Forum » Loža » e stave
e stave
madrid17 ::
Pozdravljeni!
Imam problem da mi na spletni strani e-stave več ne gre vplačati denarja na konto preko monete. Pa imam moneto vklopljeno in še niti € porabljenega. Nekaj časa mi je šlo, sedaj pa naenkrat več ne gre,saj mi napiše po tem ko vpišem geslo ki sem da dobil preko sms-a da "plačilna sredstva niso določena" in mi ni najbolj jasno kaj naj bi to pomenilo. Ima kdo podobne probleme in bi vedel kaj to pomeni? Hvala za pomoč.
Lp
Imam problem da mi na spletni strani e-stave več ne gre vplačati denarja na konto preko monete. Pa imam moneto vklopljeno in še niti € porabljenega. Nekaj časa mi je šlo, sedaj pa naenkrat več ne gre,saj mi napiše po tem ko vpišem geslo ki sem da dobil preko sms-a da "plačilna sredstva niso določena" in mi ni najbolj jasno kaj naj bi to pomenilo. Ima kdo podobne probleme in bi vedel kaj to pomeni? Hvala za pomoč.
Lp
- premaknil iz Elektrotehnika in elektronika: Mavrik ()
hitcher10 ::
To ni težava pri e-stavah, temveč pri tvojem ponudniku Monete, oz. gsm operaterju.
pokliči jih in jim povej v čem je težava - da ti pri nakazilu na spletni strani Monete napiše
da sredstva niso določena, pa ti bodo uredili.
naslednjič pa če imaš težavo na e-stavah - kar na e-mail pomoc@sl123.si napiši težave bodo hitreje odgovorili.
pokliči jih in jim povej v čem je težava - da ti pri nakazilu na spletni strani Monete napiše
da sredstva niso določena, pa ti bodo uredili.
naslednjič pa če imaš težavo na e-stavah - kar na e-mail pomoc@sl123.si napiši težave bodo hitreje odgovorili.
Machete ::
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Matheeew ::
Imam v glavi, da so kvote na e-stave nenormalno slabe. A se splača stavit sploh pri njih, če je to res?
martincek1 ::
Haha, simulirane tekme Ko še tisto malo poznavanja ekip in situacije izničijo. Za taprave đankije.
Kvinta ::
Na Bet365 maš dnevno zmeraj kako ligo al pa dve zdaj v tem kriznem cajtu za vikend pa 5 do 6 pa čeprav so to Burundi in Nikaragua in podobne se vseeno da zadet ,maš pa še en kup drugega od odbojke do pikada ,pasje dirke itd in pa seveda najbolj tumasto e-soccer
chupachups ::
Bom kar to temo uporabil. Zanima me. Ali še komu https://e-stave.com nalaga zelo moteče počasi? Kje bi lahko bil problem? Že firefox mi pokaže tab če želim ustaviti nalaganje ali počakati zaradi počasnega nalaganja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: chupachups ()
connel ::
Meni je sploh noče odpreti, firefox.
Pobrisal s iz https potem je pa odprlo. Njim nekaj ne štima.
Pobrisal s iz https potem je pa odprlo. Njim nekaj ne štima.
chupachups ::
Kaj pa hitrost nalaganja strani ob odpiranju podstrani na nalozeni strani od sportnih stav ali pa ob logiranju v racun. Je dovolj hitro ali se zdi upocasnjeno? Pri meni vcasih krogec vrti precej dolgo 15 sec in vec. Prej mi ni tako dolgo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: chupachups ()
oo7 ::
Zdaj, ko bo svetovno prvenstvo bi spet malo stavil ampak sistema nisem še nikoli igral samo kombinacijo.
Za primer (to sem na hitro označil)
Ali jaz prav razumem. Ker imam označeno 3/7 to pomeni, da jih moram ugotoviti prav 3 od 7 in dobim ven 25,33 eur ? Ali je kakšna druga fora ? Kaj pa pomeni številka (35) zapisana ob 3/7 ?
Če pa izbereš še FIX pri eni od tekem pomeni, da tista mora biti pravilno napovedana ?
Hvala
Ali jaz prav razumem. Ker imam označeno 3/7 to pomeni, da jih moram ugotoviti prav 3 od 7 in dobim ven 25,33 eur ? Ali je kakšna druga fora ? Kaj pa pomeni številka (35) zapisana ob 3/7 ?
Če pa izbereš še FIX pri eni od tekem pomeni, da tista mora biti pravilno napovedana ?
Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Bekii ::
Zdaj, ko bo svetovno prvenstvo bi spet malo stavil ampak sistema nisem še nikoli igral samo kombinacijo.
Hvala
https://www.e-stave.com/Pomoc/Stave/Vrs...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | stave(sistem)Oddelek: Loža | 5683 (5221) | GregiB |
» | športne stave (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18510 (9418) | GregiB |
» | Stave - registracija in kontoOddelek: Loža | 3607 (3436) | martincek1 |
» | Športne staveOddelek: Loža | 3366 (2775) | blue96 |