» »

Štajerska varda

Štajerska varda

1 2 3
4
5

deadbeef ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: deadbeef ()

MrNighthawk ::

r3dkv1c4 je izjavil:

Vsaka hiša ima orožje, pa nihče ne hodi od hiše do hiše pobirat nožev, sekir, lovskih pušk, itd....

Nož, sekira,... vs AK 47? Jap...to je čisto isto :))

In tudi lovske puške nima vsak ali pa športnega orožja.

Sicer je pa razlika imet orožje za šport/lov ali se pa oblečt v vojaške cunje (čeprav nisi vojak) in paradirat z orožjem, čes da boš branil svojo "deželo" ;)

jype ::

legend je izjavil:

Ti bi kršil torej samo zakonodajo?
Katero zakonodajo? Sanitarno? Saj se da fojbe hidroizolirat, preden se not meče odpadke, poleg tega se pa da s sodobnimi industrijskimi postopki koristno porabiti praktično vsako tkivo, iz katerih so sestavljeni nacisti.

legend je izjavil:

V imenu nekih namišljenih pravic, ki to niso?
Zapisane so v zakonodaji, ki jo je sprejel Državni zbor, kar jih naredi vse kaj drugega kot namišljene.

deadbeef je izjavil:

What is she sacrificing?

KAVINSKY ::

MrNighthawk je izjavil:

Nož, sekira,... vs AK 47? Jap...to je čisto isto :))

https://www.maxairsoft.com/index.php?cP...

Bo kaj takega :D

[D]emon ::

Potem pa le skoci. Cim prej tem bolje.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

legend ::

jype je izjavil:

Katero zakonodajo? Sanitarno? Saj se da fojbe hidroizolirat, preden se not meče odpadke, poleg tega se pa da s sodobnimi industrijskimi postopki koristno porabiti praktično vsako tkivo, iz katerih so sestavljeni nacisti.

Za začetek Zakon o nadzoru državne meje.

jype je izjavil:

Zapisane so v zakonodaji, ki jo je sprejel Državni zbor, kar jih naredi vse kaj drugega kot namišljene.

Tako kot tisto zgoraj.

legend je izjavil:

Za začetek Zakon o nadzoru državne meje.
Zakon o nadzoru državne meje je podrejen mednarodnim pogodbam, ki jih je ratificiral Državni zbor, zato nima veljave pri tistih prehodih meje, ki so izvedeni v skladu s temi pogodbami.

legend je izjavil:

Tako kot tisto zgoraj.
Če se tako šibko spoznaš na zakonodajo, da ti moram razlagati, čemu ne gre za kršitve zakonodaje, potem se bova težko karkoli konkretnega pomenila o tem, kaj sploh so odprte in/ali zaprte meje.

legend ::

Če se tako šibko spoznaš na zakonodajo, da ti moram razlagati, čemu ne gre za kršitve zakonodaje, potem se bova težko karkoli konkretnega pomenila o tem, kaj sploh so odprte in/ali zaprte meje.

Šibko je tvoje znanje, če meniš, da lahko z mednarodnimi pogodbami (na plan z njimi) izničiš veljaven zakon.

Brane3 ::

Mednarodne pogodbe načeloma AFAIK niso nad veljavnimi zakoni, vsaj v načelu.

link_up ::

ja kako pa bos sklenil sploh pogodbo, ce prej ne obstaja zakon??
In and Out

dronyx ::

FrRoSt je izjavil:

Ne vem samo, zakaj fantje niso naredili še nekaj skledc in vaj za trebušnjake. :))

Ne vem zakaj se vsi delajo norca iz njihovih trebuhov? Tu je šlo verjetno za postroj najvišje strukture štajerske varde, torej generalska struktura in to ponavadi ni operativa, ki zagrize v pesek in drži čreva skupaj, ko pade bomba preveč blizu in šrapnel razpara trebuh. Kako vrhunsko opremljena in usposobljena je operativa pa lahko samo slutimo. Samo ne me vprašat, čemu imajo generali sekire v rokah. Verjetno gre za kakšen nov motivacijski pristop...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

louser ::

Brane3 je izjavil:

To so govorili tudi tisti, ki so v Srbiji pobijali ljudi. No, saj so prišli na Mednarodno sodišče, kjer jim je bilo dokazano nasprotno.

Tile na posnetkih bi se usrali prvic ko bi pocilo.

louser ::

Airsoft ne poka. Plrnice pa tako ali tako že nosijo.

imagodei ::

MrNighthawk je izjavil:

To da se gredo eni svojo vojsko še nekako "razumem" (ne sprejmem in ne podpiram) ampak, da pride tip z izjavami kot "policija bo imela probleme z nami" se mi zdi malo zaskrbljujoče.

Ni problema, če se gredo airsoft.

Če razglašajo neke samostojne pokrajine, zavračajo zakone RS, prisegajo nekim "nadrejenim" ter jim obljubljajo zvestobo do groba, imamo pa že malo večji problem. Ne vemo, a so snemali igrani film, ali pa imajo kakšne resnejše namene. Grozit z zasedbo parlamenta ne krepi zaupanja v to, da se samo igrajo.
- Hoc est qui sumus -

Timurlenk ::

Od varde pa do triglava
Demokracija je zdej v drugem planu, to je vendar jasno.

Ja, pa Srbija do Tokija ane ? Naciji imate radi take neumne slogane.

[D]emon je izjavil:

Prepričan sem, da so tako govorili leta 1925 tudi za Schutzstaffel v Nemčiji.
- Hoc est qui sumus -

dronyx ::

Če slučajno res pride do zasedbe parlamenta in okupacije s strani Štajerske se morda ni neumno naučiti njihovega dialekta? Recimo..."kaj toti šmajser je pravi, čuj?"

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Mare2 ::

dronyx je izjavil:

Samo ne me vprašat, čemu imajo generali sekire v rokah.

Očitno gre za posebne enote za gverilsko bojevanje. Tudi nož na nož, sekira na sekiro. Z nenadnim napadom s takim orožjem ne povzročiš hrupa - alarma.

Brane3 je izjavil:

Pa ne vem no... https://www.dz-rs.si/wps/portal/Home/de...

imagodei je izjavil:

[D]emon je izjavil:

In SS so dobili kar jim pripada.

[D]emon je izjavil:

imagodei je izjavil:

[D]emon je izjavil:

In SS so dobili kar jim pripada.

Predvsem so se nad tem dejstvom lahko veselili tisti, ki jih SS ni pomorila v vmesnem času. d0h!
- Hoc est qui sumus -

Skini pa RAF, haha. Bi morali najprej bit pismeni.

Timurlenk ::

Demokracija je zdej v drugem planu, to je vendar jasno.

> Kr naenkrat si se pojavil

Ne bo drzalo, kolega. Clan tega foruma sem neprimerno dlje od tebe.

adhoc ::

[D]emon je izjavil:

> Kr naenkrat si se pojavil

Ne bo drzalo, kolega. Clan tega foruma sem neprimerno dlje od tebe.

Pa razumeš da zaničevanje skoraj polovice države ne pomaga pri tematiki, kjer je ta polovica ustvarila oboroženo "vardo" (meni je ideja še vedno absurdna in smešna) zato, da bi se osamosvojila ali ovrgla vlado, ki je na drugi strani države?

Si sposoben doumeti karkoli, kar ti ni podano na pladnju iz strani enega idola?

Si ti sposoben doumeti, da bi se moralo spodkopavanje suverenosti Slovenske drzave obravnavati kot teroristicno dejanje, tako kot vsi ostali desnicarski pozivi k nasilju ?

Zato ker je pred desnicarji treba opozarjati, drugace pridejo na oblast in povzrocajo sranje.

adhoc ::

[D]emon je izjavil:

Si ti sposoben doumeti, da bi se moralo spodkopavanje suverenosti Slovenske drzave obravnavati kot teroristicno dejanje, tako kot vsi ostali desnicarski pozivi k nasilju ?

Seveda. Tako kot levičarski pozivi k nasilju. Nihče ne more vzeti pravice v svoje roke.

Sprašujem te, če razumeš, da ne moreš kritizirati polovico svoje države za dejanja ~30-70 ljudi?

Moram priznati, da če imajo štajerci stik z ljudmi tvojega kova, razumem zakaj vas ne marajo.

Markus386 ::

Kdaj so pa pri nas že bili pravi desničarji na oblasti?

In kako je lahko sovražni govor "opozarjanje"?

PacificBlue ::

Koliko sranja so komunisti naredili, celo med svojimi ljudmi in povzročali trpljenje mnogih?zaradi levakov se ustvarjajo migranti v južni Ameriki, bodo prišli tudi ti v Evropo?
I’m out.
:3

Ko bo stajerska polovica Slovenije, bom jaz tramvaj.

Ko bos ti vedel kaj sovrazni govor sploh pomeni, bo nase sonce mrtvo ze par miljard let.

Clovek, ki zna razmisljati z lastno glavo in ne podpira pozivov k nasilju nad drugimi ljudmi.

SDSovci bi radi ženskam odrekli pravico do javnega življenja.

Da nisi tukaj nekaj zamešal z neko drugo skupino ljudi?

[D]emon je izjavil:

Clovek, ki zna razmisljati z lastno glavo in ne podpira pozivov k nasilju nad drugimi ljudmi.

Vpraši se kdo poziva k nasilju.

Pa tole vsem levakom in fanatikom tipa jype za domače branje.

KLIK
I’m out.

Jaz nisem tisti, ki podpira paravojaske enote in nasilje nad begunci.

Markus386 je izjavil:

Ne, nisem.

Vidno članico SDS, ki je nasprotovala "pravici do oploditvi samskih žensk z biomedicinsko pomočjo", sem slišal uporabiti argument, da "vsaka ženska lahko gre v lokalno gostilno in nastavi prvemu". Mizoginije je v SDS toliko, da nisem prav nič pretiraval.

Saj jaz tudi ne. Se pa lahko začne nasilje, ko nekdo širi laži in neresnice.tudi tukaj na forumu
I’m out.

PacificBlue je izjavil:

Saj jaz tudi ne. Se pa lahko začne nasilje, ko nekdo širi laži in neresnice.tudi tukaj na forumu
Nič za to, se bodo morali desničarji navadit, da niso edini, ki lahko manipulirajo.

Nam pa ni do manipulacij.ker smo raje razsodni.
I’m out.

jype je izjavil:

Markus386 je izjavil:

Ne, nisem.

Vidno članico SDS, ki je nasprotovala "pravici do oploditvi samskih žensk z biomedicinsko pomočjo", sem slišal uporabiti argument, da "vsaka ženska lahko gre v lokalno gostilno in nastavi prvemu". Mizoginije je v SDS toliko, da nisem prav nič pretiraval.

Torej "pravica do javnega življenja" == "pravica do umetne oploditve"?

Markus386 je izjavil:

Torej "pravica do javnega življenja" == "pravica do umetne oploditve"?
Ne, seveda ne. Ustava pravi, da enakost pred zakonom (enakopravnost) velja za vse, ne glede na osebne okoliščine. Desničarji te osnovne človekove pravice ne razumete. Ker ste polni sovraštva do skupin, ki jim ne pripadate, ste tudi sovražni do samskih žensk, homoseksualcev, biciklistov in muslimanov. Ker vsem tem skupinam lažnivo pripisujete lastnosti, ki zanje niso značilne, bomo zdaj to morali početi tudi mi:

SDS hoče ukinit otroške dodatke vsem, ki ne morejo dokazat slovenskega porekla za vsaj štiri generacije prednikov.

Pa saj tudi samski moški nimajo pravice do umetne oploditve.

Glede kolesarjev pa vemo kako je... če spregleda živobarvno rampo, bo spregledal tudi otroka. 100kg+ na kolesu lahko prav tako ubije otroka kot avto.

SDS hoče ukinit otroške dodatke vsem, ki ne morejo dokazat slovenskega porekla za vsaj štiri generacije prednikov.

Vir?

Markus386 je izjavil:

Ja, super. Saj tudi belci ne smejo v črnske šole!

jype je izjavil:

Markus386 je izjavil:

Ja, super. Saj tudi belci ne smejo v črnske šole!

Tako je. .. no, skoraj,.. še kako leto.

https://www.independent.co.uk/news/worl...

Zgodovina sprememb…

Markus386 je izjavil:

Vir?
Izmislil sem si, tako kot so si desničarski troli izmislili, da prihaja 7000 oboroženih islamistov, da hočejo kulturni marksisti prepovedat harmonike in da antifa pripravlja državni udar in komunistično revolucijo.

ahac ::

Očitno ste na to temo povedal vse kar ste želel, ker drugače ne bi pisal takih offtopic bedarij, da je treba 3/4 postov brisat.
Zaklepam.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
1 2 3
4
5

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Vlada bi rada prepovedala določena oblačila (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13319223 (16074) jype
»

Policija in zaskrbljujoč nagovor! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8212817 (8267) PrimoZ_
»

"Svobodni svet" zahteva stranska vrata v šifriranih izdelkih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
6816033 (13659) legend

prostovoljna obrambna skupina svobodnih ljudi dežele Štajerske

Oddelek: Problemi človeštva
354147 (3644) Machete

Več podobnih tem