Forum » Operacijski sistemi » sistem restore v win2000 server"
sistem restore v win2000 server"
Kebab ::
Zadnja dva tedna uporabljam kolegov pc z naloženimi win 2000 server. Prijavim se kot administrator.
Že dvakrat se mi je zgodilo, da so friznili (mrežna ni bila dobro pritrjena), sem resetiral, potem je sledilo preverjanje diska.
Potem pa sem opazil, da so programi in tudi določene nastavitve, ki sem jih inštaliral malce prej izginili. Izginila je tudi omrežna povezava. Torej vsi znaki xpjevega sistem restora.
Meni ni znano, da ga 2000 sever ima, oz. če ima kaj podobnega, kje se izklopi. Prosim za nasvet, hvala.
Že dvakrat se mi je zgodilo, da so friznili (mrežna ni bila dobro pritrjena), sem resetiral, potem je sledilo preverjanje diska.
Potem pa sem opazil, da so programi in tudi določene nastavitve, ki sem jih inštaliral malce prej izginili. Izginila je tudi omrežna povezava. Torej vsi znaki xpjevega sistem restora.
Meni ni znano, da ga 2000 sever ima, oz. če ima kaj podobnega, kje se izklopi. Prosim za nasvet, hvala.
Mr.B ::
Windowsov backup. Naredi backup sysstat lahko še ločeno document and settings
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crashplan mnenja....Oddelek: Pomoč in nasveti | 1996 (1240) | Vens |
» | Naredil sem neumnostOddelek: Pomoč in nasveti | 1586 (1074) | Twix |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2958 (2958) | Izi |
» | Obnovitev particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1807 (1738) | jupi |
» | problem z wordom,nujno!Oddelek: Programska oprema | 1033 (850) | ABX |