» »

protekcionizem in carine

protekcionizem in carine

1
2
»

TheBlueOne ::

@3p, sej se ne gre za to.

Zabavno je omejevati trole dovolj dolgo, da je tezko trolati. Vaja dela mojstra in ni brezveze, ker trenutna politicna retorika ni dosti drugacna. Ce bi si nas trol vzel cas, bi vejretno za vecino svojih trditev lahko nasel citate kaksnih demagogov, katerih pa ne manjka.

Umetnost je v narediti point, kjer je vse kar reces ti relativno, vse kar rece drug absolutno dokler ne dokazes nasprotno, uporabis pa lahko samo izjave trola, ker samo to pa je definitivno.

Pac kul retoricne igre. :D

Edini problem je, da mu to, kar pisem v tem postu odpre vrata da ugre iz skatlje, kamor se je zaprl in s tem tudi meni ni vec zanimivo nadaljevati.

microchip ::

TheBlueOne je izjavil:

meni ni vec zanimivo nadaljevati.

Ja a te ni strah da boš pristal pod steklenim kozarcem in ne boš več imel avokada če se ne boš pogumno boril na strani mega korporacij za odprte meje in neomejeno migracijo v podalpsko deželo?

microchip je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

meni ni vec zanimivo nadaljevati.

Ja a te ni strah da boš pristal pod steklenim kozarcem in ne boš več imel avokada če se ne boš pogumno boril na strani mega korporacij za odprte meje in neomejeno migracijo v podalpsko deželo?

Sorry, morda te prevzame kdo drug. Je bilo zabavno dokler je trajalo. :'( Sem imel visja pricakovanja okoli tebe, ko sem ti ponujal avokado.... Absolutni trol minimum v primeru avokada bi moral biti sam avokado in z njim povezane polemike.

TheBlueOne je izjavil:

Sorry, morda te prevzame kdo drug. Je bilo zabavno dokler je trajalo. :'( Sem imel visja pricakovanja okoli tebe, ko sem ti ponujal avokado.... Absolutni trol minimum v primeru avokada bi moral biti sam avokado in z njim povezane polemike.

Ja, vsem je jasno da se še kako dobro zavedaš da si me premagal z argumenti in ne bežiš iz teme kot cucek z repom med nogami ker nimaš drugega kot, če ne poselimo evrope z afričani bom ostal brez avokada.

Tipičen jamski fantek si, kjer se morajo migranti boriti za tvoj avokado.

Armed ‘migrant gang’ turns German club into warzone: Eighteen men attack staff with guns and batons

Sorry. Prepozno... Par postov prej pa bi mi morda se bilo zanimivo. @3p je zal zakljucil zadeve preden si vzel avokado v obdelavo.

Seveda je vsem jasno. :D Pac trolanje ima omejeno moc in omejen uzitek, to verjetno ves ali pa vsaj cutis. Je pa trolanju zelo zelo tezko kontrirati, ker trol postavlja pogoje. Ampak moram pa dodati, ce te kdo outtrola brez da trola, pa je to res sramota za tvoje sposobnosti.

TheBlueOne je izjavil:

Pac trolanje ima omejeno moc in omejen uzitek, to verjetno ves ali pa vsaj cutis. Je pa trolanju zelo zelo tezko kontrirati, ker trol postavlja pogoje. Ampak moram pa dodati, ce te kdo outtrola brez da trola, pa je to res sramota za tvoje sposobnosti.

Nisi spušil s svojimi argumenti o takojšnem propadu eu gospodarstva če ne vzamemo neomejeno afričanov, ampak se umikaš ker imaš višje standarde?

1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Senat ZDA: Rusija je za vmešavanje v volitve uporabila vsa večja družabna omrežja (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / NWO
16929284 (24474) gozdar1
»

Trump zaradi nazorske neuravnoteženosti zagrozil tehnološkim velikanom (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Novice / NWO
39289133 (78172) Vazelin
»

Skrajni desničarji? Rusi? Ne, nadobudni dvajsetletnik! (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
7816650 (11792) Poldi112

Madžarska ukinja Soroševo univerzo (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
24235475 (31043) Gandalfar

Več podobnih tem