, zato bo tudi potrjen.

Drgač pa zgolj ~20% žensk prijavi spolno nadlegovanje, kot tudi nasilje v družini. Zdaj, lahko poskušaš razumeti, zakaj je temu tako, ali pač posežeš po fake news alternativnih medijih in napadeš ženske. Lahko jim tudi pošlješ kakšno grozilno pismo. Vsak se sam odloči.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zheegec ::

- v zadnjem letu je v ZDA največ pridobil nižji in srednji razred


2017 ni bilo čisto nič drugačno leto, kot prejšnja leta. Za povprečnega Američana seveda. Če si pa Goldman Sachs, so ti pa tax cuts prinesli miljarde $$$.

Average hourly earnings for non-management private-sector workers in July (2018) were $22.65, up 3 cents from June and 2.7% above the average wage from a year earlier, according to data from the federal Bureau of Labor Statistics. That's in line with average wage growth over the past five years: Year-over-year growth has mostly ranged between 2% and 3% since the beginning of 2013. But in the years just before the 2007-08 financial collapse, average hourly earnings often increased by around 4% year-over-year. And during the high-inflation years of the 1970s and early 1980s, average wages commonly jumped 7%, 8% or even 9% year-over-year.


After adjusting for inflation, however, today's average hourly wage has just about the same purchasing power it did in 1978, following a long slide in the 1980s and early 1990s and bumpy, inconsistent growth since then. In fact, in real terms average hourly earnings peaked more than 45 years ago: The $4.03-an-hour rate recorded in January 1973 had the same purchasing power that $23.68 would today.



http://www.pewresearch.org/fact-tank/20...


- ZDA so najbolj zmanjšale izpust plinov v zadnjem letu


Plinov, kaj? :)


Kaj torej? Nočeš anket? Kaj zdaj hočeš?


Pravim ti, da 2016 zemljevid ne pomeni nič. Prav tako, kot leta 2010 zemljevid iz leta 2008 ni pomenil nič.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Loocas ::

DarwiN je izjavil:

Ta vaša desničarska taktika v navezi character assasination + attack the victims hitro pade v vodo, ko nekoga obtoži večje število žensk.. Sploh pa se Kavanaughu ne sodi, ampak gre zgolj za njegovo službo, in za položaj vrhovnega sodnika seveda nikakor ni primeren osumljeni spolni nadlegovalec. No, za Jesus family values konzervativce je povsem primeren, zato bo tudi potrjen.


Oprosti, character assasination se seveda grejo Demokrati. Vse te "žrtve" nimajo nobenih prič, ničesar.
Si boš moral malo več časa vzet, pa pogledat kdo so te žrtve. Zabava je zagotovljena.
Matev - najslabši troll vseh časov

DarwiN ::

@Loocas, projection much? Čista klasika z opranimi alternativnimi možgani.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Loocas ::

DarwiN je izjavil:

@Loocas, projection much? Čista klasika z opranimi alternativnimi možgani.


Glej, da tebi ne bo našel koga, ki te obrožil česar podobnega. Dokazi.. nepomembno. Gotov boš.
Matev - najslabši troll vseh časov

jype ::

Bernie would have won.

DarwiN ::

Loocas je izjavil:

DarwiN je izjavil:

@Loocas, projection much? Čista klasika z opranimi alternativnimi možgani.


Glej, da tebi ne bo našel koga, ki te obrožil česar podobnega. Dokazi.. nepomembno. Gotov boš.

V tem primeru niso potrebni trdni dokazi, ker ne gre za sojenje. Gre za he said, they said.. In po besedah samega Dumba je Fordovo pričanje izredno kredibilno in ona amazing woman. In kje so še potem ostale ženske..

Ampak ja, ti bi pač 17-letnega Kavanaugha najel kot babysiterja tvojih mladoletnih deklic, jaz ga pa ne bi niti pod točko razno. Bi bil sum in številne obtožbe več kot dolvolj dober diskvalifikator,.

Al Franken je bil v podobnem položaju. Bi se lahko zlagal in bi ga ti do danes zagovarjal, sem prepričan, a ne? Tako pa je priznal in so ga odstranili.. Si že kdaj kaj takšnega videl pri republikancih? Da bi nekdo priznal in bi ga spucali? Pri desničarjih priznaš in postaneš predsednik. Tam ne gre za bug, ampak za feature.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DarwiN ()

SimplyMiha ::

jype je izjavil:

Bernie would have won.

Saj je prinesel ljudi okrog in bajno zaslužil. Bi rekel, da je zmagal.

Loocas ::

DarwiN je izjavil:


V tem primeru niso potrebni trdni dokazi, ker ne gre za sojenje. Gre za he said, they said.. In po besedah samega Dumba je Fordovo pričanje izredno kredibilno in ona amazing woman. In kje so še potem ostale ženske..


Gre za character assasionation Kavanaugha. Točno tako. Ne gre za sojenje. Baba je bila tako nalita, da se ne spomni ničesar. Vse skupaj je bilo na partiju PET ljudi. Nihče od njih noče potrdit, da je bil Kavanaugh na zabavi oziroma zanikajo, da je bil.

Ampak ja, ti bi pač 17-letnega Kavanaugha najel kot babysiterja tvojih mladoletnih deklic, jaz ga pa ne bi niti pod točko razno. Bi bil sum in številne obtožbe več kot dolvolj dober diskvalifikator,.


Kavanaugh je bil dve leti organiziral gang posiljevanja, potem je pa s tem čisto nehal, ane? :)) Ne gre to tako.

https://www.dangerous.com/49836/records...
Matev - najslabši troll vseh časov

vostok_1 ::

Torej zgolj obtožba, da je nekdo posiljevalec je dandanes dovolj.

A je to standard, ki ga želiš normalizirati jype?
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Loocas ::

Baba je profesorca psihologije - laže in glumi, da je kar smešno:




Deci, kar glejte tole.. to nas čaka.

Christine Ford Caught in MAJOR LIE - Photos Prove House Updates Occurred Much Earlier Than Claims in Senate Testimony!
Matev - najslabši troll vseh časov

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Loocas ()

Loocas ::

Ne. Posiljeval je, zdaj pa joka in krili z rokami. Če ne bi posiljeval, bi ob takšni obtožbi zlahka izjavil: "Yes, I support the full FBI investigation into allegations against me."


FBI je že prej povedal, da takšna praiskava ni v njegovi prostojnosti. FBI-ju lahko to ukaže samo predsednik.
In to Kavanaugh ve, saj je pravnik.
Matev - najslabši troll vseh časov

Loocas ::

FBI je Kavanaugha preiskoval šestkrat.
Matev - najslabši troll vseh časov

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Loocas ()

Loocas ::

The 12 MAJOR Inconsistencies in the Christine Ford Testimony at the Brett Kavanaugh Hearing


A joke.
Matev - najslabši troll vseh časov

Loocas ::

Ker ni nobene neskladnosti, je jasno: Haluciniraš, tako kot tvoji kolegi.

V bistvu se najdejo direktne laži.

Očitno je Kavanaugh takrat lagal. Kavanaugh ve, da je to zločin že samo po sebi, pa je kljub temu to počel.

Očitno ni prav nič. Samo to, da bi se morala profesorca psihologije s svojimi lažmi na tole zaslišanje bolje pripravit. Pričala je pod prisego. Kar je fino, ker jo lahko FBI dejansko ovadi.
Matev - najslabši troll vseh časov

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Loocas ()

Jst ::

https://theintercept.com/2018/04/26/ste...

Ta pogovor je kot da bi gledal Botra.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Zheegec ::

Zakaj bi se kdo pogovarjal z Loocasom, če pa preprosto ignorira kaj napišeš, če nima odgovora?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Loocas ::

Ne, nimam. To je nasanjal nek right-wing blog, ki ga financira Kremelj, ti si pa to nekritično sprejel kot resnico.


Imaš imaš. Vse kar rabiš imaš. Ne bit gnil. Skupaj z body language glumo.
Matev - najslabši troll vseh časov

ADIJOOO1 ::

Neizbežno je to, da 2020 je Donald Trump in 2024 Mike Pence. Demokrati so prteteklost demokrati vojni hujskači čas jim je potekel kot datum roka na jogurtu.

Zheegec ::

Saj yupeta vsi tukaj ignorirajo. Nekaj si zabije v glavo in drma v nedogled. Psihič pač.

Rekel si mi, da je tvoja "na sredini" idelogoija to, da sovražiš liberalce. Ko sem ti napisal, da to samo pove koga ne maraš, pa preprosto nisi več odgovoril. Predlagam, da preprosto nehamo odpisovati Loocasu, saj ga zanima samo masturbacija na prepiranje.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Loocas ::

Zheegec je izjavil:

Rekel si mi, da je tvoja "na sredini" idelogoija to, da sovražiš liberalce.


:O
Matev - najslabši troll vseh časov

Zheegec ::

Kaj pa naj bi tole pomenilo?

"Common sense brez extremizma. Če si liberalec, potem ti je dovoljeno dobesedno vse. Lahko groziš, noriš, napadaš kogarkoli, lažeš, pa ne bo nobene kazni. Pa ne dolgo več."


Verjamem, da se tvoja ideologija tebi samemu zdi "common sense". Če se ti lastna ideologija ne bi zdela common sense, najbrž ne bi bila tvoja ideologija, kajne? Samo vse, kar si povedal o njej je to, da ne maraš liberalcev. Tudi jaz jih ne maram, ampak to ni odgovor na vprašanje.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Loocas ::

Zheegec je izjavil:

Rekel si mi, da je tvoja "na sredini" idelogoija to, da sovražiš liberalce. .


Seveda tega nisem napisal in tole tvoje je izpod vsakega nivoja. Evidentno si ignoriranja vreden.
Matev - najslabši troll vseh časov

Zheegec ::

Kaj pa potem tole pomeni;

Ah, na sredini :) Kaj to pomeni?


Common sense brez extremizma. Če si liberalec, potem ti je dovoljeno dobesedno vse. Lahko groziš, noriš, napadaš kogarkoli, lažeš, pa ne bo nobene kazni. Pa ne dolgo več.

Za pričakovat je, da bo Antifa razglašena za teroristično organizacijo - FBI jih spremlja podorbneje že vsaj eno leto:
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zheegec ()

Loocas ::

Kaj pa potem tole pomeni;

Napisano je v slovenščini. Kaj ne zastopiš? Kaj si zdaj zmišljuješ in uničuješ tole temo. Nehaj se drogirat, pa ti bo bolje.

PS: tak bo zaklep kmalu.
Matev - najslabši troll vseh časov

Zheegec ::

Ja, saj se lepo zastopi. Sem že napisal, kaj pomeni. Dal sem ti priložnost, da napišeš da si se zatipkal in si dejansko hotel napisati nekaj drugega.

Zanimivo, da se tako izmikaš temu, da bi definiral lastno ideologijo. Izgleda, da te zanima edino kako "to own the libs". Kaj, ko bi se pridružil ljudem, ki želijo zmanjšati revščino na primer? Zakaj si tako maščevalen in jezen?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Loocas ::

Zheegec je izjavil:

Ja, saj se lepo zastopi. Sem že napisal, kaj pomeni. Dal sem ti priložnost, da napišeš da si se zatipkal in si dejansko hotel napisati nekaj drugega.?


Narobe si napisal. Nikjer nisem napisal, da sovražim liberalce. Morebiti ne veš, kaj je to Antifa. Googlaj.

Zanimivo, da se tako izmikaš temu, da bi definiral lastno ideologijo. Izgleda, da te zanima edino kako "to own the libs". Kaj, ko bi se pridružil ljudem, ki želijo zmanjšati revščino na primer? Zakaj si tako maščevalen in jezen


Za zvišanje standarda bo treba volit kaj drugega kot Demokrate/liberalce:
https://www.dailywire.com/news/12306/th...
http://thefederalist.com/2018/08/07/dea...
Matev - najslabši troll vseh časov

Zheegec ::

Narobe si napisal. Nikjer nisem napisal, da sovražim liberalce.

Ko sem te povprašal o tvoji ideologiji, si začel nakladati, kako je "liberalcem dovoljeno vse" in "kako bo tega kmalu konec". Še enkrat - da, tudi jaz ne maram liberalcev. Ampak, če me kdo povpraša o moji ideologiji, ne bom začel nakladati, kako bo "kmalu konec tega, kar je liberalcem dovoljeno" in kako "bo končno antifa skupina prepovedana". Očitno je to tvoja ideologija, ali pa si preprosto začel odgovarjati na moje vprašanje, pa takoj pozabil kaj je vprašanje sploh bilo.

Morebiti ne veš, kaj je to Antifa.

Vem, kaj je antifa. Tvoja ideologija je to, da antifa obstaja? Ali kaj?

Za zvišanje standarda bo treba volit kaj drugega kot Demokrate/liberalce:


Se strinjam. Nikoli nisem rekel, da je treba za zvišanje standarda volit Demokrate/liberalce. Ali sem kje? Prosim za citat. Spet sanjaš?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zheegec ()

Loocas ::

Ko sem te povprašal o tvoji ideologiji, si začel nakladati, kako je "liberalcem dovoljeno vse" in "kako bo tega kmalu konec". Še enkrat - da, tudi jaz ne maram liberalcev. Ampak, če me kdo povpraša o moji ideologiji, ne bom začel nakladati, kako bo "kmalu konec tega, kar je liberalcem dovoljeno" in kako "bo končno antifa skupina prepovedana". Očitno je to tvoja ideologija, ali pa si preprosto začel odgovarjati na moje vprašanje, pa takoj pozabil kaj je vprašanje sploh bilo.


Kakšen kup dreka si tole skupaj spravil... jao.. mine me. PREBERI NASLOV TEME.

Se strinjam. Nikoli nisem rekel, da je treba za zvišanje standarda volit Demokrate/liberalce. Ali sem kje? Prosim za citat. Spet sanjaš?


HAHAHA
Matev - najslabši troll vseh časov

Zheegec ::

OK
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

vostok_1 ::

Torej, kljub pomanjkanju dokazev (nekonsistence tožnika lahko zaenkrat kar ignoriramo), je še vedno posiljevalec?


Lahko sicer je res, ampak innocent until proven guilty.
Razumem pa da vam, ena izmed glavnih pridobitev humanističnega liberalizma, gre tako močno v nos.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: vostok_1 ()

vostok_1 ::

Ja ja, vem kam ciljaš, ampak če bi ti imel kill switch bi on že visel za svoja, alleged, dejanja.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

tony1 ::

Kandidat za vrhovnega sodnika pa je že vnaprej povedal, da bodo vse njegove sodbe izključno takšne, da bodo ustrezale republikanski agendi. Strašen vrhovni sodnik bo to.

Namesto njega bi lahko na mizo postavili binarni kalkulator.

vostok_1 ::

Nimam pojma kdo je to, če ga je trump nominiral je zelo vrjetno retard, ampak ni posiljevalec dokler niso na mizi dokazi.

Če bi mu zaupali svojo 15 letno hčerko pa se morate sami odločit.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Loocas ::

tony1 je izjavil:

Kandidat za vrhovnega sodnika pa je že vnaprej povedal, da bodo vse njegove sodbe izključno takšne, da bodo ustrezale republikanski agendi.


Tega seveda ni nikoli povedal.

vostok_1 je izjavil:

Nimam pojma kdo je to, če ga je trump nominiral je zelo vrjetno retard...

Ne vem kje to pobiraš...
Matev - najslabši troll vseh časov

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Loocas ()

tony1 ::

Loocas je izjavil:

tony1 je izjavil:

Kandidat za vrhovnega sodnika pa je že vnaprej povedal, da bodo vse njegove sodbe izključno takšne, da bodo ustrezale republikanski agendi.


Tega seveda ni nikoli povedal.


""Vse se vrača, vse se plača," je grozil Kavanaugh med zaslišanjem in napovedal, da bodo njegove sodne odločitve šle le v eno smer, in sicer v desno."

http://www.rtvslo.si/svet/preobrat-trum...
««
«
1 / 47
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Late night show with Stephen Colbert (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
877881 (5364) Leaker49
»

Trump parodije (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
11517781 (8796) zmaugy

Več podobnih tem