Forum » Loža » Konvektorski grelnik - nakup
Konvektorski grelnik - nakup
RatedR ::
Zdravo,
zanimam se za nakup konvektorskega grelnika in me zanima, če ste zadovoljni z napravo tisti ki jo imate?
Cene so ugodne za 2000W grelnike (20€ ali več), kakšna je ta naprava je pa druga stvar...
A so hrupni? A oddajajo kakšen vonj kot npr. kaloriferji če daš na najvišjo hitrost začnejo smrdeti po zažganem (tudi če je nov)?
In seveda kako dobro dejansko ogrevajo prostor? Primerjavo mi lahko daste npr. s kaloriferjem.
Hvala
zanimam se za nakup konvektorskega grelnika in me zanima, če ste zadovoljni z napravo tisti ki jo imate?
Cene so ugodne za 2000W grelnike (20€ ali več), kakšna je ta naprava je pa druga stvar...
A so hrupni? A oddajajo kakšen vonj kot npr. kaloriferji če daš na najvišjo hitrost začnejo smrdeti po zažganem (tudi če je nov)?
In seveda kako dobro dejansko ogrevajo prostor? Primerjavo mi lahko daste npr. s kaloriferjem.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Klima vs kalorifer (po porabi el. energije)Oddelek: Loža | 7704 (6629) | radmannsdorf |
» | Kateri električni grelnikOddelek: Loža | 11054 (9292) | alba |
» | Električni radiatorOddelek: Loža | 8685 (7763) | shintaro |
» | Ogrevanje manjšega prostora na elektrikoOddelek: Loža | 2656 (2493) | Steinkauz |
» | Ogrevanje "slabo zaprtega" prostora - gradbiščaOddelek: Loža | 2710 (2556) | floyd1 |